Om twaalf uur zitten Harry en ik in de auto richting Londen. Het weer is goed, de muziek staat luid en we zingen keihard mee met Formidable van Stromae. We zijn al even onderweg. Kelsie had ons al gebeld waar we blijven. Zij, Liam, Mandy en Gwen waren er al en ze wilden snel beginnen met het kijken van alle filmpjes. Het wachten is nu alleen op ons en Niall.
"Foooorrrmidable!!", zingt Harry hard en ik begin te lachen. Het klinkt hartstikke vals, maar dat deert hem niet. Hij doet zelfs het raam open en laat de mensen op straat meegenieten van zijn fantastische stem. Iedereen op straat kijkt ons na en ik zak weg in mijn stoel door het lachen. Londen zal zich afvragen wat voor gekken er binnen zijn gekomen.
Niet veel later staan Harry en ik voor de deur van Teresa en er wordt al opengedaan voor we kunnen aanbellen.
"Jaaaa!!", roept Teresa blij als ze ons ziet en ze knuffelt ons. "Jullie zijn er! Eindelijk!"
"Zijn dat Harry en Rachel?" Ik kijk door de gang en zie het hoofd van Niall om het hoekje. Daaronder hangt Kelsie met een grote grijns.
"Dag ex-collega's.", zegt Harry en Kelsie fronst haar wenkbrauwen.
"Ex-collega's?"
"Dat zegt 'ie ook al de hele week tegen mij.", zeg ik en ze kijkt me onbegrijpend aan.
"Waarom?", vraagt ze en ik haal mijn schouders op. Het antwoord is vrij duidelijk, maar dat maakt niks uit. Het gaat om de manier waarop Harry het zegt. Zo vrolijk. "In ieder geval. Rach, hoe is 'ie?" Kelsie trekt me in een knuffel en ik lach.
"Goed.", zeg ik.
"Al wat bijgekomen van de hectische terugreis?" Ze laat me los en vraagt het zacht. Ik knik. Ik ben zeker opgeknapt na de laatste dagen. Ik heb uit kunnen huilen, kunnen nadenken en rust genomen.
"Ja, voor zover dat kan hè."
"Facebook zal je vast wel helpen.", zegt Kelsie en ze knipoogt naar me. Kelsie was gisteren één van de eerste die reageerde op mijn foto en het daarna deelde. Ze had er zelf ook tekst bijgezet en vervolgens is het bij haar ook vele malen gedeeld.
"We zullen het zien.", glimlach ik en we lopen door naar de woonkamer.
"Zo, is dit kasteel van jouw?", vraagt Harry en hij kijkt de kamer rond. Ik begroet ondertussen de rest van de groep en Teresa lacht.
"Ja, allemaal gekocht toen ik terugkwam van Mallorca. Heb alles gelijk ingericht en dit is het resultaat."
"Grappenmaakster.", zegt Niall en iedereen lacht. Van ons salaris uit Mallorca kan je net een tweedehands auto kopen als dat nodig is. Het was ongelofelijk leuk om daar te werken, maar als je financieel afhankelijk bent van jezelf, moet je zo'n baan niet aannemen. Dan ga je ten onder.
"Nee, mijn ouders zijn niet bepaald arm, dus toen kochten ze dit."
"Hoe?"
"Door te investeren. ", zegt Kelsie. "Verder weet ik er weinig van."
"Geef mij ook zulke ouders.", zegt Harry en hij gaat naast Mandy op de bank zitten. Hij kijkt de groep door en begint te lachen. "Vreemd dit."
"Wat?", vraagt Liam.
"Eerst zitten we vier maanden met elkaar in Mallorca en nu zijn we hier in Londen."
"Leuke dingen gaan altijd snel.", zegt Gwen.
"Dat is waar.", stem ik in. Ik weet dat namelijk maar al te goed. Kelsie legt haar hand op mijn schouder en glimlacht. Ze denkt vast hetzelfde als ik.

"Oh Niall! Wat ben je stoer!", roept Kelsie lachend. We kijken naar een filmpje van onze jeepsafari. Niall had tijdens die excursie een grote vogel op zijn arm en liep er vrolijk mee rond. In eerste instantie was hij bang, omdat de vogel twee keer zo groot was als het zijn vleugels uitsloeg.
"Dat ben ik altijd al geweest.", zegt hij trots en ik schud afkeurend met mijn hoofd. Hier en daar klinken wat negatieve reacties wat weer een heerlijke blik van Niall opleverd.
"Zie Rachel en Harry anders eens tokkelen.", zegt Liam en iedereen begint te lachen. Midden in de droogte lag een tokkelbaan waar je over verschillende gebieden kon gaan. Harry en ik gingen achter elkaar van de baan af wat een hoop hilariteit opleverden bij de rest van de groep. Harry wist namelijk niet hoe snel hij weg moest rennen toen ik eraan kwam. We hadden bijna een frontale botsing gehad.
"Wij zijn de beste tokkel mensen.", zegt Harry en ik geef hem de vijf. Ik houd zijn hand stevig vast en trek hem iets naar me toe.
"Maar je was wel bang.", zeg ik. Harry schudt zijn hoofd en kucht.
"Echt niet."
"Harry is overal bang voor.", zegt Niall en dat levert een afkeurende blik van Harry op.
"Oh kijk. Het feest.", zegt Mandy. Er is veel gekraak te horen en af en toe beslaat de lens van de camera. Het was die avond heel warm. De muziek dreunt zo hard dat de camera af en toe schokt.
"Het lijkt wel een aardbeving.", zegt Teresa.
"Een aarbeving vol hitsige vakantiegangers."
"Wie heeft dit gefilmd?", vraagt Gwen en Mandy steekt haar hand op.
"Rachel had de camera aan mij gegeven en ik ging m'n gang wel. Volgens mij staat er ook een stel op dat bezig was met een voorspel." Ik trek mijn wenkbrauwen op. Op klaarlichte dag kijken naar voorspel. Dat is ook weer eens wat anders. "Kijk, daar heb je het al."
"Gadverdamme.", roept Kelsie en ik lach hard. We kunnen heel goed zien dat het meisje op de film de jongen oraal bevredigt.
"Die onschuldige Mandy heeft gewoon een eigen pornofilm gemaakt.", zegt Liam en iedereen begint te lachen.
"Het was niet eens de bedoeling!" Mandy schiet gelijk in de verdediging. "Ik dacht dat ik een foto maakte! Het was al zo vreemd dat de flits niet kwam." Nu begint iedereen nog harder te lachen en Mandy zakt beschamend in de bank.
"Ze is wel lekker bezig.", zegt Liam en hij gaat recht zitten.
"Dat heb jij vast nooit gehad?", vraagt Kelsie.
"Nou..", begint Liam, maar Harry gebaart hem stil te blijven.
"Dat was een retorische vraag, maat." Iedereen lacht en Liam slaat zijn armen over elkaar.
"Jullie moesten eens weten."
"Liever niet.", zeg ik en Liam steekt plagend zijn tong uit. We kijken nog heel wat filmpjes en foto's terug en liggen iedere keer in een deuk. Ik was even vergeten hoe leuk ik het heb gehad met de groep die ik nu tot mijn vrienden kan benoemen. We hebben de meest vreemde, maar toch leuke dingen meegemaakt en we kunnen alles vol lof terugkijken. Het was echt een zomer om nooit te vergeten. De filmpjes en foto's laten zien hoe goed we met elkaar overweg kunnen en dat niemand zich ook maar eens ongemakkelijk voelde. Het was één groot feest en ik zou het zo weer overdoen. Ieder moment en iedere dag mag van mijn opnieuw gebeuren.

Reacties (6)

 • Marieke97

  Ik zit met smacht te wachten totdat louis haar vind. Ga snel verder plzz

  4 jaar geleden
 • Rhovaneth

  Super leuk! Snel verder!

  4 jaar geleden
 • GirlAlmighty

  Snel verder <3

  4 jaar geleden
 • jolientje432

  Ooo zo leuk iS dit snel verder xx

  4 jaar geleden
 • Krios

  <3

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen