Foto bij OO4 Olivia May Carpenter

Het eten was echt heerlijk. Mam kan echt lekker koken en ik blijf haar vertellen dat ze blij moet zijn met die gave. It's special!
Nu wij en mijn broer uit huis zijn, woont ze alleen en heeft ze sinds kort een hond uit het asiel. Een puppy wilde ze niet.
Ringo is 3 jaar en echt een lieverd. Ik zit met hem op de bank te knuffelen als Tyler de kamer binnenkomt. 'Zozo, lekker aan het knuffelen?' Hij aait Ringo over zijn kopje en geeft dan mij een aai over mijn hoofd. 'Hé! Ik ben geen hond!' Zeg ik quasi-boos. 'Oh sorry, je leek er anders wel op' Grinnikt hij wat mijn mond open laat vallen. 'Bedankt, lieve broer. Voor je lieve woorden' Grinnik ik. Eva komt de kamer binnen lopen en lacht als ze me ziet. 'Wat is er met jou gebeurt?' Vraagt ze lachend. 'Tyler zag me aan voor een hond' Mompel ik alleen maar. Ze schiet in de lach en kijkt naar Tyler. Haar lach wordt alleen maar versterkt. 'Ik wil niet heel veel zeggen, Ty. Maar je gulp staat open' Hij kijkt naar beneden en grijnst naar ons. 'Oeps' Hij draait zich om. 'HA! Karma!' Lach ik en wijs veroordelend naar Tyler. 'Ringo, gaan we wandelen?' Zeg ik tegen de hond en gelijkt kijkt hij me aan met die grote bruine ogen van hem.
'Ik ga ook mee!' Zegt Eva en rent naar de gang. Ik doe mijn schoenen en jas aan voor ik Ringo aan de lijn doe. 'We zijn zo terug' Roept Eva voor we het huis verlaten.

We lopen lang en ver en we rusten even uit in het park. We ploffen neer op het bankje en praten over de jongens. 'Ashton is wel leuk hea' Mompelt Eva en ik zie dat ze bloost. 'Hij is zeker leuk! Maar als je wilt dat het iets word, moet je met hem praten' Ze kijkt me verschrikt aan. 'Nee, dat kan echt niet!' Ik schud mijn hoofd. 'Wat is het ergste wat er kan gebeuren?' Ze zucht. 'Ik ken hem net, ik ga niks tegen hem zeggen daarover! Ik zie wel hoe het loopt' Ik knik. 'Oké, wat jij wilt'

Als we terug komen, zitten mam en Tyler op de bank tv te kijken. Eva en ik nemen plaats ergens in de woonkamer met wat te drinken en een snack voor we mee kijken naar de tv. Al snel raak ik verveeld en ga ik op mijn mobiel zitten. Ik klik whattsapp aan en scroll door mijn gesprekken. Ik heb alleen met Joey een gesprek en voor de rest nog met geen een van de jongens. Ik klik Luke's naam aan en start een gesprek. Niet veel later reageert hij enthousiast terug.
Ik krijg hem een klein beetje beter te leren kennen en ik hoop dat ik hem nog beter in persoon ook beter kan leren kennen. Met alle jongens hoop ik ook wel vrienden te worden. Ik schiet hard in de lach van een foto die Michael stuurt via snapchat. Ik laat hem snel aan Eva zien voor die weggaat en samen liggen we in een deuk voor we er een terugsturen. Ik kijk naar buiten. Het is al donker dus misschien ook wel weer tijd om naar huis te gaan. 'Eef, gaan we zo?' Ze knikt en sluit haar gesprek met Tyler af. We zeggen gedag en aaien Ringo nog even voor we richting huis gaan.

'Het was gezellig vandaag' Zegt Eva als we het appartement binnenlopen. 'Jammer dat de tijd zo snel gaat als je het zo leuk hebt' Zucht ik als ik op de bank plof. Ik gris mijn telefoon erbij en zie dat Calum me in een groepsgesprek heeft gegooid met de andere jongens en Eva. Een glimlach siert mijn lippen als ik het onderwerp verander in: "The Love Hurts squad" Ik hoor Eva vanuit de badkamer lachen.

De volgende dag heb ik afgesproken met Joey. Ik loop de Starbucks in en zie hem al op me wachten. Hij komt op me af en geeft me een knuffel. 'Hey' Glimlach ik. 'Hoi!' We gaan in de rij staan. We bestellen onze koffie en moeten even wachten voordat we kunnen gaan zitten. Ook Joey leer ik steeds beter kennen. Als ik naar hem kijk, krijg ik een glimlach op mijn gezicht. Hij is gewoon zo aardig en leuk gezelschap. 'We moeten eens uitgaan samen' Zegt hij als hij een slok neemt van zijn koffie neemt. 'Doen we dat nu niet dan?' Ik grinnik. Hij schudt zijn hoofd. 'Nee, ik bedoel uitgaan zoals in, naar een club' Mijn lippen vormen zich in een "Oh". 'Ja, is goed! Moeten we doen' Ik grijns. Hoe zou het zijn om hem dronken te zien? Ik geef hem een knipoog.
'Wanneer gaan we?'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen