Foto bij Hoofdstuk 61.

Hee lovelies,
Het spijt me maar de deeltjes gaan weer onregelmatig komen.
Ik zit op quizlet voor mijn plezier, maar de laatste tijd gebeuren er dingen die mijn plezier in quizlet ontzettend verpesten. Niet alleen bij mij, maar ook bij mijn vriendinnetje Laurianne. Om sommige dingen kan ik wel lachen, maar toch doet het iets met me en breekt het me. We worden van belachelijk rare dingen beschuldigd en er worden ontzettend vervelende dingen gezegd.
Ik weet eigenlijk totaal niet waar we het aan verdiennen, waar we het aan te danken hebben.
If anybody cares to explain, mijn gastenboek en privé berichten zijn altijd open,
Maar als dit zo door gaat dan zullen degene die mijn verhaal graag en met plezier lezen moeten leiden onder de streken van de mensen die het voor mij hier op quizlet verpesten.
Liefs xxxx

Ik leun tegen Luke aan en sla mijn armen rond zijn middel. Ik sluit mijn ogen en schrik op als ik iemand tegen mijn arm voel tikken. Ik draai me om en zei Michael met allemaal wijntjes en biertjes in zijn handen staan. Meteen pak ik een biertje en een wijntje. 'Dat lijkt me niet zo een goed plan meer voor jou.' Lacht Luke en hij wil mijn wijntje al uit mijn handen weghalen. Ik overhandig Luke snel het biertje waarna ik meteen een slok van mijn wijntje neem. Luke schud zijn hoofd en grijnzend kijk ik hem aan.
‘Doe geen dingen waar je spijt van krijgt hé schat?’ Lacht Celine zodra ze naast me komt staan en haar arm om me heen slaat. Overdreven schud ik mijn hoofd waarna we beide heel hard meezingen met de muziek. Langzaam vaagt hij over in een slomer liedje en ik merk meteen dat Celine me loslaat. Ik kijk haar na en zie dat ze bij Ashton gaat staan. Ik zie hoe Michael en Laurianne al elkaars lippen hebben gevonden, en zie dan hoe Calum het gesprek met Luke afkapt en Francis vastpakt. Mijn ogen vinden die van Luke en een glimlach speelt op zijn gezicht. Meteen stap ik naar hem toe en sla mijn armen rond zijn nek. ‘Jessie!’ Roept Luke hard en dan pas voel ik dat ik wijn over hem heen heb gegooid. ‘Oeps?’ Lach ik, waardoor Luke ook in de lach schiet. Hij buigt zich naar me toe en samen zingen we het refrein van het liedje mee.
Fading in, fading out
On the edge of paradise
Every inch of your skin is a holy grail I've got to find
Only you can set my heart on fire, on fire
Yeah, I'll let you set the pace
Cause I'm not thinking straight
My head spinning around I can't see clear no more
What are you waiting for?

Love me like you do, love me like you do
Love me like you do, love me like you do
Touch me like you do, touch me like you do
What are you waiting for?

Voor ik het goed en wel door heb valt mijn wijntje uit mijn handen en voel ik Luke zijn lippen tegen die van mij. Zijn handen drukken in mijn heupen en langzaam dringt zijn tong mijn mond binnen om langs de mijne te strelen. Ik voel hoe iemand me op mijn kont slaat en ik hoor gejuich van Michael terwijl Ashton in herhaling valt en blijft roepen: ‘Ik wist het! I fucking knew it!’
Langzaam besluit Luke de onze zoen af te sluiten met een kus en meteen drukt Luke me tegen zich aan zodra onze gezichten van elkaar verwijderd zijn.
6 paar ogen kijken ons aan, waardoor ik toch zachtjes moet lachen. ‘Wat is dit?’ Vraagt Calum dan. Luke haalt zijn schouders op en lacht even.
Francis pakt het echter anders aan. Ze begint met een grote glimlach in haar handen te klappen en een gilletje verlaat haar mond terwijl ze naar me toe rent en haar armen om me heen slaat. Ik zie over haar schouder dat Celine haar hoofd schud en dan ook naar me toekomt om me te knuffelen. Laurianne sluit zich ook bij ons aan.
‘Zijn jullie niet boos dat ik niks gezegd heb?’ Vraag ik ze zachtjes. ‘Nee, we weten hoe verward je was.’ Lacht Laurianne. ‘Jij en Luke horen gewoon bij elkaar.’ Glimlacht Celine. ‘We zijn blij dat jullie daar nu eindelijk zelf achter zijn.’

Reacties (13)

 • FrannieSuggy

  Uhgg k haat die mensen echt heel erg! Verder is het een super leuk stukje sow!

  6 jaar geleden
 • kaleidoscoop

  Waarom loopt iedereen zo ongelofelijk te kutten? Al mijn favoriete auteurs op Quizlet hebben last van pestkoppen en ik ben niet bang om ze een voor een kennis te laten maken met mijn vuisten. Ik weet niet wat er precies gebeurd is en wat er gezegd en gestuurd is maar hallo, lieve mensen, zullen we elkaar voor een keer allemaal in zijn waarde laten en op onze eigen creaties en zijn richten?! Dank u. *scheldwoorden*

  (En ugh Luke thank you for doing that)

  6 jaar geleden
 • X_justme

  Ahwwwww. Ugh wrm kunnen mensen niet een keer gwn hun bek houden:(is t weer die trol?

  6 jaar geleden
 • chanyeoI

  Yay!
  Vervelend dat die mensen dat doen. Maar zoals onderstaande persoin al zegt, je kunt het aangeven bij de moderators.
  +kudo

  6 jaar geleden
 • dd_hemmo_

  Heb je dit al aangegeven bij de moderators want mensen die dit doen. Hoe kinderachtig ook moeten van quizlet af!

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen