Foto bij OO6 Olivia May Carpenter

Na het eten is Tyler weggegaan en Eva zit op haar kamer te appen met Ashton. Joey en ik zitten op de bank met een film. Pitch perfect deel 1 zit erin en gelijk hoorde ik hem zuchten. Maar uiteindelijk hoorde ik hem wel lachen en zei hij dat hij het toch wel leuk vond. Ik zet de film op pauze om wat te drinken in te schenken. 'Wat wil jij?' Vraag ik als ik alvast een bak chips neerzet. 'Heb je bier?' Ik knik en huppel naar de keuken waardoor mijn jurkje vrolijk meedanst. Ik pak een bierflesje uit de koelkast en schenk een glas rode wijn in voor mezelf. Ik loop terug en geef zijn flesje aan. Hij glimlacht en trekt me naast hem op de bank waardoor de inhoud uit mijn glas bijna op de bank valt. Hij grijnst en slaat zijn arm om me heen. We proosten waarna ik gelijk een slok neem. We kijken samen verder naar de film.

Na een gezellige avond is het tijd om afscheid te nemen. Hij trekt zijn schoenen aan voor hij me een knuffel geeft. 'Het was gezellig vandaag! We moeten snel afspreken om uit te gaan' Zeg ik waarna hij knikt. 'Dan ga ik maar' Hij drukt zijn lippen kort op mijn wang voor hij weggaat. 'Doeii!' Ik zwaai hem uit en keer dan terug naar de woonkamer om alle rotzooi op te ruimen. Eva komt de trap af en helpt me met opruimen. 'Hé, je hoeft me niet te helpen hoor' Ik ruim alles in de vaatwasser. Ik gris de vaatdoek uit haar hand en doe de tafel af. 'Maar ik wil helpen' Ik schud mijn hoofd. 'Nee'
'Vertel me dan maar hoe je avond was' Grijnst ze als ze gaat zitten op de bank. 'Het was gezellig' Begin ik als ik me naast haar neer laat zakken. 'We hebben film gekeken en een beetje gekletst' Ze wiebelt met haar wenkbrauwen. 'Nog gezoend?' Ik schud mijn hoofd. 'Nee!' Zeg ik lachend. 'Waarom zou ik?' Ik haal een hand door mijn haren. 'Nou, zoals je naar hem kijkt..' Verschrikt kijk ik naar Eva die me aangrijnst. 'Grapje' Grinnikt ze wat ook een glimlach op mijn gezicht tovert. 'Ik weet niet.. ik vind hem niet leuk ofzo' Ze knikt. 'Dat komt nog wel, of een van de andere jongens of een jongen die je misschien nog helemaal niet kent' Zegt ze waarmee in instem. 'Zeker!' Ik sta op van de bank. 'Only time will tell' Een grinnik verlaat mijn mond. 'Ik ga naar bed' Deel ik mee. 'Ik ook' Eva staat op en loopt me achterna de trap op, beide naar onze slaapkamers.

Woelend lig in bed. Ik kan mijn gedachte niet van Eva's uitspraak houden. Kijk ik echt zo naar Joey of was het echt een grap? Nee.. ik vind Joey niet leuk! Niet op die manier. Maar mijn gedachte blijft erover doorgaan.. Uiteindelijk val ik in een onrustige slaap.

De volgende morgen gaat de wekker al vroeg af. Vandaag wordt de eerste scene gefilmd. Met moeite stap ik uit bed en strompel ik naar de badkamer. Daar neem ik een douche en kleed ik me aan in iets simpels. Waarschijnlijk krijgen we kleren op de set voor de rol. Ik doe alleen mascara op en kam mijn haren. Op de set worden we onder handen genomen.

We zijn op de set aangekomen. En inderdaad, Eva en ik worden helemaal klaargemaakt voor de eerste scene. Ik krijg kleren wat toch wel mijn stijl is aangereikt om aan te trekken. Mijn haar en make-up zien er ook super uit! De eerste scene is in de club en dat we Chris leren kennen. Eva komt tevoorschijn en haar outfit is on top. Haar Make-up en haar is ook gaaf! We worden naar buiten geleid om naar de locatie te gaan. Een grote nachtclub in de stad genaamd Club Avenue. Joey is daar al samen met de figuranten. 'Ik dacht dat alles nagebouwd was op de set' Grinnik ik waarna Eva lachend instemt. 'Dacht ik ook.. maar blijkbaar niet' We stappen uit en moeten gelijk door naar binnen. De regisseur legt uit wat de bedoeling is en aan de slag dan maar!

Jenna en ik lopen de club binnen. Het is er druk, luid en het ruikt er naar zweet. Geweldig..
Maar toch heb ik zin in deze avond! Ik sleur Jenna mee naar de bar om een beetje in te komen voor deze avond. We bestellen een paar shotjes en drinken die achter elkaar op. De alcohol brand in mijn keel waardoor ik een moeilijk gezicht trek maar toch is het lekker. Naarmate de tijd verstrijkt, moet ik naar de wc. Ik zeg het tegen Jenna voor ik de wc's opzoek. Nadat ik ben geweest, bots ik tegen een jongen op. Een knappe jongen. 'Sorry' Schreeuwt hij over de muziek heen wat me laat lachen. 'Nee, het spijt mij! Ik keek niet uit!' Schreeuw ik eroverheen. Hij glimlacht. 'Mijn naam is Chris' Hij stelt zichzelf voor ook al versta ik er bijna niks van, toch weet ik zijn naam op te vangen. 'Hoi! Mijn naam is Gwen!' Hij knikt en neemt me mee naar de bar. Daar is de muziek iets zachter waardoor je elkaar beter kunt horen. 'Het spijt me nogmaals dat ik tegen je aanliep, zullen we om het goed te maken een keer koffie drinken samen?' Daar kan ik geen nee tegen zeggen. Niet tegen deze jongen iniedergeval want fuck, hij is knap. 'Is goed' Hij vraagt aan de barman een papiertje en een pen om zijn nummer op te schrijven. Hij geeft het als hij klaar is met schrijven aan mij met een knipoog en loopt weg. Ik voel het bloed naar mijn wangen stijgen. Ik zoek door de club naar Jenna die me overenthousiast begroet. 'Ik heb het nummer van een jongen' Zeggen we tegelijk. We geven elkaar een high-five en gaan los op de muziek.


'CUT!' De regisseur stopt de scene en gelijk wordt de muziek stop gezet. 'Dat was goed! Alleen wil ik nog een paar veranderingen zien' Ik glimlach. 'Eva, ik wil dat jij niet Hallo tegen Joey zegt maar Hey! Snap je wat ik bedoel? Hallo staat niet in het script. Hey wel. Zeg het een beetje vrolijk, oké?' Eva knikt en slaakt een zucht. 'Je doet het goed' Fluister ik zacht. 'Dank je' Fluistert ze terug. 'En jij Olivia' Gelijk kijk ik de regisseur aan. 'Als je tegen Joey aanbotst, kijk wat beschaamd en niet vrolijk alsof je moet lachen. En als je bij de bar staat te praten met hem, kijk naar zijn acties en niet om je heen kijken' Ik knik als teken dat ik het begrijp. 'Goed! Joey, je doet het prima, ga zo door' We gaan weer op onze plek staan en doen de scene nog een paar keer over tot de regisseur tevreden is. 'Dat was het voor vandaag! Leer je tekst voor scene 2, die filmen we overmorgen' Glimlachend volg ik de groep naar buiten. 'Dag iedereen' Roept de regisseur vriendelijk. 'Dag Gary!' Roepen Eva en ik terug waardoor hij zacht in de lach schiet en wegloopt. We worden terug naar de set gebracht waar we ons weer omkleden, onze spullen pakken en met onze eigen auto terug naar huis gaan. Een hele dag op de set is best vermoeiend maar ik vind het wel heel leuk. Ik heb alle briefjes van Joey nog bij me waar zogenaamd zijn "nummer" op staat. Er staan domme dingen op geschreven zoals: "Ik ben biersexueel" Of "Je kunt me telefonisch bellen". Ik heb me helemaal doodgelachen erom. Niet toen we aan het filmen waren natuurlijk. Daar moest ik mijn best doen om hem in te houden. 'Heeft Joey bij jou briefjes ook idiote dingen opgeschreven?' Eva knikt als ze wijst naar haar tas. 'Ze zitten in mijn tas. Ze waren echt grappig'
Ik graai in haar tas tot ik de briefjes vind met daarop: "Ik hou van haar, daarom laat ik het groeien" en "Voer geen oorlog, voer de eendjes"
Een lach verspreid zich over mijn lippen. Ik app hem gelijk met een foto van onze briefjes. Ik krijg een lachende emoji terug.

's avonds zitten we met een glas frisdrank op de bank. 'Die shotjes waren gewoon water' Mompel ik uit het niets. 'Zuipschuit' Is het enige wat ik te horen krijg van Eva voor we beide in de lach schieten. 'Ik vind het leuk om dit te doen' Zegt Eva als ze een slok neemt. 'Acteren, nieuwe mensen leren kennen enzovoort' Ik stem ermee in. 'Zeker! Ik zou het niet anders willen'

Hoi! Dat schuingedrukte betekent dat het een scene van de film is waar ze in spelen. Daar gebruiken we ook de andere namen XD lol
Laat een reactie achter please!x

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen