Foto bij Hoodstuk 91.

Genieten jullie ook zo van dit mooie weer?
Ik heb dit echt veel liever als die kou en sneeuw.
Alleen mis ik thuis een zwembad ):
Liefs, xxx

Ik kijk Luke aan terwijl zijn ogen zachtjes twinkelen, een kleine glimlach staat op zijn gezicht terwijl hij over mijn blote arm streelt. ‘Ik heb je zo gemist.’ Fluistert hij zachtjes. ‘En ik heb nagedacht, ik snap je keuze.’ Zegt hij dan waarna ik lichtjes glimlach en de volgende traan uit mijn ooghoek veeg. ‘Het spijt me zo.’ Fluister ik zacht terug waarna Luke lacht. ‘Dat is je geraden, Jessie Fields.’ Grijnst hij waarna ik het niet kan laten om ook even te lachen.
Luke drukt zijn lippen weer op die van mij waarna ik meteen mijn armen om zijn nek sla. ‘Ik heb je zo gemist.’ Fluistert hij nog een keer, waarna hij zichzelf nog wat dichter tegen me aandrukt. ‘Dat zei je net ook al.’ Grinnik ik. ‘Ja, maar toen bedoelde ik het anders.’ Zegt hij dan, waarna ik hem even aankijk. ‘Hoe bedoel je het nu dan?’ Vraag ik hem speels, waardoor hij even gromt. ‘Dat weet je best.’ Is zijn antwoord, waardoor ik expres op mijn lip bijt en mijn hoofd schud. ‘Dit bedoel ik.’ Fluistert hij zachtjes, waarna hij zijn lippen in mijn nek drukt en zachtjes begint te zuigen. Een kreun verlaat mijn mond en Luke drukt zich nog wat meer tegen me aan, waardoor ik de bobbel in zijn broek kan voelen. ‘Oh, je bedoelt zo.’ Grijns ik waarna Luke opkijkt en knikt, om vervolgens zijn lippen weer op die van mij te drukken.
Binnen nood-time hebben we onze kleding uit en kijkt Luke me aan, alsof hij me toestemming vraagt. Ik glimlach in knik, waarna hij zijn lippen op die van mij drukt en langzaam bij me naar binnen komt. Meteen verlaten kreunen onze mond. Dit is echt al veel te lang geleden.
Langzaam stoot Luke in en uit me terwijl ik mijn handen op zijn heupen leg. ‘Ik hou van je Jessie.’ Fluistert hij zachtjes. ‘Van je prachtige ogen.’ Mompelt hij, waarna hij een kus net langs mijn rechter oog drukt. ‘Van je neus.’ Hierna krijg ik een kus op mijn neus. ‘Van je wangen.’ Ook beide wangen krijgen een kus. ‘Van je nek.’ Nog een kus in mijn nek. ‘Van je lichaam.’ Zachtjes drukt hij net boven mijn borsten een kus. ‘Van je schouders.’ Een kus op mijn linker schouder. ‘En van je lippen.’ En eindelijk belanden zijn lippen weer op die van mij. ‘Ik hou ook van jou Luke. Van alles aan jou.’ Glimlach ik in de kus. Luke blijft doorstoten en ik voel hoe hij ons langzaam naar ons hoogtepunt brengt. Een kreun in Luke zijn naam verlaat mijn lippen waarna Luke door blijft stoten tot ook hij zijn hoogtepunt bereikt. ‘Ik hou zoveel van je Jessie. Ik wil dit nooit meer meemaken. Ik kan echt niet zonder je.’ Luke drukt zijn lippen op die van mij en automatisch krul ik mijn vingers in zijn haar. ‘Ik zal je nooit meer wegsturen Luke, ik kan ook niet zonder jou.’ Fluister ik zacht terug, waarna ik mijn hoofd op zijn borst leg en mijn aren om hem heen klem. ‘Het kan me niet schelen dat ik het al duizend keer gezegd heb deze avond, maar ik ga het gewoon nog een keer herhalen. Ik hou van je Jessie.’ Fluistert hij zachtjes. ‘Ik ook van jou Luke, ik ook van jou.’

Reacties (5)

 • Kjelaney

  YASYASYASYASYASYAYYASYSYASYSSYASYAYS OKE HAHAHA IK WORD HIER HEEL BLIJ DOOR

  6 jaar geleden
 • TAMOCHi


  "‘Ik heb je zo gemist.’ Fluistert hij nog een keer, waarna hij zichzelf nog wat dichter tegen me aandrukt. ‘Dat zei je net ook al.’ Grinnik ik. ‘Ja, maar toen bedoelde ik het anders.’"

  This is so me hahahaha
  Oh damn

  Superleuk ! x

  6 jaar geleden
 • chanyeoI

  Cuties!
  +kudo

  6 jaar geleden
 • awsten

  ‘Ik heb je zo gemist.’ Fluistert hij nog een keer, waarna hij zichzelf nog wat dichter tegen me aandrukt. ‘Dat zei je net ook al.’ Grinnik ik. ‘Ja, maar toen bedoelde ik het anders.’


  foto

  Sorry, het moest hahahha

  MAAR ZE ZIJN SO CUTE OMFG

  6 jaar geleden
 • kaleidoscoop

  THEY ARE SO FUCKING CUTE IK DENK DAT IK DOOD GA HOOR :'-(

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen