Foto bij OO3 Eva Amelia Carpenter

Beneden smeer ik 2 crackers, schenk een glas water in en ga daarna op de bank zitten. Abby onze kat springt vrolijk op de bank en komt naast me liggen. 'Hee Abby, kom je lekker bij me liggen?' vrolijk aai ik onze kat. Vandaag moeten we om 10 uur op de set zijn voor een fotoshoot voor de cover van de film. Ontspannen check ik instagram, facebook en whatsapp. 'Kom Abby, dan krijg je eten' ik sta op en loop naar de keuken waar ik mijn bord, bestek en glas in de vaatwasser zet.' Abby huppelt vrolijk achter mij aan. 'Kijk eens lekkere brokjes' ik grinnik als ze vrolijk begint te eten. 'Goedemorgen' Gedoucht en aangekleed loopt Olivia de keuken in. 'Goedemorgen, kan ik in de badkamer?' Olivia knikt en begint aan haar ontbijt. Vrolijk loop ik naar boven waar ik mijn pyjama uit trek en mijn kleren aan trek. Omdat we straks voor de shoot naar de visagie moeten, doe ik geen make up op, Als laatste poets mijn tanden en doe mijn lenzen in. 'Klaar' mompel ik tevreden tegen mezelf. Beneden pak ik de laatste spullen. 'Ik ben klaar Oliv' ze knikt. Uit mijn zak haal ik mijn telefoon en check mijn appjes. Een aantal van vriendinnen en een van mam.

Mam: Hoi Lieverd, komen jullie vanavond bij ons eten? Ik wil graag horen hoe jullie eerste dag was. x Mam


Ik glimlach. Mam is zo lief. Vroeger hadden we vaak ruzie toen ik en Olivia 15 a 16 jaar waren maar sinds we uit huis zijn, is onze band heel sterk geworden. 'Olivia? Mam vraagt of we vanavond komen eten. Kan toch wel?' Olivia pakt de sleutels van tafel en loopt voor mij de deur uit. 'Umh ja is goed. We kunnen gelijk vanaf de set komen. Dan zijn we er denk half 6' antwoord Olivia nadat ze de deur op slot gedraaid heeft. In de auto app ik mam terug en stop daarna mijn telefoon in mijn tas. Ik heb enorm zin in de shoot. Waarschijnlijk moeten er ook foto's samen met Joey komen. Ik kijk naar Olivia, ze zingt vrolijk mee met de radio.


Na de visagie worden we naar de set gebracht waar een aantal mensen rondlopen. 'Nou Olivia, zo zien we er dus uit in de film' ik grinnik. Achter in gaan we op stoelen zitten en wachten af. Aan de zijkant gaat een deur open en Joey + de jongens van 5sos komen binnenlopen. Ze zijn zo knap. Mijn hart maakt een sprongetje. Ik bijt kort op mijn lip als ze op ons aflopen. 'Hello ladies' groet Joey ons. Ik glimlach. 'Waarom zijn jullie er?' Ik draai me naar 5sos. 'We moeten een foto maken voor de achterkant van de cover' legt Luke uit. 'Oh ja logisch' grinnik ik. Ik voel me rood aanlopen. Waarom moest ik ook zo'n domme vraag stellen? Ik zucht. 'Kom guys wij moeten' Luke springt op en wenkt ons. 'Groepsfoto gok ik' zegt Olivia als ik haar aankijkt. De rest van de middag maken we foto's. 'Eva, tot morgen' Joey's hand rust kort op mijn schouder voor hij naar de kleedkamer vertrekt. 'Vandaag was gezellig Eva, zullen we nog eens afspreken? Want op de set zien we elkaar niet zo vaak' Ashton staat vrolijk voor me. Ik bloos. 'Umh ja is goed' glimlach ik. 'Heb je je telefoon bij?' Ik knik en haal hem uit mijn tas. 'Of course heb ik hem bij' grinnik ik. Ik ontgrendel hem en maak een nieuw contact aan. Nadat Ashton zijn nummer ingevoerd heeft klikt hij op opslaan. 'Als jij mij dan even app't dan kunnen we wat afspreken' glimlach hij vrolijk. 'Ja is goed' Antwoord ik. 'Eef kom we moeten gaan, mam wacht op ons' Olivia komt naast me staan. 'Oh ja sorry' Ik en Oliv nemen afscheid van de jongens en gaan snel naar de omkleed zaal. 'Zo zo Ashton ziet je wel zitten' lacht Olivia. 'Nou Oliv' Als we omgekleed zijn, geven we de kleding aan de styliste en melden ons af. Op naar mam en Tyler. Eenmaal thuis aangekomen opent Tyler vrolijk de deur. Beide geeft hij ons een knuffel. 'Hoe is het met mijn zusjes' vraagt hij opgewekt. 'Goed hoor' glimlach ik. In de woonkamer geef ik mam een knuffel. 'Ga lekker zitten meiden, want we willen alles weten over jullie 1ste dag!' glimlacht mam lief. 'Nou gisteren hebben we alles uitgelegd gekregen en iedereen ontmoet. En vandaag foto's genomen voor de cover enzo' legt Olivia uit. 'En die jongens? Zijn ze leuk?' Vraagt mam benieuwd. Ik grinnik. 'Ja hoor. We zijn gisteren bij ze thuis weten eten' vertel ik. Tyler kijkt ons lang aan. 'En al nummers uitgewisseld of niet' grijnst hij. Ik begin te lachen. 'Ja' Tyler lacht en schud zijn hoofd. 'Kijk wel uit met die gasten hé. Als ze wat verkeerd doen krijgen ze met mij te maken' ik lach om Tyler. Vroeger liep hij alleen maar te klieren en vervelend te doen. Maar toen onze ouders scheiden, en pap ergens heen is gegaan zonder iets te zeggen, is hij juist heel lief en zorgend geworden. Omdat hij de oudste is.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen