Foto bij heaven ~27~

Jay van Treisen

"Jaycelin Mecila van Treisen! Staan blijven, jij trut!" Ik ren voor Kaylee de trap op en gooi de deur achter me dicht, haar geschreeuw negerend. Ik wil er niet over praten. Ze heeft net al de hele tijd aan mijn hoofd zitten zeuren maar omdat de jongens nu weg zijn word ik waarschijnlijk bloot gesteld aan een ondervraging, waar ik dus geen zin in heb. Ik loop naar het raam en kan nog net zien hoe Luke en Calum in de auto stappen. Het zijn echt rare jongens, en ik heb geen idee wat ik nu van Michael vind of wat ik met hem aan moet. ik ken hem nog maar zo kort.

Net een week of zo. Dan kan ik niet verliefd op hem zijn. Al was wat ik in het veld voelde daar wel het tegen bewijs van. De auto rijdt weg en op dat moment wordt de deur ook open gegooid en stormt mijn beste vriendin binnen. "Ja, en nou ga je zitten en vertellen." Ze duwt me op mijn bed neer en gaat zelf in kleermakers zit op haar eigen bed zitten. Met een zucht laat ik me naar achteren op het bed vallen.

"Wat valt er te vetellen?" zucht ik nog een keer. "Nou, waarom je opeens alleen met Michael naar dat veld ging en waarom ik jullie heb zien zoenen?!" roept ze zowat uit. Geschrokken schiet ik overeind. "Je hebt het gezien? Waarom zei je dat niet!" Ze grinnikt en kijkt me geamuseerd aan. "Schat, iedereen heeft het gezien. Ik en de jongens gingen jullie zoeken en toen we langs die velden kwamen liep ik er een op en zag jullie. Ik heb de jongens geroepen en ja, we hebben jullie zien zoenen. Het was best schattig." Dat laatste zegt ze wat dromerig, alsof ze in de hemel is. "Nou ja da-" Kaylee onderbreekt me echt meteen.

"Wacht, hou dat vast. Ik ben zo terug." Ze spingt op en loopt de deur uit. God, dat kind kan ook nooit stil zitten. Ik wacht geduldig en zit ondertussen wat op mijn mobiel te prutten. Ik ben halverwege een bladzijde van een fanfic als de deur weer open gaat. Ze komt binnen met een dienblad waar choco cookies en chocomelk op staat. "Oh, wat moet ik toch zonder jou." Ik loop naar haar toe en pak een van de koppen en een schaaltje koekjes. "Ja, goede vraag." Grinnikend gaan we beide weer zitten en Kaylee kijkt me afwachtend aan. "Nou, we reden dus bij jullie weg en kwamen in dat veld. Daar lagen we te praten en opeens kuste hij me." Gooi ik er uit. "En?" "En wat?" Ik kijk haar vragend aan en neem een slok van de chocola.

"En wat nu? Zijn jullie samen ofzo..?" Ik haal mijn schouders op en kijk naar mijn mok. "Ik weet het niet. Nee denk ik. En ik wil dat ook niet. Het is nog maar net uit met joël. Ik wil niet van de ene op de ander springen. Daarbij, hij is beroemd, dat gaat nooit werken." Leg ik mijn gedachtengang uit.

"Who cares? Jullie vinden elkaar toch leuk?" Ik knik. Teminste, ik ga er niet vanuit dat hij me niet kuste. "Nou dan. Doe niet zo moeilijk." Ze rolt lachend met haar ogen en stopt een koekje in haar mond. "Maar zijn fans dan? Ik weet nog hoe boos ik was toen ik hoorde over de rumors van vriendinnetjes. We haten ze. Ik was ooit ook zo'n meisje Kay. Dan is het toch super vreemd?" Ik zoek afleiding van het gesprek. Ik kan waarschijnlijk wel goed tegen de haat, maar ik moest iets verzinnen. "Sinds wanneer geef jij om de gedachte van anderen?" Daar had ze me. Ik zuchtte opnieuw. "True shit." Lach ik het weg. Net als ze weer iets wil zeggen licht mijn mobiel op. "Van wie is het?" Ik pak mijn mobiel en ontgrendel hem om het smsje te zien

Van: Lukey
Heyyyyyy,
You promised me you'd teach me a little bit Dutch.
What about Saturday? Than we have the entire day and we could go get some pizza afterwards?
X Luke


"Hij is van Luke. Of ik hem zaterdag Nederlands bijles wil geven." Leg ik aan Kaylee uit. "Ga je dat serieus doen?" Lacht ze. "Ja waarom niet." Ik open een nieuw bericht en stuur hem terug

Naar: Lukey
Heyyyyyyy(i have one more:P)
Yeah, sounds like an idea.
If you're at my place at 11A.M. or so.
See U
X jay


Ik leg mijn mobiel weer weg en richt me terug naar mijn vriendin. Net als ze weer wil beginnen licht mijn mobiel nog een keer op. "Je bent populair Jay." Lacht ze. "Dat weet je toch." Ik knipoog naar haar en bekijk de WhatsApp.

Van: mikey
Heyy Jay,
I was wondering, are you busy on Saturday?? I thought, maybe we could go out.. as in a date.
X mike


Ik voel me zo dom nu. Zo ontzettend dom. "Fuck!" Ik gooi mijn mobiel naar Kay die het bericht leest. "Inderdaad, fuck."

Reacties (3)

 • TeamHemmo

  LUCAS I TOLD YOU TO GET OVER YOURSELF. You're supposed to listen to me yeh.

  En nu weet ik wat je bedoelde met die gemene valstrik!

  Lucas ik hoop dat je onderweg naar je afspraak de duivel niet tegen het lijf loopt en met de duivel bedoel ik dus mij. Of weet je loop mij maar lekker wel tegen het lijf...

  Vergeet dat ik dat heb gezegt alsjeblieft...

  Goed hoofdstukje trouwens! (-: +kudooo!

  5 jaar geleden
 • Hood1996

  LUKE YOU ASSHOLE WYD
  Ugh oke ik hou van Luke met heel m'n hart maar dit is NIET OKE

  But remember Lukey pukey,
  Liz is watching

  ghehe

  5 jaar geleden
 • x_smileforme_x

  LUCAS ROBERT HEMMINGS:@
  Ik haat je.
  Nee grapje, I love u <33

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here