Foto bij Hoofdstuk 89.

‘Dus, jullie zijn eruit?’ Vraagt Sophia, waarna we allemaal knikken. ‘Dit word het.’ Zegt Celine met een stralende glimlach. ‘Ik vind hem persoonlijk ook erg leuk voor jullie.’ Glimlacht Sophia waarna ik zie hoe Ashton grijnst en een kus op Celine haar wang drukt. ‘Als jullie even mee naar de kassa lopen dan kan ik opschrijven wat erop moet komen, en hoeveel het er moeten zijn, welk papier en wanneer ze klaar zijn.’ Zegt Sophia dan. Meteen staan Ashton en Celine op. Ook Calum en ik staan op, maar we besluiten even op een afstandje in de winkel te blijven aangezien we beide niet de nood voelen om er met onze neus dicht bovenop te staan.
‘Klaar.’ Glimlacht Celine dan zodra ze een papiertje in haar tas stopt. ‘Super fijn.’ Glimlach ik, waarna ze meteen knikt. ‘En nu gaan wij even lekker afstand nemen van de jongens en samen naar de beautysalon.’ Zegt ze dan, waardoor ik haar even verward aankijk. ‘Suprise.’ Glimlacht ze. ‘Cel, dat had je echt niet hoeven doen!’ Protesteer ik meteen. ‘Jawel, dat had ik wel. Laurianne en Francis komen er ook zo heen en we gaan er een heerlijk dagje van maken terwijl de mannen maar uitzoeken wat ze gaan doen.’ Grijnst ze, waarna ik mijn hoofd schud. ‘Je bent geweldig Cel.’ Celine wuift het weg. ‘Dat weet ik toch.’ Grijnst ze waardoor ik met mijn hoofd schud.
Ze draait zich om waarna ze Calum een knuffel geeft om hem te bedanken. Snel loop ik naar Ashton toe om hem ook een knuffel te geven. Dan geef ik Calum een knuffel terwijl ik hoor hoe Ashton Celine veel plezier wenst en dan het smakgeluidje dat ze elkaar een kus geven, waardoor ik het niet kan laten om even te glimlachen. ‘Let’s go!’ Grijnst Celine dan waarna ze haar arm door de mijne heen haakt en me meesleurt richting de auto.
Zodra we allemaal bij de schoonheidsspecialiste in de stoel zitten kan ik het niet laten om mijn gedachtes toch naar Luke af te laten dwalen. Hoe zou het nu met hem zijn? Hoe zou hij zich nu voelen? Zou hij ook aan mij denken? Zou hij me missen? Of zou hij me vergeten zijn? Zou het voor hem over zijn en zou hij weer contact hebben met Joëlle? Een knoop vormt me in mijn maag.
‘Wat gaan de jongens vanavond eigenlijk doen?’ Vraagt Francis dan waarna ze naar Laurianne kijkt. ‘Ik geloof dat ze eerst naar een voetbalwedstrijd gingen, en dat ze daarna uit zouden gaan.’ Antwoord Laurianne. ‘Ogod.’ Zucht Francis dan waardoor Celine al zachtjes lacht. ‘We weten het Fran, Cal is altijd lekker opgewonden als hij gedronken heeft.’ Lacht Celine waardoor we alle vier beginnen te lachen. ‘Nou, Luke kan er ook wat van.’ Meteen klapt Francis haar hand voor haar mond zodra ze naar mij kijkt. ‘Het is niet erg.’ Mompel ik zachtjes, maar ik voel de tranen al in mijn ogen prikken.
‘Jess, bel hem vanavond. Ik meen het. Je gaat kapot. Hij gaat kapot. Jullie zijn er beide nu zo slecht aan toe, dit kan echt niet. Bel hem en praat met hem, alsjeblieft. Ik wil niet trouwen terwijl mijn beste vriendin en de beste vriend van mijn man ruzie hebben terwijl ze juist een van de belangrijkste koppels van mijn bruiloft zijn... Alsjeblieft Jess, jullie willen elkaar en jullie moeten elkaar, praat met hem, maak het goed, alsjeblieft.’ Smeekt Celine me bijna. Ik bijt op mijn lip en slik de tranen achter mijn ogen voorzichtig weg.
‘Misschien.’

Reacties (6)

 • kaleidoscoop

  Ja ik wil wel dat ze samen komen ev kn

  (Hier ging overduidelijk wat mis)

  Maar goed dat ze samen komen en dat Luke Jessie belt en klef klef maar goed wie wilde afstand? Jessie. Dus moet zij actie ondernemen.

  En ugh mag ik haar bffs

  6 jaar geleden
 • chanyeoI

  Nee, niet misschien, gewoon doen!
  +kudo

  6 jaar geleden
 • Kjelaney

  JA jajajaja ze moet Luke gewoon bellen alfkjsdlkjfdlsjkf

  6 jaar geleden
 • TAMOCHi

  het is zo zielig voor Jessie :c
  Maar misschien moet ze niet gelijk toegeven.
  Luke kan ook voor haar vechten hm :/

  Superleuk weer
  x

  6 jaar geleden
 • awsten

  gif @ Celine bc Jessie moet naar haar luisteren enzo :3


  Hahahaa dit is hoe ik me Cal voorstel idk oke gif

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen