Foto bij heaven ~25~

Kaylee Manenhof

"Maybe this way!" Roep ik naar achter waar de drie jongens rijden. Ik sla af naar links en houd een beetje in om op de drie te wachten. Ik wil Michael en Jay wel nog voor het avond eten vinden en aangezien het al bijna vijf uur is moeten we een beetje opschieten. Ik hoor gedraaf achter me en zie Calum naast me komen rijden. Ik glimlach naar hem en als hij terug lacht wend ik snel mijn blik weer op de hals van Bibi.

"Where could they possibly be?" vraagt hij. "There is a huge meadow at the end of this road. I think they're there." Antwoord ik hem zonder op te kijken. Ja, ik geef toe. Ik heb een beetje een crush op de Nieuw-Zeelander, maar kom op, wie zou dat niet hebben? Ik kijk toch maar op om te kijken of Luke en Ashton nog achter ons rijden. Dit blijkt zo te zijn en ze zijn ergens over in gesprek, te zien aan Ash zijn bewegende mond. En het onderwerp licht blijkbaar gevoelig bij Luke want zijn wangen zijn hoog rood en hij speelt een beetje zenuwachtig met de manen van Mistral waar hij op rijdt, wat er best schattig uitziet. Ze kunnen beide nog bestwel rijden voor beginners. Als je Ashton-die er bijna werd afgebokt omdat hij iets te hard aanspoorde- niet meerekent. Ashton kijkt naar voren en we maken oogcontact. Ik geef een blik als vraag om uitleg over Luke maar hij wuift even dat het niets is. Oke dan. Ik draai me weer om en spoor Bibi een beetje aan dat ze iets harder gaat lopen. "Why didn't they just take the same path as we did?" Ik kijk hem nu toch aan en moet even slikken maar herstel mezelf snel. Ik zie dat hij een wenkbrauw wiebel maakt en ik grinnik.

"Yeah, maybe. Jay likes him. She just doesn't see it herself and she'll be too struborn to admit it at first. We're both huge fans of you guys and she always literally drooled over Mikey." Ik grinnik even. "Michael followed her already and she freaked out like hell. She ran trough the whole school screaming 'He follows me!' You had to see it." Hij barst in lachen uit en zijn schouders schokken er zachtjes van. "I can image Jay running trough the hallways as a complete weirdo." "She is a complete weirdo though." Wijs ik hem op Jay haar karakter. Calum haalt zijn schouders op als teken van bevestiging en kijkt even naar achter. "I don't think we're the only ones who figured that out." zegt hij met een hoofd knik. Ik volg zijn gebaar wat uitkomt bij Luke. Ik haal m'n wenkbrauwen naar hem op voor uitleg. "Michael likes Jay more than he would admit, but he's not the only one." Doet hij een poging tot verduidelijking.

"You mean Luke..." "I think Luke likes her too. I know my friends and we have a bro-code for girls. The first one wins and I think Michael's gonna be the lucky one. Wich could end in a fight between him an Luke. We should look after them so they don't do things they will regret eventually..." legt hij uit. Ik knik en kijk snel even naar Luke. Zou het waar zijn? Ik had het nog niet echt gemerkt, maar als Calum zei dat het zo was. Het zijn z'n beste vrienden, hij zal het wel weten.

"But enough about them. Tell me something about yourself." Hij kijkt me nieuwsgierig aan en ik schraap even mijn keel. "You know the basic things already." Geef ik als antwoord en hij knikt. "I know, I still have those messages. But about your dreams and who you really are." Gaat hij erop door. "Someone is looking for a deep conversation." grinnik ik en ook Calum lacht even. "Maybe. Sometimes you're just in for those kind of talks." zegt hij schouder ophalend.

"Maybe, but not now. Guys here it is!" Roep ik naar achter en stijg af. Ook de jongens stijgen af en Calum gaat naast Luke staan terwijl ik de paarden vast bint aan een tak. "Why is horse riding so tiresome?" klaagt Ash als hij zich in het gras laat vallen. De anderen gaan erbij zitten en ik kijk ze afkeurend aan. "Lazy asses." zucht ik. Rustig loop ik het veld op en kijk even rond en schiet meteen terug achter de bomen als ik twee figuren zie liggen in het gras. En wel heel dichtbij elkaar. Ik hol terug naar de jongens en gebaar dat ze moeten komen. Met z'n vieren hurken we achter de boom. Ashton wil iets zeggen, maar ik gebaar hem stil te zijn en wijs naar het tweetal.

En net op dat moment zie ik hoe Michael iets naar voren leunt en zijn lippen op die van Jay drukt. Ik draai me om naar de jongens en grinnik even om hun gezichten. Ashton kijkt met een 'ahww how cute' gezicht, Calum knikt en glimlacht dan en Luke ziet bijna groen van jalozie. Die laatste staat ook op en loopt terug naar de paarden. Ik wissel een blik met Calum die mijn hint begrijpt en naar Luke loopt. "They're cute together," zegt Ash en staat dan ook op. "I'm going to check the others. You call them?" Zonder op antwoord te wachten loopt ook hij terug. Ik wacht even en zie dan dat ze elkaar los laten.

Nongalant loop ik het veld op alsof ik niks gemerkt heb en zet mijn handen om mikn mond. "Michael! Jay!" Ik kijk 'zoekent' om me heen. Dan kijk ik op naar waar de twee liggen en zie ze opschrikken. "There you are!" Ik loop naar ze toe en ga bij ze zitten. Het is een beetje akward en ze zijn allebei rood wat me inwendig laat grinniken. "We've been looking everywhere. Are you coming the boys are there somewhere." Ik wijs vaag met mijn hand naar waar de rest zit. "Yes, we're going with you." Jay springt op en ook Michael volgt snel ze pakken eetst hun paarden van een boom en lopen dan mee. Ik kijk even naar mn beste vriendin die nog altijd rood is. Wij hebben nog heel wat te bespreken...

Reacties (3)

 • x_smileforme_x

  Nieuwe abo!

  5 jaar geleden
 • Hood1996

  YASHH KAYLUM I SHIP IT
  Super leuk stukje, Taart! ^^

  5 jaar geleden
 • TeamHemmo

  Kaylum for life! (-:

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here