Foto bij Hoofdstuk 64.

Dussss.....
Gister was het eerste concert van de ROWYSO-tour in Lissabon,
en ik flipte even.
Eerst: Ze speelde gewoon even zo hoppa een nieuw liedje.
Permanent Vacation
Tweede: De Europese fanactie in Portugal is gelukt!

Als je hieroop klikt kom je bij alle fanacties uit, die in Nederland worden georganiseerd met het concert.
(We willen dit natuurlijk veeeeeel beter laten werken als de fanacties van 1D bij de WWA-tour, dus zorg dat iedereen waarvan je weet dat ze gaan, ook de blaadjes printen en in de lucht houden!)

Oké, en nu stop ik met mijn hypere fangirl mededelingen.
Hier is dan eindelijk het stukje, waar mijn geweldige idee in vermeld staat,
waarmee ik niet kon wachten om het jullie te laten lezen.
*ziet iedereen diep in het geheugen graven.*
Veel plezier met lezen!
Liefs, xxx

'Goedemorgen.' Glimlacht George naar me zodra ik me met een kop koffie in mijn handen omdraai. 'Goedemorgen.' Glimlach ik terug. 'Ik hoorde het verhaal van Josh, jammer dat het tussen jullie niet werkt.' Ik haal even mijn schouders op. George glimlacht naar me en loopt dan langs me om een kopje te pakken, wat mijn aansporing geeft tot een besluit om naar mijn kantoor te lopen.
Ik leg wat opdrachten klaar en schrik als mijn kantoor open gaat. Joëlle komt binnen en ik zie dat ze ook van mij schrikt. 'Rechtse stapel.' Glimlach ik liefjes naar haar. 'Maar.. Die is... Fucking groot.' Ze kijkt me met vernauwde ogen aan. 'Ik ga dat echt niet doen hoor.' Protesteert ze meteen. 'Uh.' Snoer ik haar de mond. Joëlle zucht diep en pakt toch maar de rechtse stapel. Ik kijk haar glimlachend na als ze wegloopt en begin dan aan mijn eigen opdracht.
Er klinkt geklop op mijn deur en verward kijk ik op. Luke komt met een glimlach binnenlopen en meteen gaat mijn blik naar de klok. Oh shit. Het is alweer een uur? Ik sla mijn werk op en vergrendel mijn computer waarna ik mijn spullen pak en naar Luke loop. Ik druk mijn lippen op die van hem en meteen kus hij me terug. 'Hey liefje.' Glimlacht hij naar me. 'Lukt het allemaal een beetje?' Vraagt hij me als hij naar de papieren op mijn bureau kijkt. 'Oh, ja hoor.' Glimlach ik. Luke schud lachend zijn hoofd en trekt dan de deur weer open, waarna ik achter hem aan naar buiten loop. Meteen pak ik zijn hand vast en verstrengel onze vingers. Ik merk dat Luke even niet weet wat hij moet, maar hij klemt dan toch zijn vingers om mijn hand heen.
Zodra we weer in het restaurantje zijn nemen we het tafeltje waar we meestal zitten. Ik leg mijn tas weg en glimlach naar Luke. 'Jess, Ash vertelde me gister iets, en eigenlijk mag ik het niet aan jou vertellen omdat hij het echt een verassing wil houden, maar Mike heeft het ook tegen Lau verteld dus ik vind dat ik het ook tegen jou mag zeggen. Ik vind het namelijk gemeen als je het van Lau moet horen in plaats van dat je het van mij hoort.' Ik kijk Luke even verward aan en net als hij weer verder wil vertellen komt er een vrouw naar onze tafel en vraagt ons wat we te drinken willen.
Netjes geven we door wat we willen en ik pak de kaart erbij om te zoeken wat ik wil eten. Luke volgt mijn voorbeeld en nog voor ik aan hem kan vragen wat er nu was, komt dezelfde vrouw alweer terug met onze drankjes. Ik kijk Luke aan en schiet even in de lach. 'Hadden jullie een keuze kunnen maken?' Vraagt ze dan aan ons. We knikken beide en bestellen ons eten waarna ik een slok van mijn koffie neem.
'Dus, wat wil je me vertellen wat Lau al weet maar ik van jou moet horen?' Vraag ik dan aan Luke. Luke legt zijn hand verder op de tafel en kijkt erna, waarna ik mijn hand in die van hem leg. 'Nou,' begint hij. 'Ash vertelde het ons gisteravond toen hij even bij ons langs kwam omdat hij zich verveelde. Hij heeft al een heel plan bedacht en wilde onze hulp ervoor.' Zegt Luke dan. Nieuwsgierig kijk ik hem aan, hopend dat hij snel verder vertelt.
'Ashton wil Celine ten huwelijk gaan vragen.'

Reacties (12)

 • FrannieSuggy

  WOOOW DIE ZAG IK NIER AANKOMEN YEAAAH CASTHON WHOOP EHOOP

  6 jaar geleden
 • WhereWeArex

  Omgggg ik wil op de bruiloft komen omgg

  6 jaar geleden
 • kaleidoscoop

  WHAAAAAAAAAAAAAAT OMG OMG OMG

  6 jaar geleden
 • X_justme

  😁😂😬😕

  6 jaar geleden
 • Horlinson

  <3

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen