Foto bij ¤027¤

Het gebeurd wel vaker dan mensen die amper tot nog niet geacteerd hebben direct voor zo'n kant worden gevraagd. (; Maar het is natuurlijk wel even een overweging en de plus en min kanten bekijken.

En oké.... Ik kan het niet langer verdragenxDDus hier even een scoop: JONATHAN IS GEEN SLECHT PERSOON!

Voor de mensen die het interesseren hoe het met me gaat.xD:

Ik weet op dit moment gewoon niet meer wat ik wil, ik voel me rot op stage terwijl het op school theoretisch gewoon goed gaat... Maar ik zit klem...
Dit is mijn tweede opleiding die vastloopt, eerst al twee jaar toerisme & recreatie gedaan en nu drie jaar pedagogisch medewerker kinderopvang....
Dit was tevens mijn laatste jaar studiefinanciëring en daarmee zit ik op de helft van de tijd die ik heb gekregen om een diploma te halen voordat ik alles terug moet betalen aan DUO.
Dus ja... Ik zit klem... Zeker dus ook omdat ik totaal niet meer weet wat ik wil.

Ik en erotische scènes.

Ergens was het best lachwekkend. Het meisje dat nog geen enkele kus, tongzoen of wat dan ook maar ontvangen had, laat staan dus seks word gevraagd om het voor haar eerste keer in een serie te doen met een jongen waarvoor een goede vriend haar gewaarschuwd had, meerdere malen.
Ook al was het allemaal gespeeld, ik heb geen idee hoe ik moest handelen, zoiets kan je niet zomaar faken toch? Zeker niet als je het zelf nog nooit gedaan hebt.
"We begrijpen als dit iets is wat je even wilt overdenken, dus gebruik daar dit weekend voor, maar we willen het graag zo spoedig mogelijk horen in verband met de scriptschrijvers."
In een waas had ik mijn hoofd geknikt, ik zal erover nadenken.
Ik verontschuldigde me bij de regie en liep afwezig terug naar mijn eigen trailer.
"Celia?"
Ik merkte pas dat er iemand tegen me aan het praten was tot die persoon mijn arm aanraakte.
"Je ziet eruit alsof je een spook gezien hebt." De groene ogen van Thomas keken me aan.
Misschien had ik ook wel een spook gezien, nee dat was het niet.
"Kom, dan breng ik je naar je trailer." Hij haakte zijn arm door de mijne heen waarmee hij me tegen zich aandrukte. "Ik heb bij mij toch alles al ingepakt." De plotselinge benadering die zo erg weggebleven was de afgelopen weken spoelde over me heen en even voelde ik me ongemakkelijk.
Ongemakkelijk bij Thomas.

"Dus ze willen je in die cirkel gooien." Fronsend keek Thomas in de verte. "Maar je bent zelf nog maagd en nu weet je niet wat je moet doen."
Ik knikte terwijl ik een sip van mijn warme chocolademelk nam om mezelf te bedaren.
"Met wie?" Al kon ik aan de toon in zijn stem al horen wie ze voor me in gedachten hadden.
"Prospero."
Thomas balde zijn vuisten. "Elke keer wanneer ze een mooie vrouw en zelfs maar een man in de serie hebben vragen ze dat, stelletje perverts."
Dus ze hadden zo goed als iedereen erover benaderd toen ze bij de serie kwamen en soms snapte ik niet echt wat de commotie eromheen was, sommigen hadden zulke scenes met al hun kleding aan.
Misschien ging ik wel gewoon ja zeggen. Het zijn enkel scènes, geen real life deal.
"Ehm... Celia." Thomas schudde me weer uit mijn gedachten. "Ik ga je nu een geheim vertellen die je absoluut voor je moet houden, het gaat over de serie en de kant waar ze jou toe willen rekenen."
Hij schraapte even zijn keel. "Tijdens seksscènes is het vaak zo dat sommige acteurs en actrices het niet willen faken."
Dus...Wat?!
"Jonathan is zo'n acteur."
Dus...Hij doet het echt, voor het echt.
En hij... ik... "WAT?" Mijn hersenen draaiden overuren.
Moest ik het voor het echt doen met Jonathan? Mijn eerste keer zou zijn voor een tv serie.
Wat zal er gebeuren als ik zou weigeren? Zouden ze dan iemand anders zoeken voor mijn rol die het wel zal doen? Ik weet dat er dan een enorme rij zal ontstaan met meisjes die het zo zouden doen als ze in mijn schoenen stonden.
En ik wil de rol houden, maar ik moest er iets op verzinnen.
"Hij... Hij heeft dus echt seks op de set?"
"Bijna altijd, tenzij de scene te vaak moet worden over gedaan of als hij er geen zin in heeft, dan doet hij het nog wel eens gespeeld."
"En..En hoe vaak moet zo'n scene soms?"
"Soms drie keer achter elkaar."
Drie... Drie keer...
Kon ik dat aan? Ik wist er helemaal niets van, moest ik me gewoon laten gaan en kijken waar het me bracht?
"Mogen ze zoiets eigenlijk wel verwachten van hun cast?"
"Zolang de acteurs en actrices in kwestie ermee instemmen is het goed, alleen zal het niet goed vallen onder de kijkers als dit uit zal lekken."
Ongeloofwaardig keek ik Thomas aan, hij bleef er zo rustig en koel onder.
"Heb jij...?"
"Nee, één keer en nooit weer.'" Hij leek zich nu wel ongemakkelijk te voelen en hij had zijn handen even afwerend de lucht in gegooid voor hij ze op mijn schouders liet rusten. "Het is een keuze die je geheel voor jezelf moet maken."
"Wie doen het nog meer allemaal voor het echt?" De woorden van nieuwsgierigheid waren er eerder uit dan dat ik van plan was en ik kon mezelf wel voor mijn hoofd slaan om die woorden.
Thomas schudde even diens hoofd. "Jonathan, Alana, Morgan, Tom, Andrew en Scarlett."
Wauw, toch ongeveer al de helft van de cast van de serie.
Misschien moest ik er ook met Jonathan over praten, hij word dan mijn tegenspeler, hij zou me vast wel wat meer wijsheid kunnen brengen over deze situatie.
En als ik het hem vriendelijk vraag, misschien wilt hij dan wel gewoon alle scènes voor nep doen.
"Kom, dan help ik je nog even met opruimen voor we straks de bus en trein terugnemen naar het hotel." Thomas trok me zachtjes aan mijn arm omhoog om me uit mijn gedachten te halen.

Mijn weekendtas stond weer goedgevuld voor de trailer terwijl ik de deur achter me dichtdeed en de tas weer over mijn schouder heen tilde. "Waar staat de bus?"
"Daar."
Ik volgde de richting waar zijn vinger heen wees en tussen de bomen door zag ik inderdaad de grote koplampen van het rijdende gevaarte al aanstaan en naarmate we dichterbij kwamen hoorde ik de motor ronken.
Het zou waarschijnlijk niet voor middernacht worden wanneer we terug kwamen in het hotel.
Morgenavond zouden we met de club eten bij het Noorderlicht stunt en theater team wat waarschijnlijk weer een geweldige ervaring zal worden en ik ben benieuwd met wat voor een situatie ze nu kwamen.
Tijdens de busrit werd ik nog wakker gehouden door Thomas, maar toen we eenmaal allemaal in de trein zaten voelde ik hoe hij ook weg begon te zakken in een sluimerend dutje, iets waar ik mezelf ook op betrapte.
Zijn hoofd belande op mijn schouder, wat me weer even wakker schudde van het naar buiten staren waarbij mijn oogleden langzaam dicht gegleden waren.
Hij zag er zo vredig uit dat ik hem niet wilde wekken, dus liet ik hem begaan.
Maar ik voelde al twee andere ogen zich op me richten toen ik weer mijn hoofd tegen het koele glas aan liet rusten.
Twee warme, diepblauwe ogen die me vanaf de andere kant van het gangpad in zich opnamen.
Ik kon nu al voelen hoe mijn wangen rood kleurden aan de gedachte alleen al van wat voor ons in petto stond in het script.
Maar de ogen van Jonathan bleven op me rusten, iets waardoor ik de rest van de rit niet meer in slaap kon komen doordat alle mogelijkheden door mijn hoofd heen begonnen te spoken die zich tussen ons twee uit zouden kunnen spelen

Reacties (3)

 • katl1

  Oké, nee, Celia, echte seks in geen geval! Faken... Ergens zou ik het kunnen begrijpen, maar ik zou toch nog even wachten als ik haar was.

  En rot voor je dat die stage zo slecht loopt. Ik weet natuurlijk niet hoe lang je deze richting nog moet volgen voor je een diploma hebt, maar als dit je laatste jaar is, zou ik zeker gewoon nog even doorbijten. Misschien is het allemaal wel jouw ding en heb je gewoon de pech om op de 'verkeerde' stageplaats te staan.

  Anyway, Snel verder!!!

  5 jaar geleden
 • Jarnsida

  YESSS IK WIST HET! Ik wist wel, of ik hoopte, daf Jonathan geen slechterik is. Hij is gewoon een man net een rare kant haha. Tja, Celia... Ik zou me ongelofelijk ongemakkelijk voelen en ik vind dat ze eigenlijk bijna gedwongen wordt om ja te zeggen gezien ze haar rol niet kwijt wilt. Toch weet ik nog niet of ik Celia en Jonathan of Celia en Thomas samen wil zien. Dus ik hoop op Jelia scenes, want stiekem gaat mijn voorkeur daar naar uit

  5 jaar geleden
 • Girlicious

  Jonathan is geen slecht persoon maar moet perse voor het echie seks hebben?
  Kunnen ze het niet gewoon echt laten lijken? Dat ze niet echt seks hebben maar het zo acteren dat het lijkt alsof ze het wel doen?
  Ik bedoel het is een serie hoor, toch geen porno film?
  Maar waarom waarschuwt Thomas Celia dan voor Jonathans duistere kant? Als Jonathan oke is?
  En ik snap wel dat Jonathan naar Celia staart.. die heeft het natuurlijk ook opgevangen van de seksscenes.. pervy boy
  Ik zou als ik Celia was instemmen OP VOORWAARDE dat ze het niet voor het echie doen...
  Dan faket Jonathan het maar en fantaseert hij er lekker op los ofzo
  Celia moet haar eerste echte keer zonder cameraploeg beleven.. niet voor miljoenen kijkers..
  Liever fake en spijt dan real en spijt..
  Wel goed dat ze Thomas om advies heeft gevraagd. Stel ze had ja gezegd zonder advies te vragen... awkward...

  Jammer dat het prive wat minder gaat met je... hopelijk verandert dat snel weer...(K)

  Kudo!
  Snel verder!

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here