Foto bij Job 38

Louis POV

Rachel en ik zitten in het zand en ik kijk haar vragend aan.
"Waarom wil je me spreken?", vraag ik en Rachel kijkt me glimlachend aan.
"Om je van je geniale vrienden te verlossen.", zegt ze.
"Mijn geniale vrienden?", vraag ik sarcastisch. "Die heb ik helaas achtergelaten in Engeland." Rachel begint te lachen en gaat met een hand door haar blonde haren. Ze zal vast de meest vreemde scenario's in haar hoofd hebben dankzij Sam en Greg. Sinds haar vertrek uit het hotel, krijg ik steeds commentaar van ze. Ze vonden het laf van me dat ik haar niet heb veroverd tijdens onze nacht samen. Volgens de mannen had ik makkelijk mijn slag kunnen slaan en de hele nacht kunnen zoenen, knuffelen en, zoals Sam dat dan zo mooi zegt, vrijen. Ze waren teleurgesteld in me, vooral mijn lieve stiefbroer Zayn. Hij heeft me nog nooit zo hard uitgelachen. Nu lacht hij de hele zomer al om mijn zenuwachtige en amateuristische liefdestrekjes, maar dit was voor hem toch wel de druppel. Hij had gehoopt dat Rachel 's ochtends niet normaal het hotel uit had kunnen wandelen. Dat ze haar benen wijd moest houden om geen pijn te voelen. Zayn zijn kijk op seks is wat aan de harde kant en ergens ook vrouwonvriendelijk.
"Ik wil je eigenlijk ook iets vragen.", zegt Rachel en ze gaat recht zitten. Ze kijkt weg en lijkt wat zenuwachtig. Ik kan mezelf niet inhouden en tover automatisch een glimlach op mijn gezicht. Kan ik het helpen dat ik haar zenuwachtige gedrag best lief vind. Normaal komt ze een stuk zelfverzekerder over. Vooral vannacht, toen ik het juist verprutste.
"Vraag maar.", zeg ik en ik leg mijn hand op haar been. Ze kijkt er kort naar en glimlacht.
Ik wil haar zoenen. Hier en nu meteen. Ik heb mijn kans al een aantal keer gehad en iedere keer greep ik mis. Nu moet ik het eigenlijk gewoon doen. Haar lippen op de mijne is als een droom. Het zou vast zo snel gaan dat ik het spontaan zou vergeten, maar dat wil ik niet. Ik wil het moment koesteren en er ieder moment aan terug kunnen denken. Al weet ik wel dat Rachel mij...
"Ik heb een probleem.", zegt Rachel. "En ik ben nu al ten einde raad."
"Nu al?", vraag ik. Ik heb geen idee waar ze het over heeft.
"Ja ehm.., m'n baas kwam met het grandioze idee dat ik het feest moet organiseren dat hij bedacht heeft."
"Dat is toch juist leuk.", zeg ik en Rachel haalt haar schouders op.
"Als hij werkelijk iets bedacht had, dan misschien wel.", zegt ze. "Maar hij heeft dus nog niks en het feest is al over vijf dagen."
"Je bedoelt het feest waar Harry en jij zo hard voor aan het flyeren waren? ", vraag ik en Rachel knikt.
"We hebben blijkbaar flyers uitgedeeld voor een feest dat nog niet eens een thema heeft.", zegt ze en ze zucht diep.
"Goeie baas.", mompel ik en Rachel lacht bespottend.
"Wat je goed noemt. Hij doet echt niks en laat ons alles opknappen."
"En nu?", vraag ik. Rachel kijkt me aan en haalt een verdwaalde haarlok voor haar gezicht weg.
"Ik wilde eigenlijk vragen of jij en je vrienden ons misschien willen helpen.", zegt ze en ik trek mijn wenkbrauwen op. Ik heb nog nooit een feest georganiseerd. Oké, een huisfeest toen ik achttien werd, maar aangezien mijn moeder niet blij was met het resultaat, kun je wel zeggen dat het geen groot succes was.
"Ehm.."
"Met acht man gaat het zeker niet lukken. We moeten inkopen doen, nog meer flyers uitdelen, posters maken, drank regelen dat die avond centraal staat. Aan vijf dagen hebben we zo niet genoeg."
"Ik wil wel helpen.", zeg ik. "Sam misschien ook nog wel, maar ik weet niet of Greg en Zayn het zo'n goed idee vinden."
"Ze zijn zeker te druk met meiden versieren?", vraagt Rachel en ik knik langzaam. Daar bestaat hun vakantie uit; feesten, drinken en vrouwen scoren. Sam heeft daar, nu hij verloofd is, geen behoefte meer aan en ik vind het geen enkel probleem om te helpen. Zo ben ik vijf dagen lang in de buurt van Rachel en kan ik haar de hele dag zien. Dat is voor mij totaal geen straf. Ik zie het als de ultieme beloning. Ik help met het feest en als dank mag ik bij Rachel in de buurt zijn.
"Waarschijnlijk wel.", zeg ik en Rachel zucht. "Maar ik zal het ze sowieso vragen. Desnoods hang ik een mooi verhaal op dat ze tijdens het feest de mooiste vrouwen kunnen versieren en er makkelijk een paar mee naar het hotel kunnen nemen." Rachel lacht en draait zich naar me toe.
"Doe dat maar.", zegt ze en ondertussen staat ze op. Ik volg haar en ga tegenover haar staan. "Het zou me enorm helpen als jullie meedoen."
"Ik zal m'n best doen. Ik wil zeker helpen.", zeg ik. Misschien dat ik wat egoïstisch ben, omdat ik wil helpen om bij Rachel in de buurt te zijn, maar ik zie aan haar dat ze blij is met mijn hulp. Ze glimlacht en geeft me een knuffel, die ze vervolgt met een kus op mijn wang. Ik kijk haar verbaasd aan en zelf lijkt Rachel er ook van te schrikken. Ze bijt op haar lip, wat ik haar het liefst verbied. Het maakt haar zo aantrekkelijk.
"Ik ga weer.", zegt ze snel. "Ik moet naar huis voor het avondeten en daarna aan het werk."
"Is goed.", zeg ik. Rachel lijkt me niet meer aan te durven kijken en schuift wat met haar voet over het zand.
"Laat je me weten of je broer en je vrienden meedoen?"
"Je hoort het vanavond van me.", zeg ik en ik zet een grijns op. Rachel glimlacht en begint te blozen. Goed zo, Tomlinson. Je gaat eindelijk de goede kant op. Gisteren had Rachel alle leiding in de slaapkamer en was ik te laf om haar te zoenen, maar nu kom ik terug. Ik ga weliswaar voor de rustige aanpak, maar zo moet ik het ook doen bij Rachel. Zij verdient alle respect en niet een snelle wip.
"Oké.", zegt ze zacht. Rachel wiebelt wat heen en weer en ik bekijk haar van top tot teen. Ze is zo mooi.. Zo leuk en onweerstaanbaar. Ik betrap mezelf er iedere keer weer op dat ik uren naar haar kan kijken. "Tot vanavond.", zegt ze en ze draait zich om.
"Tot vanavond.", zeg ik. Rachel loopt weg en ik kijk haar na. Op de boulevard draait zich nog even om, om me kort aan te kijken en ik glimlach.
"Gast, ik zei toch dat je een vent moest zijn." Ik draai me om en zie een paar meter verderop Zayn, Sam en Greg staan.
"Hebben jullie niets beters te doen dan mij te bespieden?", vraag ik en ik zucht.
"Zoals jij met je chick omgaat? Nee. Jij kan onze hulp goed gebruiken.", zegt Zayn. Sam trekt ondertussen zijn wenkbrauwen op en heft zijn handen in de lucht.
"De mijne niet. Ik geef het verkeerde voorbeeld, want ik ben verloofd."
"Wat doe ik dan verkeerd met mijn 'chick'?", vraag ik en ik sla mijn armen over elkaar.
"Alles.", zegt Zayn. "Ik weet niet wat jullie besproken hebben, maar het zag er nogal saai uit."
"Het gaat je ook niks aan.", zeg ik.
"Je verliest je kunsten, Lou.", zegt Greg. "Dat meisje hypnotiseert je."
"Helemaal niet."
"Jawel, stiefbroertje. Vanavond ga jij het even helemaal anders aanpakken." Zayn pakt me bij mijn arm vast. "Jij gaat je oude kunstjes vanavond toepassen op de dames en met dames bedoel ik alle vrouwen, behalve Rachel. Oké?" Ik zucht en kijk de jongens één voor één aan.
"Oké."

Een onverwachte Louis POV. You like it?

Reacties (10)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen