Foto bij OO2 Olivia May Carpenter

Na het eten zitten we met z'n allen in de woonkamer. Ik zit samen met Eva en Joey op de grote bank. Ik zit precies in het midden. Het gesprek gaat echt over helemaal niks. Niks boeiends iniedergeval. Terwijl ik met Joey afgedwaald ben in een ander onderwerp, vinden mijn ogen Luke. Hij is bezig een verhaal te vertellen en heeft niet door dat ik kijk. Ik kijk terug naar Joey en glimlach naar hem.
'Dus wat vind je van je rol?' Vraagt hij nieuwsgierig. 'Leuk! Zeker ook dat ik met Eva kan acteren en dat vriendschap sterker is dan een jongen' Het laatste zeg ik met een knipoog. 'Chicks before dicks zeg ik altijd' Grinnik ik. Joey kijkt me grijnzend aan. 'En zelfs ik kom er niet tussen?' 'In de film misschien even maar in real life, never!' Hij knipoogt alleen maar.
We switchen van onderwerp. Calum geeft een rondje en schenkt bij iedereen wat te drinken in. Uiteindelijk is de hele groep bij ons in het gesprek erbij gekomen.
'Ik ben zo benieuwd hoeveel mensen er straks naar de film gaan kijken' Zeg ik en glimlach. 'Er zullen wel heel veel mensen gaan kijken, hoor' Zegt Luke droogjes. 'Als je social media checkt dan zie je dat iedereen er over praat. #LoveHurts is zelfs trending' Mompelt Ashton die met zijn mobiel in zijn handen zit. 'Maar dat komt ook door jullie! Jullie zijn wereldberoemd terwijl Eva en ik nog maar een paar jaar in de filmindustrie zitten' Zeg ik waarna de jongens grijnzen. 'Kan kloppen'
'Maar de mensen zijn wel de films kijken waar jullie al in gespeeld hebben' Gaat Michael verder die ook zijn mobiel erbij gepakt heeft. 'Echt waar?' Vraagt Eva verrast. 'Dat is gaaf! Dan weten ze een beetje hoe wij acteren enzo.. ' Zegt ze daarna. 'Ze hadden geen betere actrices kunnen casten voor deze film. Jullie zijn perfect voor de rollen' Fluistert Joey in mijn oor wat me heel verlegen laat worden. 'Vind je?' Vraag ik en kijk naar de grond. 'Ja! Kijk naar jullie, jullie zijn bloedmooi' Hij slaat zijn arm voorzichtig om me heen. Ik heb het idee alsof ik zo rood als een tomaat ben. Ik kijk schichtig de kamer rond of een van de jongens of misschien Eva het gezien heeft maar ze zijn te druk bezig in hun gesprek. 'Wat dacht je er van om een keer wat te gaan drinken ergens?' Vraagt Joey zacht en glimlacht. 'Oké' Mompel ik. 'Lijkt me gezellig!' Ik kijk hem glimlachend aan. Hij vraagt naar mijn mobiel en zet zijn nummer er in. Ik zet mijn nummer ook in zijn telefoon. 'Dank je' Zeg ik glimlachend en berg mijn telefoon weer op. 'Ik app je wel om een datum af te spreken' Ik knik. 'Is goed!'

De avond is afgelopen en Eva en ik zitten weer in ons eigen appartement. 'Het was gezellig met de jongens!' Zeg ik opgewekt waarna Eva knikt. 'Ja! Ik ben blij dat we ze een beetje hebben leren kennen' Zegt ze. 'En ze mogen er wezen, als je snapt wat ik bedoel' Ik wiebel met mijn wenkbrauwen. 'Je had het wel gezellig met Joey geloof ik' Ik pak mijn glas van tafel en kijk Eva aan. Ik voel dat ik rood aanloop. 'Het was niks..' Mompel ik. 'Olivia, je bent zo rood als een tomaat.. Denk niet dat ik gek ben' Ze grinnikt. Ik neem een slok van mijn rode wijn en kijk naar het glas. 'Maak je niet druk, het is niks.. ik ken hem net!' Zeg ik. Hij is knap, for sure.. maar ik zie nu niet echt iets in hem. Misschien later ofzo, maar nu niet. De andere jongens mogen er ook wezen. Misschien eindig ik wel met 1 van hun. Of juist helemaal met niemand van hun en vind ik een hele andere jongen..

Hoi! Hier het 2e hoofdstukje.. kort, I know, maar de hoofdstukken worden vanzelf langer.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen