Foto bij Hoofdstuk 88.

IK BEN ER WEER WOEHOEEE.
Na twee weken hard leren had ik vandaag mijn examen.
Helaas is het daarmee nog niet gedaan want ik heb volgende week nog erg veel toetsen,
maar daar maak ik me om eerlijk te zijn iets minder druk om.

Ook heb ik nog een leuke mededeling!
Ik ga namelijk weer samen met Itsmagicc een verhaal schrijven!
En deze zal Ashton in de hoofdrol hebben (:
Antiscains - Ashton F. Irwin

Ik hoop dat jullie me een beetje gemist hebben, hahahah.
Want ik heb jullie wel gemist hoor!
Veel lees plezier,
Liefs xxx

Samen met Celine, Ashton en Calum liepen we het kleine afgelegen winkeltje binnen. Ik had op advies van Laurianne gister toch ook maar aan de andere meiden verteld wat er was tussen mij en Luke en ze reageerde allemaal heel lief. Francis belde me meteen om me een hart onder de riem te geven en Celine stelde meteen voor mij vandaag mee te nemen. Ashton vond het prima aangezien hij ook al alles van Luke gehoord had, en had besloten dat als Celine mij mee zou nemen hij Calum zou vragen, aangezien Michael en Luke dan de hele dag konden gamen. Laurianne moest namelijk werken, en Francis was bij haar ouders.
Zodra we binnen waren kwam er al een vrolijk meisje op ons af. ‘Jullie komen vast voor de kaarten?’ Glimlachte ze, waarna Celine meteen knikt. ‘En wie van jullie mag het bruidspaar zijn?’ Vroeg ze wat onzeker. ‘Wij.’ Glimlachte Ashton trots waarna hij gelijk zijn arm rond Celine heen slaat. ‘Aha.’ Ze knikte. ‘Gefeliciteerd.’ Ashton en Celine bedankte het meisje meteen. ‘Ik ben Sophia, ik ga jullie helpen vandaag.’ Glimlacht ze waarna we allemaal knikken. ‘We hebben daar bij die tafel een aantal klappers staan met allemaal ontwerpen. De zwarte mappen zijn voor de geboortekaartjes, de roze voor de meisjes en de blauwe voor de jongens, dan heb je nog de witte die zijn voor de bruiloften en de groene zijn voor verhuizen of een nieuwe woning.’ Legt Sophia ons netjes uit. We knikken dat we het begrijpen waarna Ashton en Celine al richting het tafeltje lopen. Braaf volgen Calum en ik waarna Sophia achter ons aankomt.
‘Lusten jullie misschien iets te drinken?’ Vraagt ze waarna Ashton en Calum meteen knikken. ‘Ik heb koffie, thee of aanmaak.’ Zegt ze dan. ‘Ik lust wel een kop koffie.’ Zegt Ashton. Calum knikt dat hij het met hem eens is waarna Sophia naar mij kijkt. ‘Ik graag een kop thee.’ Ze knikt weer. ‘En ik ook.’ Glimlacht Celine dan waarna ze naast Ashton op een plastic stoeltje gaat zitten. Ik neem tegenover haar plaats, waarna Calum naast me komt zitten.
Meteen grijpt Celine de witte klapper en maakt hem open waarna ze meteen de eerste kaart begint te bestuderen.
‘Jess?’ Ik kijk op en draai mijn hoofd opzij zodat ik Calum kan aankijken. ‘Hoe is het met je?’ Vraagt hij zachtjes. ‘Het gaat.’ Zucht ik waarna hij liefjes glimlacht. ‘Ik hoorde het gister van Luke.’ Zegt hij zacht. ‘Dat begrijp ik.’ Knik ik met een kleine glimlach, terwijl ik even naar Ashton en Celine luister die al druk beginnen te discussiëren over de kaart.
‘Ik snap je volledig Jessie, als het Francis was geweest had ik ook afstand van haar genomen, echt.’ Zegt Calum waarna hij even zijn hand op mijn arm legt. Ik glimlach even naar hem als bedankje. ‘Maar je moet weten dat Luke je nu al ontzettend mist.’ Zegt hij waarna ik knik. ‘Ik mis hem ook Cal, maar het is even beter zo, ik moet even alles op een rijtje zetten.’ Calum knikt begrijpelijk, waarna Sophia alweer aankomt met onze drankjes. Calum haalt zijn hand van mijn arm af en pakt zijn koffie aan, waarna ik ook mijn thee pak en me weer focus op Celine en Ashton om ze te helpen met het ontwerp van hun trouwkaart.

Reacties (8)

 • chanyeoI

  How sweet mister Hood.
  Ja hoor, we hebben je gemist. Ik in ieder geval wel.
  +kudo

  6 jaar geleden
 • kaleidoscoop

  Caluuuuuum je bent zo'n poepie, ik wil je wel honderdduizend knuffels geven. En ugh Ash is zo trots he, zo cuteeeeee

  6 jaar geleden
 • Horlinson

  Cal, wat ben je toch een cutie c:
  Ik ben benieuwd naar jullie verhaal!

  6 jaar geleden
 • Kjelaney

  JA ik heb je echt gemist
  EN CALUM IS ZO LIEF WANT JA MAG IK EEN CALUM OHMYGOD ALFKJDSLKFJ FANGIRLING DIT MAAKT MIJN DAG BETER*O*

  6 jaar geleden
 • TAMOCHi

  ik heb je echt gemist hoor ! Haha
  En Jessie
  En Luke
  En Calum
  En Frances
  En Ashton
  En Celine
  En Michael
  En Laurianne
  En Josh natuurlijk ;3

  Superblij dat je terug bent
  En superleuk dat er een nieuw verhaal komt, samen met Lau !

  Love it ! <3
  xx

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen