Foto bij ¤028¤

Langzaam aan zou het gegeven dat Jonathan heet zich openbaren en daarmee ook de relatie tussen Jonathan en Thomas, want er heeft zich zeker wel iets voorgevallen (; Maar voor nu... (; Jolia of Tholia? (;

Over mijzelf:
Ik weet nog steeds niet wat ik moet doen. Ik ben ook niet meer naar stage geweest, ik had me afgemeld en gemeld dat ik het op dit moment mentaal niet aan kan en ik hoop dat ik er snel uit ben zodat ik het spoedig stop kan zetten of niet... Al lijkt het me gewoon het verstandigst om het stop te zetten aangezien ik waarschijnlijk toch niet meer goed genoeg uit de verf daar kom in de korte tijd die ik nog heb om dat voor elkaar te krijgen...
Maar goed, de zoveelste assertiviteitstraining die ik hem helpt wel weer,hopelijk voor een langere periode en hopelijk kan ik binnenkort snel beginnen met het beroepskeuzetraject.

Het hotel voelde weer net zo ongemakkelijk aan als de eerste keer dat ik daar naar binnen stapte.
Maar ik besteedde er geen aandacht aan, het enigste wat ik wilde was mijn bed in duiken en er de volgende dag tot laat in de ochtend in te blijven.
Met een hoofdpijn van hier tot Tokyo liep ik met het kaartje in handen richting de lift.
Ik had precies dezelfde kamer als de vorige keer, zou dat ook zo blijven? Dan kon ik gewoon wat van mijn spullen hier laten in plaats van alles steeds mee te slepen.
Het bed onder me verwelkomde me met diens zachte wolkendek en nog voor ik me om had kunnen kleden gleed ik weg.
Nog even en ik had gedacht dat het aspirientje dat ik nog geen kwartier geleden in had genomen een slaappil was geworden.

Hoewel ik dus voorgenomen had om lekker lang uit te slapen werd ik al om half negen wakker en vonden mijn voeten diens weg naar beneden waar het ontbijt uitgeserveerd werd.
"Goedemorgen schone slaapster." Thomas plofte naast me neer aan het tafeltje met zijn goedgevulde bord. "Lekker geslapen."
"Als een roos met doorns." Mijn hand gleed over mijn voorhoofd waar de hoofdpijn nog steeds aan had gehouden. "Heb jij misschien iets tegen hoofdpijn? Mijn aspirientjes werken niet echt."
"Natuurlijk, kom zo maar met me mee naar mijn kamer."
Ik had gehoopt dat het vandaag al wel weer over zou zijn. Hoewel we vandaag dus geen opnames hadden maar een lekker dagje vrij had ik geen zin om met een knallende koppijn rond te lopen.
En dan vanavond ook nog eens het etentje bij Noorderlicht waar ik enorm naar uitkijk, al had ik geen idee hoe te reageren aangezien ik ze al ken.
Maar ik liet me gewoon verassen en wie weet kon ik me makkelijker in de schoenen schuiven van iemand die niet weet wat er aan de hand is dan ik nu in gedachten had.
Ik lepelde mijn laatste stukjes cornflakes uit het kommetje en zette de ei standaard terug op mijn bord zodat die makkelijker afgeruimd kon worden en stond samen met Thomas op om naar zijn kamer te gaan.
Terwijl we langs de receptie liepen knikte ik even vriendschappelijk naar Remco die zo goed als zijn vaste positie achter de receptie weer had en hij knikte met een grijns terug alsof hij even een binnenpretje had.
"Geen geflikflooi met het personeel." Plagend gaf Thomas me even een stootje met zijn elleboog voor hij zijn arm door de mijne heen haakte en me weer verder trok en mijn aandacht opeiste.
"De laatste persoon die dat gedaan heeft, heeft uiteindelijk geresulteerd in het ontslag van het betreffende personeelslid, dat was een paar maanden geleden." Hervatte hij zijn verhaal in de lift.
"Laat me raden, Jonathan?"
"Yep,al doen wel meer crewleden het wel eens met het hotel personeel,volgens hen is het gemakkelijk en zonder heel veel heisa, maar Jonathan is de laatste bekende. Het arme kamermeisje was een fan en stalkte hem als een bij met nectar."
Stiekem verplaatste ik mezelf in de schoenen van het kamermeisje. Natuurlijk snap ik wel dat ze Jonathan zou stalken. Ik denk zelfs dat ik misschien wel hetzelfde had gedaan als ik hier zou werken.
Maar ik hoefde amper wat te doen, het leek juist soms wel alsof ik de stroop aan me had en hij als een jojo steeds naar me toe kwam.
Maar net zoals het kamermeisje zal ik waarschijnlijk binnenkort tenminste met hem in één bed liggen, als het al een bed werd.
"Je overweegt het te doen hè?"
Vervreemd kijk ik Thomas aan, maar hij keek alweer voor zich uit. "Je beet op je lip wat betekende dat je vast over dat voorstel na aan het denken bent."
Ik knikte en ik besloot om mijn overige kaarten op tafel te leggen. "Ik ben bang dat wanneer ik het weiger ze een vervanger gaan zoeken voor mij om het wel te doen en dat ik zo dan weer langzaam uit het script geschreven word."
"Dat kan ik je nu al mededelen, daar hoef jij je echt niet druk om te maken." Hij wreef even sussend met een hand over mijn bovenarm voor hij de deur naar zijn kamer opende. "Ze zijn dol op je en als ze je al willen vervangen zouden ze een heleboel scènes overnieuw moeten filmen en dat is fataal voor het schema."
Fijn, dus alleen omdat het schema het niet toelaat.
"Hé, de keuze ligt bij jou." Hij was even stil voor hij weer sprak. "Maar je weet wat ik ervan vind."
Dat wist ik nu inderdaad wel. Als het aan hem ligt zou hij me nog opsluiten in een ruimte waar Jonathan of geen enkele pervert ooit bij me zou kunnen.
Maar dat zal al helemaal niet legaal zijn, dat kon je vergelijken met misbruik en dat zal Thomas nooit doen, al zou hij me ermee beschermen.
Ik nam plaats aan het kleine tafeltje terwijl Thomas verwoed zijn kamer aan het doorzoeken was.
Hij had er echt al een hevigere hoop van gemaakt dan ik inderdaad, dus ik snapte wel waarom Jonathan hem wakker had gemaakt om hem ook mee te zuilen twee weken geleden.
Twee weken geleden... Wat ging de tijd toch snel voorbij.
Twee weken geleden had ik die drugs gehad, twee weken geleden was alles echt begonnen.
Twee weken geleden was mijn laatste date met Jonathan, als je het al een date had kunnen noemen.
Er ging weer een steek door mijn hoofd heen waardoor ik het met een kreun en een plof op mijn armen op tafel liet vallen. Met mijn ogen gesloten probeerde ik de pijn weg te wensen, maar natuurlijk kom je er niet zo makkelijk vanaf.
"Hhmm ... Ik zal even kijken of ik nog wat voor je heb, het kan ook zijn dat ik het zelf laatst opgemaakt heb." Schijnbaar ben ik dus niet de enige die er dus last van had na een drukke tijd.
Het zou me eigenlijk helemaal niet verbazen als veel acteurs en artiesten er last van hadden.
De kloppende hoofdpijn, de duizeligheid die zo af en toe even op komt zetten.
En dan komt er ook nog eens brandend maagzuur bij kijken.
"Ik heb nog wel iets tegen misselijkheid, maar die heb je niet nodig." Hij dook weer de tas in. "Wacht even, hier heb ik nog wat, maar dat is niet genoeg." Spijtig hield hij het stripje omhoog waarin inderdaad nog maar één tabletje zat. "Misschien kan je het even na gaan vragen bij de receptie of ze daar nog wat hebben."
Ik weet in ieder geval al wel dat ik zo goed mogelijk geholpen word, zeker als het aan Remco ligt.

"Bedankt Remco."
"Geen dank, hopelijk werkt het snel."
Zoals ik al wel gedacht had was Remco een engel in het regelen van nieuwe en sterkere Aspirine, al had hij ze zelf moeten halen iets verderop in de straat, waarvoor ik me ergens wel schuldig voelde, maar hij wist waar de winkel zat en hij dacht zo tijd te besparen, dus ik betaalde hem dan ook al snel terug voor de medicijnen.
Nu liep ik alweer op de gang richting mijn kamer, maar net toen ik de deur open wilde doen merkte ik de doos naast mijn deur op.
Het was een relatief grote, witte doos met een bordeaux rode strik eromheen en op het kaartje dat ik eraan vast zag zitten kon ik duidelijk mijn naam zien. 'Celia Tullip.'
Nieuwsgierig pakte ik het ding op en duwde de deur met mijn heup open en legde de doos op mijn bed neer, waar de deksel er al snel af was.
En mijn adem stokte al voordat ik klaar was met het lezen van het kaartje, waar de volgende tekst op stond;

Celia,

Ik heb gehoord wat de regie aan je gevraagd heeft en het lijkt me een eer om die rol met je aan te gaan.
Maar ik begrijp het als je het niet ziet zitten, daarom vraag ik bij deze om een antwoord.
Als je het helemaal niet ziet zitten, trek vanavond dan iets anders aan dan de inhoudt van de doos.
Dan weet ik of ik nog hoop kan koesteren of dat je het al geheel afgewezen hebt.
De keuze ligt geheel bij jou.

X. J


Maar mijn ogen werden al eerder getrokken door de hoop stof die in de doos lag en mijn vingers gleden over de kledij heen, waarna ik hem er al snel uithaalde waar ik erachter kwam dat het niet één ding was, maar meerdere dingen.
En onderin lag iets waardoor mijn wangen rood begonnen te gloeien.
Want onderin de doos lag een prachtig lingerie setje.

Reacties (4)

 • katl1

  Pff, enerzijds zo romantisch en wss prachtig allemaal, maar langs de andere kant pusht hij haar nu ook echt wel om een beslissing te nemen...
  Niet doen, Celia, nog niet...
  Ik stem voor Tholia
  SNEL VERDER

  4 jaar geleden
 • Wyrden

  Whut? Ik was het never nooit niet gaan dragen en niet alleen omdat ik die seks scene wel of niet zou iwllen doen :+
  Kudo.

  4 jaar geleden
 • Jarnsida

  Vorig hoofdstuk was ik er nog niet helemaal over uit of het Tholia of Jolia zou moeten zijn, alhoewel ik de voorkeur aan Jonathan gaf en ik Thomas meer als grote broer ben gaan zien dus zeg ik Jolia, ook omdat girlicious hieronder zo duidelijk Tholia is haha. Oeh en ik vraag me al vanaf het begin af wat er tussen die twee gebeurd is, ik ben blij dat het zich zal openbaren.
  Over jou:
  Neem rustig de tijd om alles even te overdenken en op een rijtje te zetten, dan komt het vast allemaal weet goed

  4 jaar geleden
 • Girlicious

  Ik vertrouw hem echt niet hoor
  Hij kan dan een goede jongen zijn maar hij heeft seks met alles wat los en vast zit
  Nu weer.. moet ze een of ander pikant setje aan? Jongen Celia is nog maagd. Een beetje respect graag...
  Ik kies voor Tholia. Thomas is tenminste geen perv en respecteert het dat ze nog maagd is
  Jonathan is naar mijn idee alleen uit voor de seks.... daarna kijkt hij vast niet meer naar haar om. Als hij echt een goede jongen was geweest had hij haar niet zo voor het blok gezet. Laat dat kind nadenken...
  Ze moet dit echt niet doen hoor. Of het laten lijken of ze seks hebben. Dat ze het niet echt doen en zij na de scenes ook gewoon nog maagd is... ze pushen haar veel te veel....
  Arme meid.. doe het maar niet Celia. Echt niet doen. Hij maakt straks nog een of andere tuthola van je....

  Kudo!
  Snel verder!

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen