Foto bij Proloog

Why?
Because Cara is the Queen.

Iedereen had het me heel duidelijk gemaakt, Cara doe voor een keer normaal. Je kan dit. Je hebt zelfs de Victoria Secret Show 2014 gelopen, waarom zou je dit niet kunnen? Omdat ik een gestoord ben. Niet dat ik in een inrichting hoor, maar.. nou ja, je snapt me wel.
'Dus stel jezelf eens voor?' vroeg een jongen die zich net voor had gesteld als Jason.
Ik hield mijn hoofd een beetje schuin. 'Ken je me niet?' vroeg ik verbaasd. Tegenwoordig kende iedereen me, ik was in tijdschriften te zien en had 24/7 de pers achter me aan en deze jongeman kende me niet?
Jason zuchtte. 'Nee, ik heb je toch nog niet naar je naam gevraagd?'
'Ik ben Cara Delevingne. Ik ben 23 jaar oud en ik wil je nieuwe kamergenoot worden' zei ik. Mijn Britste accent was duidelijk te horen, maar zoiets hoorde ik al snel. Er was maar een woord voor nodig om te horen of iemand uit Engeland of Amerika kwam.
De deur ging open. Een andere jongen kwam binnen, hem kende ik nog niet. 'Jij bent Cara Delevingne, toch?' vroeg hij. Kijk, hij kende me wel.
Jason keek verbaasd naar zijn kamergenoot. 'Ken je haar?'
De onbekende jongen zuchtte en knikte. 'Natuurlijk, ze is een van de bekendste modellen van dit moment. Heb je de laatste drie jaar onder een steen gewoon, ofzo?' vroeg de jongen en kwam mijn kant op gelopen en stak zijn hand uit. 'Hey Cara, Ik ben Finn,'
'Hey Finn, leuk om je te ontmoeten,' zei ik en glimlachte.
Finn glimlachte en ging naast Jason zitten. 'Dus waarom wil je onze nieuwe kamergenoot worden?'
'Omdat ik niet alleen wil wonen in een groot appartement,' was mijn eerste rede, 'En daarbij, ik wil niet samenwonen met meiden, omdat ze alleen met me samen willen wonen omdat ik beroemd ben,' legde ik uit.
Finn lachte. 'Geloof me Cara, niet alleen meiden willen dat. Ik wed dat Nate dat ook om dezelfde reden wilt of omdat je een model bent. Dus ik waarschuw je bij deze, begin nooit een relatie met hem,' waarschuwde Finn me. Ik mocht hem wel. Jason ook wel, maar mijn voorkeur ging uit naar Finn.
'Dus jullie zijn met drie jongens?' vroeg ik voor de zekerheid, voordat er dadelijk een elftal in dit appartement woonde.
Jason knikte. 'Jup, maar voor we beslissen, moeten we wachten op Nate. Hij is altijd te laat. Het is een soort van zijn ding,'
'Vinden jullie het leuk om in Brooklyn te wonen?' vroeg ik de twee jongens.
Allebei knikten ze. 'Ja, het is de mooiste buurt in New York,' vond Jason.
'Mee eens!' zei Finn lachend.
Opnieuw ging de voordeur open. Een jongen, hoogstwaarschijnlijk Nate, kwam binnen. Hij rende zonder op te kijken naar de andere kant van het appartement, waar waarschijnlijk zijn kamer was. 'Dat is Nate,' vertelde Jason me.
'Aha,' zei ik. Mijn vermoedens klopte dus.
Nate kwam terug. Zijn mond viel open toen hij mij zag en ik kon het niet laten om te lachen om zijn reactie. Ik snapte wel waarom Finn me had gewaarschuwd voor Nate, hij was hót. En zelfs dat was nog zacht uitgedrukt. 'Ik denk dat hij me herkent,'
'Maar natuurlijk ken ik je! Wie je niet kent is gek of komt van mars!' zei Nate enthousiast. Finn en ik keken elkaar lachend aan en wezen naar Jason. 'Jase kent je niet? Gast, jij bent gek,'
Ik schudde mijn hoofd. 'Nee, hij komt van Mars,' zei ik serieus.

Reacties (4)

 • GusWaters

  Jep het is al duidelijk ik word een fara shipper.
  Finn en Cara forever.
  Ik hou nu al van je verhaal.

  7 jaar geleden
 • Blackinnon

  Ik ship Cara nu al met iedereen, ze moét met een van de jongens krijgen dat zou echt top zijn!

  7 jaar geleden
 • Fem

  Ik hou nu al van de boys! Ben benieuwd:)

  7 jaar geleden
 • LarryNiam

  Vind hem nu al leuk:)

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen