Foto bij Hoofdstuk 70.

Omdat we niet helemaal 100% zeker weten of het boek bij de jongens terecht is gekomen woensdagavond,
zouden wij jullie willen vragen of jullie misschien willen helpen?
Als jullie deze tweet EN deze tweet zouden willen tweeten, retweeten, citeren, dmmen?
Maakt niet uit wat zolang ze het maar kunnen zien!
Dat zou echt heeeeeeeel fijn zijn!
Liefs, xxx

Ik open langzaam mijn ogen en draai mijn hoofd, waarna ik zie dat Luke met zijn rug naar me toe ligt. Ik zucht even en denk terug aan gister avond. Hoe vel hij met me was, maar hoe goed het eigenlijk wel niet voelde. Ik zucht even diep en blijf een tijdje liggen. Luke word echter na een half uur nog niet wakker wat mij ergens wel ontzettend gaat vervelen. Ik sta langzaam op en ga op het bedrand zitten, wat meteen al een brandend gevoel geeft in mijn liezen. Ik zucht even diep en ga dan langzaam staan, maar ik schiet meteen door mijn benen heen. Een pijnscheut raast door mijn liezen naar boven en een klein gilletje verlaat mijn mond. Ik grijp me vast aan mijn nachtkastje wat een klap oplevert van mijn mobiel die op de grond klettert terwijl ik zelf ook met een plof op de grond val.
‘Jessie?’ Mompelt Luke vanaf het bed, waarna hij naar mijn kant rolt en zijn gezicht nu boven mijn hangt. ‘Gaat het?’ Vraagt hij me, en ik zie dat hij moeite heeft om zijn lach in te houden. ‘Lijkt het alsof het gaat?’ Vraag ik hem terwijl ik hem nors aankijk. ‘Niet echt.’ Grinnikt hij. ‘Wat gebeurde er?’ Vraagt hij terwijl hij even door zijn ogen heen wrijft.
‘Jou schuld.’ Mompel ik terwijl hij me verward aankijkt. ‘Wat?’ Vraagt hij dan nog een keer. ‘Mijn liezen branden en verder naar boven tot mijn onderbuik ongeveer, en ik zakte zojuist door mijn benen heen.’ Mompel ik terwijl ik mijn wangen rood voel worden.
‘Jessie! O god. Waarom heb je niks gezegd?!’ Roept Luke nu bezorgd uit waarna hij meteen uit bed klimt en naar me toe loopt. Hij knielt bij me neer en tilt me wat meer op zodat ik wat rechter zit. ‘Omdat het gister geen pijn deed.’ Mompel ik, waarna Luke een kus op mijn wang drukt. ‘Het spijt me zo.’ Hij strijkt mijn haren uit mijn gezicht en kijkt me bezorgd aan. ‘Wacht, laat me je helpen.’ Luke gaat zelf staan en buigt zich voorover zodat hij mij kan vastpakken. Hij tilt me voorzichtig op waarna hij me zachtjes weer in bed legt. Hij legt mijn benen recht neer en zet het kussen achter mijn rug waarna ik mezelf daar tegenaan laat vallen. ‘Gaat het?’ Vraagt hij me nog een keer. Ik hum een ja waarna Luke me aankijkt en op de zijkant van het bed gaat zitten. Hij pakt mijn handen vast en streelt er met zijn duimen over waarna hij me strak aankijkt. ‘Echt?’ Vraagt hij nog een keer waarna ik even lach en knik. ‘Echt.’ Zeg ik dan waarna ik mijn lippen tuit en mijn ogen sluit. Meteen voel ik Luke zijn lippen tegen die van mij aan waarna ik lach in de kus.
‘Ik ga een ontbijtje maken en dan blijven we de rest van de dag in bed, goed?’ Ik schud lachend mijn hoofd, maar knik daarna wel. ‘Alleen als we niks anders doen dan knuffelen vandaag.’ Zeg ik waarna Luke knikt en mijn handen loslaat, om daarna met zijn hand langs mijn wang te strelen. ‘Wat jij wil prinses.’ Fluistert hij waarna hij een kus op mijn voorhoofd drukt. Hij staat op van het bed en loopt mijn slaapkamer uit naar de keuken. Een kleine zucht verlaat mijn mond waarna ik pijnlijk over de binnenkant van mijn bovenbenen strijk en wat ga verzitten. Ik lach even in mezelf. Ik weet zeker dat er niemand is die dit van Luke kan nadoen.

Reacties (11)

 • xIsoldee

  Lukey toch, hoe ruig ben je geweest ;o
  en haha de gedachte die heel de tijd door me heen gingen: 'zitten die nu beide naakt gewoon zo te praten?' 'loopt luke nu echt naakt naar de keuken?' naakt naakkt naakt haha ;p

  6 jaar geleden
 • PrimRue

  Hahaha wow Lukey dat heb je goed gedaan (':
  Het is wel echt een schatje zeg aww <3
  Super geschreven meis!
  I loveeee it!
  Snel verduuur(flower)

  6 jaar geleden
 • TAMOCHi

  Luke. Luke. Luke toch haha

  Arme Jessie hahahaha

  Ik zal de tweet zo nog even retweeten meid ! ;3

  supergoed geschreven
  Love it ! <3
  xx

  6 jaar geleden
 • TomlinsonL

  Weeeuuw toen ik op de link klikte zag ik dat ik op internet nog ingelogd sta op mn oude acc dus lucky you kan ik m 2x retweeten:)

  6 jaar geleden
 • FrannieSuggy

  Hahahahahaha awkward maar wel supee cute

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen