Foto bij Hoofdstuk 59.

Je kunt nog vragen in sturen voor de Q&A!
Dubbele update, omdat ik jullie deze graag wilde geven (:
Luister dit liedje als je durft, hahaha.
Gaat verder als zoenen.
Liefs, xxxx

Luke drukt meteen zijn lippen op die van mij en streelt met zijn handen vanaf mijn heupen naar de zoom van mijn shirtje en strijkt eronder. Een sis verlaat mijn mond waarna Luke stopt en me vragend aankijkt. ‘Koud.’ Lach ik, waardoor Luke zijn hoofd schud en ons omdraait zodat hij boven me hangt. Hij streelt mijn broekje uit en neemt meteen mijn slipje mee, waarna hij ook zijn broekje en boxer uittrekt. Echter blijf ik hem nu in zijn ogen aankijken en help hem zijn shirt over zijn hoofd te trekken. Luke wil uitwijken naar zijn nachtkastje maar ik houd hem tegen. Vragend kijkt hij me aan. ‘Ik wil jou voelen Luke.’ Ik leg de nadruk op ‘’jou’’ en voel mijn wangen gloeien. ‘Maar…’ Begint Luke, maar ik buig me naar hem toe en druk mijn lippen op die van hem. ‘Ik ben aan de pil en heb een morning after in mijn tas.’ Luke zucht waarna ik nog een kus op zijn lippen druk.
‘Doe nu maar.’ Fluister ik, wat Luke genoeg moed geeft om langzaam naar binnen te komen.
Hij drukt zichzelf helemaal tegen me aan en ik voel alles van hem. Het voelt alsof we een persoon zijn. Het enige wat voor mij nu telt is Luke. Alsof we samen smelten in een iemand, in een persoon, een geheel worden. Niemand die ons van elkaar kan scheiden, voor even. Zijn handen zoeken mijn handen en verstrengelen onze vingers, terwijl zijn lippen mijn lippen vinden. Langzaam stoot hij in en uit me en drukt zich steeds meer over me heen, alsof hij me wil beschermen. Als iemand nu binnen zou lopen zouden ze waarschijnlijk denken dat Luke zichzelf op het matras en de kussens aan het uitleven zou zijn.
Ik knijp in Luke zijn handen en draai mijn hoofd weg waardoor Luke zijn lippen naar mijn nek verplaatst en zachtjes begint te zuigen.
Een kreun verlaat zachtjes mijn mond en ik kijk naar Luke, die mij met een glimlach terug aankijkt.
Langzaam blijft hij doorstoten. Het is niet snel zoals ik van hem gewend ben, het is langzaam, diep en liefdevol. Luke knijpt nu terug in mijn handen en een kleine grom verlaat zijn mond.
Ik kijk hem glimlachend aan en buig mijn hoofd weer wat omhoog zodat ik mijn lippen weer op zijn lippen kan drukken.
‘God, ik hou van je.’ Fluistert Luke als ik mijn hoofd weer in de kussens laat vallen en ik voel mezelf warmer worden. Net als ik wil antwoorden verlaat een kreun mijn mond en begint alles te tintelen. Luke gromt nu ook en ik voel hoe mijn hoogtepunt door mijn lichaam raast, samen met die van Luke. Hij stoot nog een paar keer door en haalt dan zijn handen uit die van mij, en laat zich naast me neervallen.
Ik draai me naar hem toe zodat ik mijn hoofd op zijn borst neer kan leggen en mijn arm rond zijn middel kan slaan. Luke zijn handen strelen meteen door mijn haar terwijl hij een kus op mijn voorhoofd drukt. ‘Dat was geweldig.’ Fluistert hij. Ik maak een instemmend geluidje en verplaats mijn hoofd nog wat verder op zijn borst om vervolgens mijn ogen te sluiten. ‘Ik hou ook van jou.’ Fluister ik terug voordat ik mijn lichaam voel wegzakken in slaap.

Reacties (6)

 • PrimRue

  HE SAID HE LOVED HER OMYGODD AAAWWWHHH
  SOLANGE WHAT ARE YOU DOING TO MEEEEE
  CUTIEESSSSS

  6 jaar geleden
 • awsten

  me bc forever alone : gif


  WAAROM ZIJN ZE ZO ADORABLE OH MY GOD ))):

  serieus je moet hiermee stoppen Solange, het gaat te ver echt,
  je vermoord iedereen zowat met feels ok

  still love it though :')

  6 jaar geleden
 • TAMOCHi

  het is lief, omdat ze geen seks hebben maar 'de liefde bedrijven' ghehehehehehe

  Ik vind het echt superleuk, gewoon omdat je weet dat ze ontzettend veel van elkaar houden en nu eindelijk samen zijn ;3

  Supergeschreven girl ! <33
  xx

  6 jaar geleden
 • Horlinson

  Ik hou niet echt van expleciet beschreven seks, maar jij maakt er om een of andere reden toch iets moois van (:
  Wat zijn ze schattig samen c:
  Ik verwacht telkens weer zo'n drama-stukje wat alles weer om zeep helpt, maar dan komt er altijd weer zo'n super schattig stukje, oh lord (':

  6 jaar geleden
 • kaleidoscoop

  *dies*
  *really dying somebody call 911*

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen