Foto bij Hoofdstuk 58.

Vergeet de Q&A niet!

Als je het aankan, mag je proberen om
dit liedje
op de achtergrond aan te zetten (:

Liefs, xxx

Ik nam een slok van mijn wijn en nog een aardbei, die ik voor de helft opeet. ‘Kijk ons nu. We zitten om 3 uur in de nacht aan de wijn en chocolade.’ Lacht Luke. Ik lach zelf ook, maar draai me naar Luke toe en druk de helft van mijn aardbei tegen zijn lippen aan. Luke kijkt me even verward aan maar likt dan wel de chocolade en het sap van de aardbei van zijn lippen af en brengt zijn gezicht dichter naar dat van mij toe. ‘Ik bedoel maar, wie eet er nu om drie uur in de nacht aardbeien in chocolade?’ Ik rol mijn ogen en zucht, maar Luke gaat gewoon door. ‘Echt, ik weet niet eens wat ik nu moet denken van ons. Wat voor een relatie hebben wij?’ Mompelt hij. ‘Luke.’ Zucht ik, waarna ik mijn wijn op het nachtkastje zet nadat ik nog snel een slok neem. ‘Hmm?’ Mompelt Luke nu, maar ik kijk hem alleen maar aan. ‘Nee echt Jessie, wij zijn het raarste stel dat ik ken.’ Luke slaat zijn arm om me heen en trekt me naar hem toe terwijl hij zijn voorhoofd tegen dat van mij aanlegt. ‘Shut up en kiss me.’ Lach ik dan. Daar zegt Luke geen nee tegen en hij buigt meteen naar me toe. Ik draai me iets meer zodat ik beter bij hem kan, maar Luke denkt daar heel anders over. Hij grijpt me meteen bij mijn billen en drukt me omhoog. Ik sla een been over hem heen en zo kom ik nu op zijn schoot te zitten, aan beide kanten van Luke een van mijn benen terwijl onze borsten tegen elkaar drukken. Ik pak met mijn handen zijn gezicht vast en druk nog een keer mijn lippen op die van Luke. Zodra ik hem aankijk kijk ik recht in het glimlachende gezicht van Luke, waardoor ik zelf ook automatisch glimlach. Ik pak een aardbei van het nachtkastje waarna ik deze voor Luke zijn mond houd.
‘Open.’ Luke opent meteen zijn mond en neemt een hapje van de aardbei terwijl hij me aan blijft kijken. Kippenvel ontstaat op mijn armen terwijl Luke zijn ogen een tint donkerde kleuren zodra ik de andere helft van de aardbei in mijn mond stop. Luke likt zijn lippen af terwijl hij de volgende aardbei pakt. Ik open meteen mijn mond en Luke steekt de helft van de aardbei tussen mijn tanen. Ik houd de aardbei ertussen en klem mijn lippen er omheen waarna ik de helft afbijt. Luke lacht en stopt de overige helft nu in zijn mond waarna hij zijn handen op mijn wangen legt en zijn lippen op die van mij drukt. Langzaam strijkt hij met zijn tong over mijn lippen en meteen laat ik hem toe en verwikkelen we ons in een vurige tongzoen.
‘Luke.’ Fluister ik zacht als hij na een tijd het contact verbreekt om adem te halen. Luke humt wat en verplaats zijn handen van mijn wangen naar mijn heupen. ‘Wat is er liefje?’ Vraagt hij zachtjes, waarna hij zijn voorhoofd weer tegen mijn voorhoofd aanlegt.
Luke drukt zijn lichaam nog wat dichter tegen mijn lichaam aan terwijl hij me nog een keer kust, alsof hij al kan voelen wat ik wil zeggen.
'Please, make love to me?'


Denken jullie aan de Q&A?

Reacties (10)

 • FrannieSuggy

  Aawwwwhh

  6 jaar geleden
 • kaleidoscoop

  Dit was te cute. Ik vind het niet leuk meer hoor, ik ga janken.

  En ik zit nu op mijn telefoon dus de Q&A vragen komen morgen! :-D

  6 jaar geleden
 • xIsoldee

  Ze zijn massa's too cute.. En ik stuur morgen de Q&A vragen als ik dan niet te laat ben, ben nu niet in de mood...

  6 jaar geleden
 • Horlinson

  ZEG JA, LUKE, JE MOET JA ZEGGEN.
  Still too cute to handle, though c:

  Dit zijn btw mijn vragen voor je Q&A (:
  1. Celebrity crushes?
  2. Leukste verhalen op Q?
  3. Leukste boeken?
  4. Leukste liedjes?
  5. Wie is je favo in 5SOS?
  6. Wie is je favo in 1D?
  7. Wat is je grootste droom?
  8. Als je een superkracht mocht hebben, welke zou je kiezen?
  9. Heb je een vriendje, ben je verliefd of ben je happy single?
  10. Leukste films?
  11. Wat doe je als je een writers block hebt?
  12. Hoe kom je aan de ideeën voor je verhalen?
  13. Wat zijn jouw favoriete bloemen?
  14. Schrijftips?
  15. Wat maakt een story goed?
  16. Leukste quote?
  17. Waar ben je overal al op vakantie geweest?
  18. Waar wil je nog overal naartoe?
  19. Op welke type jongen val je?
  20. Baseer je de karakters van de personages op bestaande personen?
  21. Wat vind je mooie jongensnamen?
  22. Wat vind je mooie meisjesnamen?
  23. Favoriete parfum?
  24. Favoriete series en tv-programma's?
  25. Wie zou je het liefst willen zijn en waarom: Jessie (Love Me), Candice (Lessons in Love), Cecille (Shared Friend), Allison (Dear Diary), Maddi (IFHY), Faith (Déjà-Vu), Ashley (Crossing Lines), Felice (IYT), Scarlett (You Promised), Amy (CAY) of Sasha (Jealous)? Wauw, jij hebt veel stories, zeg. Haha..

  6 jaar geleden
 • PrimRue

  DAT LIEDJE OMG KNSFKNF:SKJNKJSN soooo beautiful!! <3
  Damndamn ze zijn zo cute omg
  Ik wil ook aardbeien
  En een vriendje zoals Luke NEE EIGENLIJK ZOALS ASHTON
  Superduper stukje meis, dit verhaal is echt tha freaking best!!
  Snel verduuuuurr(flower)

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen