Hoofdstuk 26
~ I keep on searching for the way to your heart
Try to believe it's getting better
Babe take me all the way to your heart ~
Soulsister, The way to your heart

Jane POV

*Tijdsprong 4 maanden later*

Nog één maand en ik zou moeten bevallen. Mijn buik is al aardig groot geworden. Ik heb het intussen al verteld aan Joe, Melinda en Maggy. Want ik kon het toch niet langer meer verzwijgen. Ik was echt doodzenuwachtig toen ik het hen moest vertellen.

”Euhm, mag ik voor we aan het dessert beginnen even jullie aandacht?” vroeg ik aan mijn drie gasten. Verbaasd kijken zes ogen me aan. Ik haal diep adem. Jessica knijpt kort in mijn hand. Ik weet dat ze me steunt. “Ik ben al vier en een halve maand zwanger.” Zo, het is eruit. Het is oorverdovend stil. Geen van de drie reageert. “Is het van Tyler? Zeg alsjeblieft dat het van hem is en niet van die getatoeëerde gangster die twee weken geleden in de winkel was?” Ik schrik van Maggy’s reactie. Insinueert ze nu dat ik Tyler zou hebben bedrogen met Harry? “Natuurlijk is het van Tyler en niet van Harry.” zeg ik en leg met opzet nog eens de nadruk op de naam Harry. “Oh, dat is echt geweldig nieuws, meid.” Melinda staat op en ik volg haar voorbeeld. Van zodra ze bij me is trekt ze me in een omhelzing. “Wat ga je met het kindje doen? Je gaat het toch niet alleen opvoeden?” vraagt Melinda. “Ik dacht eigenlijk van wel.” Ze kijkt me even aan alsof ik echt helemaal gek ben geworden. “Goed. Maar als het je financieel niet lukt, of je wilt even af van het kindje, kan je altijd bij ons terecht.” Ik knik met een glimlach. Maar weet nu al dat ik dat voor geen goud van de wereld wil. Ik ga dat kind opvoeden en zij moeten zich er niet mee moeien.

Harry POV

De tour is alweer bijna voorbij. Alles is heel snel gegaan na die maand vrijaf. We hebben vooral opgetreden in Europa. Jane en ik hebben nog steeds contact. We bellen ook regelmatig. Alles gaat echt goed tussen ons. We zijn goede vrienden geworden in de voorbije maand. Toen Jane niet meer moest spelen en we een optreden hadden in Londen is ze samen met Jessica naar een concert gekomen.

”Louis, nu moet je me echt eens vertellen waarom je de hele dag al zo geheimzinnig naar me grijnst.” zeg ik als Louis al weer maar een keer naar me grijnst. Zijn lach wordt nog geheimzinniger. “Wel Harry,” zegt hij en legt zijn handen op mijn beide schouders. “Je moet je maar eens omdraaien.” Verbaasd doe ik wat hij vraagt. Mijn ogen ontmoeten een paar blauwe ogen die ik meteen herken. “Jane, Jessica!” zeg ik verrast. “Surprise.” zeggen ze beiden wat ongemakkelijk. “Jane, je hebt precies een buikje gekregen.” grapt Louis. Jane grinnikt. “Ha-ha, ik heb die precies al eens gehoord de laatste tijd.” Jane is inderdaad al wat dikker, dan de laatste keer dat ik haar heb gezien. Ze moet intussen al zeker vijf en een halve maand ver zijn.

Liam, Niall en Zayn hebben die dag ook voor het eerst kennis gemaakt met Jane. De komst van Jane had Louis geregeld, deels om mij te verrassen en het was ook het verjaardagscadeau van hem voor Jane.

Even later zitten allemaal in een grote kring. Jane zit naast me. Niemand let op ons. Het is stil tussen ons, maar het is niet ongemakkelijk stil. “Hoe gaat het met je zwangerschap?” Dit had ik eigenlijk nog nooit aan haar gevraagd. Een gemeende glimlach komt op haar gezicht te staan. “Goed. Ik ben af en toe wat misselijk, maar dat gaat meestal wel weer over.” Ergens diep in haar ogen zie ik toch wel vage lichtjes van intens geluk. “Ik kan het soms al voelen bewegen. Dat gevoel is echt onbeschrijfelijk, Harry. Het voelt vreemd, maar toch voelt het zo … Ik weet niet goed hoe ik het moet omschrijven.” Met een glimlach heb ik naar de rest van haar verhaal geluisterd. “Ik kan me niet voorstellen hoe het voelt, maar ik ben blij dat je, je er goed bij voelt.” Ik zie hoe ze glimlachend haar hand op haar –toch al wel- ronde buik legt. “Weet je al of het een jongen of een meisje gaat zijn?” Jane knikt. “Wat wordt het?” Het was eruit, voordat ik mijn nieuwsgierigheid kon bedwingen.

~~~~~~~~~~~~
Hellooo,
Wat denken jullie dat het geslacht van Jane's baby zal zijn?
Oh en drama is on its way!
LUFU

Reacties (3)

 • FrannieSuggy

  Meisjeeee en ik hoop echt dat Haz gaat helpen!

  4 jaar geleden
 • Joolieentje

  Super verhaal! Harry gaat mee voor het kindje zorgen!

  4 jaar geleden
 • CarrotGirll

  Een jongen? En hij gaat tyler noemen? Het zou een mooi gebaar zijn
  Snel verder!!!

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen