Foto bij Dream One - Maddie Waldorf

Maddie WaldorfMaddie NEEM OP NEEM OP NEEM OP NEEM OPPPP! De herrie dreunt mijn slaperige hoofd binnen als ik de stem hoor van mijn vriendin. Met een schorren stem neem ik op en het eerste wat ik zeg is ''Wat moet je het is iets van vier uur s'ochtends'' mompel ik. ''Nee hoor, het is kwart over zes.'' zegt ze bijdehand. ''Haha, heel leuk maar waarom bel je zo vroeg?'' vraag ik haar niet begrijpend. Ik hoor haar geheimzinnig lachen aan de andere kant en begin bang te worden. ''WAT?!'' schreeuw ik uit aangezien ze dat geluid voor 70 seconden maakte. ''Niks, oh wacht Zayn Malik is jarig maar hij is uit de band dus op zich boeit zijn verjaardag mij niks meer'' zegt ze op een bitchy achtige toon. Ik begin hard te lachen en vraag of we een taart voor hem zullen maken met happy naughty day ook Clare hoor ik nu hard aan de andere kant lachen. ''Ik kom jou straks wel ophalen okay'' ''best'' stem ik in en sla de deken van me lichaam af. Wrijf even in mijn ogen en haal een hand door mijn losse lange bruine haren. Ik leg alvast een setje kleding neer voor school en pak een handdoek van de plank en loop de badkamer in.

Ik zet de douche aan en wanneer de temperatuur goed is stap ik eronder. Ik doe Shampoo in mijn haren en sop het goed in. Ik voel opeens gehijg in mijn nek en van schrik komt er een raar geluid uit mijn mond wat moet klinken als ''iiyh'' en doe een stap naar voren. Ik drij mijzelf om en spoel mijn haren uit. Nu is het gehijg opeens in mijn gezicht. WAT IS DIT? ik word gek kan niet anders, toch? Met dicht geknepen ogen houd ik deze gedachten vast en open voorzichtig mijn ogen. Mijn ogen worden groot als ik Louis Tomlinson voor me zie staan en laat van schrik mijn stuk zeep vallen. ''Maddie alles okee?'' vraagt hij me en met open mond staar ik naar hem. ''Ik droom dit.'' fluister ik hardop. ''Nee niet waar,'' fluistert hij nu ook en pakt mijn handen vast. ''Hoe, kan, dit, dan?'' ik trek een wenkbrauw op en maak één van mijn ogen klein. ''Ik ben hier echt Maddie.'' zegt hij en bekijkt opeens mijn naakte lichaam en knikt. Ik sla van schaamte mijn armen om mijn lichaam en bekijk dat van hem. ''Je hoeft je niet te schamen Maddie.'' zegt hij nu hardop terwijl hij in mijn ogen kijkt. ''Ehm, nou het is niet dat ik elke keer als ik onder de douche stap een naakte jongen van mijn lievelingsband tegen kom.'' zeg ik sarcastisch en trek een raar gezicht waardoor Louis moet lachen. ''Ieder geval ik moet mijn haar nog wassen en mijn lichaam dus eh ik moet opschieten okee ik moet zo naar school.'' zeg ik wat verward. ''Laat me je helpen'' zegt hij zwoel. ''Eh okee'' zeg ik wat verlegen en pak het stuk zeep van de grond. Louis pakt het aan en begint mijn lichaam te wassen terwijl ik veder ga met mijn haren. Als ik schoon ben zeg ik hem dat ik moet gaan, en had mezelf snel afgedroogd.

Het setje kleding lag echter nog altijd vertrouwt op mijn bed en ik trok dat snel aan. Mijn natte bruine haren deed ik in een hoge knot en deed wat make-up op.

''Goedemorgen mam'' is het eerste wat ik zeg als ik de woonkamer binnen kom lopen.
''Goedemorgen lieverd, goed geslapen?'' ''Ja prima mam, ehm ik moet even opschieten want Clare komt zo.'' ''Dan hou ik wel het avond eten van je tegoed eh!'' ''Sure mam,'' zeg ik lachend. Ik maak snel mijn eten klaar voor school en pak mijn tas in. Ik kijk op de klok en zie dat het 07:30 is. Ik geef mijn moeder een kus op der wang en open de voordeur. ''Precies op tijd'' zegt Clare ''Ik wilde net aanbellen'' ''Nou hoeft dat niet meer'' zeg ik lachend en ik geef haar een kus op der wang.
Ik stap achterop Clare haar scooter. ''Volgens mij hebben we nog twee tussen uren vandaag'' zegt Clare. ''LEKKUR'' zeg ik lachend. ''Is er wat? Je leek wat wit vanmorgen'' Clare klinkt wat bezorgt. Ik wuif het weg tot ik er achter kom dat ze dat niet kan zien. ''Nee het is niks, beetje misselijk denk ik.'' stel ik haar gerust.

De rest van de weg naar school toe had ik alleen nog maar nagedacht over vanmorgen met Louis in de douche. Ik bedoel, het leek zo echt zijn stem hoe hij mij aan keek hoe hij me aanraakte.

''YAY TUSSEN UUURRRR'' Schreeuwt Clare door de aula. Ik moet hard om der lachen en doe even een raar dansje met haar. ''Ik ga een Twix uit het automaat halen loop je mee?'' vraag ik aan Clare met een pruillip. 'SURE! Maar dan krijg ik de helft.'' Na haar lang aangekeken te hebben met spleet ogen trek ik haar lachend aan der arm mee terwijl ze alleenmaar ''AU AU AU MAD-DIE! JE KNELT ME ARM AF!'' schreeuwt door de aula. Ik kom niet meer bij vanwege mijn slappe lach en onder tussen ben ik aan het huilen. Clare begint nu ook te lachen. Ik koop de Twix en trek haar mee terug ze doet precies het zelfde als de net. Waardoor ik meteen een stuk Twix in der mond duw en ze bijna stikt. Ze eet der Twix op als een koe en ik maak er snel een snapchat van en post die in 'Mijn Verhaal'.

Onze laatste les is Engels en omdat we zo druk waren werden we uit elkaar gezet. Elke keer als ze al naar me keek kreeg ik de slappe lach dus ik besloot niet meer te kijken tot dat ze opeens een stuk gum op mijn hoofd gooi waar door ik als een raar beest geluiden begin te maken. Iedereen kijkt naar me ik was onder tussen van mijn stoel gevallen. En het half uur lezen voor mij zat er alvast niet meer in. Ik mocht buiten gaan zitten.
Toen Clare de klas uit kwam lopen gooide ik meteen mijn arm over haar schouders en liep lachend met der naar buiten om naar huis te gaan.

De rest van de middag had ik zoals beloofd met mijn moeder avond gegeten Taco's YAY en een film gekeken op Netflix.
Ik had Zayn nog getweet met Happy Birthday en ging slapen.


Louis bleef in mijn hoofd zitten, ineens werd ik nat wakker en hoor ik een apart geluid waardoor ik besefte dat ik onder de douche stond met Louis tegen over me.

Wat gebeurd er toch met me?

Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen