Ô, Sunlight! The most precious gold to be found on Earth

Er wordt op de deur geklopt, ik sta op en ik loop richting de deur, ik open de deur voorzichtig. Harry staat in de deuropening met een charmante glimlach, zijn kuiltjes komen te voorschijn, ik kan het niet laten om er in te prikken, hij schud lachend zijn hoofd, hij drukt een kus op mijn wang.

"Nice seeing you too, my dear" zegt hij met een grijns, snel trek ik hem in een korte knuffel.

Ik sluit mijn deur en draai hem op slot, samen lopen weg richting zijn motor.

Voorzichtig ga ik achterop de motor zitten, ik zet zijn helm op mijn hoofd. Ik hou mezelf stevig vast aan het lichaam van Harry. Hij start de motor en hij rijd weg richting het restaurant waar we gaan eten. Ik had het gemist, achterop de motor bij Harry. De wind wappert door mijn haren heen snel verstevig ik mijn grip om Harry's lichaam.

Na een rit van ongeveer tien minuten stopt Harry met rijden, ik stap van de motor af en Harry stapt ook van de motor, hij doet hem op slot, ik overhandig hem mijn helm, ondertussen kijk ik naar het restaurant. "Harry this restaurant looks so expensive, how are we able to afford this?" vraag ik terwijl mijn blik nog gevestigd staat op het restaurant en ik hoor Harry lachen, ik kijk hem fronsend aan "We can't but someone who works here owed me, so we can eat for free tonight" zegt hij met een grijns.

We lopen samen naar binnen, ik kijk verwonderd om me heen, we worden begroet door een vriendelijke vrouw "Table for two" zegt Harry, "what is your surname?" vraagt ze "Styles" glimlacht Harry, ze knikt en ze zoekt wat op, ze wenkt dat we haar achterna moeten gaan. Harry en ik lopen haar achterna, ze wijst ons een plekje aan, we gaan zitten en de vrouw loopt weg.

"Harry this is amazing" zeg ik met een glimlach, met grote ogen kijk nog eens om me heen.

"You deserve this" zegt hij met een glimlach, ik bloos even "You went through so much, you deserve a little happiness" zegt hij "Thank you, you are amazing, if you weren't here i don't know what would've happend to me, and you are my happiness" "I am always going to be here for you, you need to know that." zegt Harry serieus.

De avond was veder rustig verlopen, het was gezellig en we hadden veel gelachen, ik had veel gelachen. Hier en daar werd er wat geflirt maar daar bleef het ook bij. Ik zucht even als we het restaurant uit lopen, het was er zo lekker warm en knus. Ook betekende het dat de avond voorbij was, dus dat ik morgen gewoon weer veder moest gaan met mijn leven.

Ik spring weer achterop bij Harry op de motor, we rijden weg, ik sluit genietend mijn ogen, ik voel me zo vrij op een motor. Alleen vanavond is het redelijk fris, daardoor wou ik zo snel mogelijk weer op campus zijn. Gelukkig duurde de rit niet al te lang en kon ik al snel van de motor af.

"You wanna come to my room for another drink? Lou misses you" ik denk er even over na, ik knik "Of course i missed him too, i haven't seen him in awhile" Harry glimlacht tevreden, hij legt zijn arm op mijn heup en begeleid me naar binnen. De plek op mijn heup wordt warm, er ontstaat een raar gevoel in mijn buik. Gelukkig zijn we al snel bij zijn kamer, zijn hand gaat van mijn heup.

We lopen naar binnen, ik word besprongen door Louis, samen vallen we op de grond, een harde kreun verlaat mijn mond, moeilijk duw ik Louis van mij af. "Hey Lou, missed you too" mompel ik, hij lacht even. Hij klimt weer omhoog, hij steekt een hand uit die ik maar al te graag aanpak, hij trekt mij omhoog.

Mijn hand glijd even over mijn outfit zodat die weer goed zit en ik kijk Louis aan. "How have you been?" Vraagt hij geïnteresseerd, hij ploft neer op zijn bed "i'm okey i guess, they've asked me if i wanted to join the schoolband" zeg ik met een glimlach.

"That's wonderful, too bad it took them so long to realise what for star you actually are" ik glimlach bij Louis zijn woorden "Let's drink to that!" Roept hij dan iets te enthousiast, hij staat op en pakt zijn telefoon "i'll call Liam to ask if they want to join us"Nou ik ben vandaag naar ikea geweest, veel te lang weer en te veel geld uitgegeven...
Nou hoop dat jullie het nog leuk vinden

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen