Foto bij Hoofdstuk 84.

Ik schrok me echt dood van Mikey!
Ik was helemaal aan het trillen toen een vriendin van me het vertelde,
en ben als een gek twitter op gaan starten en gaan kijken of hij oké was.
Wow, echt heel erg heftig.
en ik heb echt respect dat onze kitten vanavond weer gewoon gaat optreden!
En ik vind het al helemaal tof van Cal dat hij zijn eigen wond gewoon verbergt en zich drukker maakt om zijn beste vriend.
wauw.

Ik ben benieuwd wat jullie hiervan gaan vinden,
en wat jullie denken dat er gaat komen nu. ^^
Liefs, xxx

Luke legt zijn telefoon op tafel en pakt de afstandsbediening waarna hij zijn andere arm om me heen slaat en begint te zappen. Hij legt de afstandsbediening weer op tafel als hij een of andere zender heeft gevonden met de standaard werkdag-avond serie, iets met moorden en een of ander team dat die zaak dan gaat uitzoeken. Ik heb nooit een idee of het nu Bones, NCIS, CSI of hoe al die series mogen heten, is. Maar Luke vind het altijd wel leuk om te kijken, dus kijk ik vaak maar gewoon mee.
In de reclame laat Luke me los waarna hij een kus op mijn slaap drukt. ‘Jij ook wat drinken?’ Vraagt hij als hij opstaat. ‘Lekker.’ Glimlach ik waarna ik wat verschuif in de bank. Ik kijk hem na en zucht even. De manier hoe hij hier nu is, hoe hij tegen me doet, ik kan gewoon niet geloven dat hij iets voor me te verbergen heeft. Dat er iets is met Joëlle of dat hij überhaupt iets met haar zal doen. Daar is hij toch veel te lief voor?
Je zou denken na al die jaren, zou hij dit toch niet zomaar weggooien? Ik zou echt niet weten wat ik zonder Luke zou moeten nu. We zijn al zo lang bevriend met elkaar en hebben al zo lang gevoelens voor elkaar… En nu we eindelijk samen zijn kan ik me geen beter leven voorstellen. Ik zie bijna een toekomst voor me met hém. Ik kan me gewoon niet voorstellen dat hij er iemand op achter zou hebben, en dan zeker niet háár.
Ik kijk meteen naar Luke zijn telefoon als ik zie dat het lichtje begint te knipperen en ik pak hem op waarna ik hem ontgrendel. Die jongen moet echt een ander wachtwoord verzinnen. Ik denk dat zelfs zijn moeder dit kan raden. Ik schuif over het scherm heen en zie dat hij een nieuw bericht heeft. Mijn hart stopt met kloppen als ik de naam lees.
Joëlle.
‘Van wie is het?’ Ik schrik even van Luke die op de bank gaat zitten terwijl hij de glazen drinken op het tafeltje voor ons neerzet. Ik zucht even en schud vol ongeloof mijn hoofd terwijl ik alleen maar naar zijn scherm blijf staren. Tranen ontstaan in mijn ogen en even weet ik niet meer wat ik moet doen. De drang naar het krijgen van een paniekaanval word groot, en nee, ik overdrijf niet. Van alle meiden op de hele wereld, neemt hij terug contact met haar. Of zij met hem maar hij gaat er op in, want we zijn inmiddels al een dag verder en ze stuurt hem dus nog berichtjes.
‘Jessie?’ Vraagt Luke zachtjes waarna hij voorzichtig zijn telefoon vastpakt. Echter kan hij deze zo uit mijn hand halen. ‘Je gezicht zegt al genoeg.’ Is het enige wat hij zegt waarna hij zijn handen op mijn wangen legt en mijn gezicht optilt zodat ik recht in zijn ogen kan kijken.
‘Het is niet wat je denkt.’ Het is slechts een fluistering en er is geen sprankeltje in zijn ogen dat zegt dat hij liegt, maar toch kan ik het niet helemaal geloven.
‘Dat zeggen ze allemaal…’

Reacties (9)

 • MeloveEmma

  Wo oh oke iedereen in deze wereld gaat dus vreemd

  6 jaar geleden
 • chanyeoI

  Luke, we would like an explanation. Preferably Right Now.

  En ik schrok me ook een ongeluk. Ik heb echt respect voor hem dat hij dat doet. En Calum die besluit dat zijn beste vriend belangrijker is dan zijn eigen brandwond.

  Anyway,
  +kudo

  6 jaar geleden
 • FrannieSuggy

  Stomme Joelle je verpest mijn leven...

  Nee dat is overdreven.
  Snel verderrrt

  6 jaar geleden
 • awsten

  Me looking @ Luke like : gif


  Michael ):

  Oké, nu ben ik afgeleid en weet ik niet meer wat zeggen ....

  ):

  Ik ben benieuwd naar het volgende :3 (ook al weet ik stiekem al wat er gaat komen :3)

  6 jaar geleden
 • X_justme

  Ze stalkt hem gewoon of onderdrukt hem ofz...

  En omg ik raajte ziwat in shock door mike en calum echt omg :'(

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen