Foto bij Hoofdstuk 86.

Meeehh, ik ben wat abbotjes verloren ):
Ik beloof jullie, dat dit niet lang gaat duren, echt niet.
Maar in het echte leven zal een relatie ook niet alleen maar uit cute fluffy momentjes bestaan...
En tja...
Ik wilde het enigszins realistisch houden...

Nou, sla mij allemaal maar want ik moet niet zo zeuren.
Sorry.
Liefs, xxx

Ik zucht even diep. Hoe kan ik dan ook denken dat er meer achter zit? Het is toch ook logisch dat Joëlle ons tegen elkaar op wil zetten? Zij wil Luke hebben, maar ze krijgt hem niet. Dan gaat ze stoken, dat is ergens echt ontzettend logisch. Ik heb iets van haar wat zij graag wil, en ze zal er alles aan doen om het te krijgen.
Ik voel hoe er een traan over mijn wang loopt en ik veeg hem snel weg voor Luke de kans krijgt dit te doen. ‘Luke…’ Zucht ik zachtjes, waarna ik naar hem opkijk. ‘Je kan me niet geloven hé?’ Zegt hij dan, waarna hij mijn andere hand ook loslaat en deze op mijn wang legt. ‘Ik hou van je Jessie.’ Fluistert hij nog een keer, maar door die woorden wend ik mijn blik af.
Ik kan het nu even niet terug zeggen.
‘Laat het me je bewijzen Jessie. Alsjeblieft.’ Fluistert hij zachtjes. ‘Ik weet wat je denkt. Je denkt dat ik dit kan door alles wat ik vroeger tegen je geroepen heb. Door alles wat ik vroeger tegen je gezegd heb. Dat ik liefde haat en dat ik zo blij was dat jij nooit zeurde, maar ik ben om je gaan geven Jessie, en ik hou van je, echt heel veel. God, ik zou me niet kunnen voorstellen hoe het zou zijn zonder jou liefje, echt niet. En ik ben bereid alles te doen om jou over te halen, om jou te overtuigen, want ik weet dat dit maar woorden zijn.’ Luke knijpt even zachtjes in mijn wang waarna hij zijn hand weghaalt. Hij pakt zijn telefoon en begint er van alles op te doen. ‘Wat doe je?’ Vraag ik zachtjes. ‘Joëlle blokkeren en haar nummer verwijderen. Dat had ik gewoon meteen moeten doen.’ Zegt hij.
Een tijdje is het stil in huis en Luke legt zijn telefoon op het tafeltje waarna hij zich weer naar mij toe buigt, maar nog altijd krijg ik het niet voor elkaar om hem aan te kunnen kijken. ‘Alsjeblieft Jessie.’ Vraagt Luke dan, waarna hij zijn telefoon weg legt. ‘Wat wil je dat ik doe?’
‘Laat me maar even Luke. Het is beter als je nu even gaat. Ik wil even alleen zijn.’ Fluister ik zachtjes. Luke kijkt me aan waarna hij zijn hoofd schud. ‘Dat kan ik niet Jessie, ik kan niet nu weggaan.’ Hij klinkt gebroken, verward.
‘Dat weet ik, maar het is beter.’ Zeg ik dan waardoor Luke even zucht. ‘Jessie alsjeblieft, doe dit nu niet.’ Hij smeekt het bijna. ‘Sorry Luke.’ Fluister ik. ‘Als ik alles op een rijtje heb kom ik meteen naar je toe.’ Fluister ik. Luke zucht waarna hij knikt. ‘Mag ik je nog wel een kus geven? Gewoon voor mezelf? Voor mijn gevoel?’ Ik twijfel lichtjes maar knik dan toch. Langzaam buigt Luke zich naar me toe, en ik sluit mijn ogen, waarna ik zijn zachte lippen tegen die van mij voel. Even wil ik toegeven in het moment, hem helemaal tegen me aantrekken en hem smeken de liefde met me te bedrijven, maar ik weet dat ik dat nu niet moet doen.
Luke laat mijn lippen los en dit is de eerste keer dat ik hem weer aankijk. Zijn ogen zijn lichtjes rood en opgezwollen net als zijn lippen van onze kus. Dan staat hij toch op, om vervolgens langzaam mijn appartement te verlaten. Ik zucht diep en strijk met mijn vingers over mijn lippen.
Jessie, waarom maak je toch overal een puinhoop van?

Reacties (8)

 • kaleidoscoop

  NEEEE LUKEEEEE KOM TERUG BAE. JESSIE ROEP HEM TERUG EN PRAAT HET UIT ughhhhh mn otp zie me janken

  6 jaar geleden
 • chanyeoI

  N'awh, ik krijg nog medelijden met Luke ):
  Maar dat bovenstaande van jou noem ik echt geen zeuren hoor.
  +kudo

  6 jaar geleden
 • Efflorescence

  Oké, Joëlle moet echt even wegwezen. Ze veroorzaakt alleen maar problemen.

  6 jaar geleden
 • Hemmingz

  Luke is zo'n cutie oh em gjeee <3
  Jessie c'mon denk goed na!

  6 jaar geleden
 • awsten

  Pfft, Sow, niks van aantrekken, ze weten niet wat ze missen! (: (gif)
  En je zeurt niet, je hebt mij al horen zeuren, dat is 10x erger en dan ben ik nog niet eens op mijn ergst :')

  gif

  Ja, goed zo Jessie! Denk even na voor je stomme dingen doet n.n

  WEER EEN AWESOME GEWELDIG STUKJE

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen