Foto bij OO1 Eva Amelia Carpenter

Heej Heej lieve lezers!

Hier is het 1ste hoofdstuk!
Laat weten wat je er van vind.

Liefs!

'Oh my gosh' mompelen Olivia en ik tegelijk. De jongens van 5 seconds of summer zijn echt heel hot. Via internet zien ze er al hot uit maar in levende lijven zijn ze nog hotter! Ze lopen op de regisseur en hun manager af en groeten ze. Daarna draaien ze zich naar ons. 'Hallo Dames' begint Ashton die zich eerst aan Olivia voorstelt en dan naar mij stapt. 'Hoi, ik ben Eva' glimlach ik. 'Leuk je te ontmoeten Eva' Er ontstaat een glimlach op zijn gezicht en dan gaat hij naar zijn stoel. De rest van de jongens stellen zich ook voor en gaan daarna zitten. Dan gaat de deur open en stapt Joey binnen. 'Fijn dat je er ook bent Joey. Dit zijn de 2 hoofdrolspelers' De regisseur wijst naar ons. Nonchalant loopt Joey op ons af en kijkt ons grijzend aan. 'Hallo Dames' Hij kijkt ons een voor een aan. 'Ik ben Olivia en dit is mijn zus Eva' ze wijst naar mij. Ik glimlach. 'Oke even allemaal stil. Dan kunnen we beginnen' Joey knipoogt en gaat op een stoel achter ons zitten. Kort kijk ik Olivia aan die grinnikt.

Aan het einde van de vergadering is er koffie, thee en frisdrank om iedereen beter te leren kennen. 'O my gosh, Olivia die jongens zijn zó knap' zeg ik als we even alleen staan. 'Jammer genoeg zien we 5sos niet op de set' Olivia zucht. 'Willen jullie wat drinken dames?' Plots staat Joey naast ons en kijkt ons vragend aan. 'Umh ja hoor. Thee alsjeblieft' antwoord Olivia. 'En jij?' Hij kijkt naar mij. 'Ook thee alsjeblieft' Hij knikt en loopt naar de tafel. Niet veel later komt hij terug met 2 kopjes thee, en de jongens van 5sos' mijn hart maakt een sprongetje als ze allemaal bij ons staat.'Kijk eens dames 2 thee' ik glimlach dankbaar. 'Jullie zijn toch zussen?' Ashton draait zich naar mij en kijkt me vragend aan. 'Ja we zijn tweeling' ik glimlach. 'Ohh super cool!' Reageert Michael enthousiast. 'Ik wil dat ook' hij zucht. Ik grinnik. Ik neem een slok van mijn thee maar stik half door de thee die nog erg warm is. 'Gaat tie?' Vraagt Ashton bezorgt. 'Ja het was alleen warmer dan ik verwacht' Ik zet mijn thee neer en trek een pijnlijk gezicht. Fijn, mijn tong verbrand en mezelf voor schud gezet. Waarom kan ik nou nooit normaal doen als er leuke jongens in de buurt zijn. 'Kom neem een slok water' Ashton pakt mijn arm beet en loopt voor mij uit en schenkt bij de tafel een glas water in en geeft die aan mij. 'Dankje' ik glimlach. 'Gaan jullie straks nog even mee met ons? Wat eten bij ons thuis?' vraagt Ashton plots. 'Oh ja, als Olivia ook wilt' antwoord ik. 'En als ze niet wilt, kan je wel meerijden hoor. Dan breng ik je wel thuis' Ashton knipoogt. Ik loop rood aan. 'Oke' Samen lopen we 'terug. 'Olivia?' Ik tik haar aan. 'Ja' ze stopt haar gesprek met Joey en draait zich naar mij. 'Ashton vroeg of we zo mee gaan met ze. Daar nog wat eten' Ze knikt. 'Ja is goed'

'Ik rij achter jou aan' zeg ik tegen Joey die al richting zijn auto loopt. 'Is goed' Samen met Olivia loop ik naar mijn auto en stap ik. 'Ze zijn echt tof' zucht ik. 'Ja, jij had wel fix met die Ashton he' grinnikt ze. 'Nou Olivia nee, ik stikte alleen bijna en hij haalde water. Dat stelt echt niks voor. Laten we maar niet praten over jou en Joey' ik lach en start de auto en rij achter Joey en de jongens van 5sos aan. 'Ik moet toch weten met wie we in de film spelen?' antwoord Olivia.
Eenmaal bij de jongens aangekomen, krijgen we wat te drinken en niet veel later zitten we met zijn alle aan tafel. 'Eetsmakelijk' zegt Calum vrolijk. Joey zit naast Michael en Luke tegenover Olivia en mij. En naast Olivia zit Ashton en Calum zit op de kopse kant. Plots laat Michael een harde boer waardoor we allemaal in de lach schieten. Het voelde zo apart, we kende de jongens nog maar net, maar toch gedragen ze zich alsof we ze al jaren kennen.

Reacties (1)

  • ShizzleEVE

    Nu al zin om verder te lezen:)xx

    4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen