Foto bij Hoofdstuk 77.

amay, ik heb nogal wat bloed op mijn handen... Sorry?
Ik wilde jullie niet vermoorden...
Maar er moeten even wat opvul stukjes,
drama is on its way.
Liefs xx

Langzaam word ik wakker en meteen gaat er een steek door mijn nek heen. Ik open mijn ogen en zie dat het al echt goed donker is. Langzaam kom ik overeind en ik voel hoe Luke zijn arm van mijn schouder afschuift. Snel kijk ik naar hem, maar hij slaapt gewoon rustig verder. Ik sta op en grijp de gordijnen vast, waarna ik ze langzaam dicht maak zodat het wat donkerder word in de kamer. Ik loop zachtjes naar de keuken en pak een glas water waarna ik deze opdrink. Daarna loop ik naar mijn slaapkamer en grijp mijn kussen en deken. Ik sleur ze mee naar de kamer en leg ze op de hoek van mijn bank, waarna ik Luke zijn schoenen uittrek en vervolgens zijn benen op de bank leg. Ik kijk even naar hem maar hij slaapt gewoon door. Zachtjes lag ik even waarna ik mijn kussen pak en met alle kracht die ik heb zijn hoofd omhoog probeer te tillen om het kussen er onder te leggen. Ik kijk weer naar zijn gezicht en zie dat hij zijn lippen op elkaar perst en er een kleine glimlach ontstaat. ‘Loser.’ Mompel ik dan waarna hij zijn ogen opent. ‘Hmmm.’ Grijnst hij waarna hij zijn armen rond mijn middel klemt. ‘Of werk mee of laat merken dat je wakker bent.’ Grom ik, waardoor Luke lacht. ‘We zijn serieus in slaap gevallen?’ Kreunt hij waarna hij langzaam overeind komt. ‘Jups.’ Antwoord ik lachend waardoor Luke even zijn hoofd schud. ‘Kom, dan gaan we naar bed.’ Stelt hij voor, waardoor ik zucht. ‘Heb ik voor niks mijn hele bed overhoop gegooid om jou te kunnen laten slapen op de bank.’ Zucht ik waardoor Luke even lacht. ‘Nou, ga jij anders maar omkleden, dan maak ik je bed wel weer op.’ Luke geeft me een klap tegen mijn kont aan en grijpt mijn kussen en deken waarna hij opstaat. Ik lach even en druk een kus op zijn wang waarna ik richting de badkamer loop.
Ik poets mijn tanden en haal mijn make-up van mijn gezicht, waarna ik ontdek dat mijn mascara al helemaal onder mijn ogen gelopen is. Ik schud even lachend mijn hoofd en poets verder mijn gezicht waarna ik er een plens water in gooi. Ik maak een vlecht in mijn haar en trek mijn pyjama aan waarna ik weer naar mijn slaapkamer loop. Ik zie dat Luke inderdaad al het bed heeft opgemaakt en er ook zelfs al inligt. ‘Luke?’ Ik krijg niet eens reactie. Ik loop naar het bed toe met behulp van het licht van mijn telefoon waarna ik zo zachtjes mogelijk in bed stap. ‘Luke?’ Nog steeds geen reactie. Even blijf ik muisstil, maar als ik zijn regelmatige ademhaling hoor weet ik dat hij alweer in slaap is gevallen.
Ik kruip in bed en leg de lakens over mezelf heen waarna ik dicht tegen Luke aankruip. Alsof het een reflex is in zijn slaap gooit Luke meteen zijn arm om me heen. Nog een keer bekijk ik hem maar ontdek dan dat hij toch echt slaapt. Een glimlach komt rond mijn lippen te staan en ik druk een kus op zijn neus waarna ik mezelf in de kussens nestel en mijn ogen weer sluit.

Reacties (8)

 • FrannieSuggy

  Nooo geen drama hahaha love it!

  6 jaar geleden
 • xIsoldee

  Ze zijn nu net zo schattig!

  6 jaar geleden
 • Rijeee

  Geen drama :'( straks gaan ze uit elkaar en dat wil ik niet! ze zijn leuk samen

  6 jaar geleden
 • kaleidoscoop

  DRAMA?????? *huilt in een hoekje*

  Ik ben oprecht bang dat alles helemaal mis gaat nu, dat vind ik niet oké. Ik vind ze juist zo schattig! :-(((

  6 jaar geleden
 • Horlinson

  Wacht. Welke drama? Ik wil geen drama. Ze zijn zo leuk nu c:

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen