Foto bij Hoofdstuk 92.

Ik zucht zachtjes als ik langzaam wakker word. Een kriebel verspreid zich door mijn lichaam waarna ik zacht geblaas in mijn nek voel. Langzaam kom ik meer bij bewustzijn en hoor ik een zuchtende ademhaling achter me, dicht bij mijn oor. Ik kan het niet laten om te glimlachen en besluit mezelf om te draaien. Ik kijk recht naar twee gesloten ogen van Luke. Langzaam bewegen ze heel lichtjes op en neer door de spierspanning en waarschijnlijk omdat hij nog diep in dromenland is. Ik til mijn hand op, waarna ik langzaam over zijn gezicht een strijk. Wat heb ik toch veel geluk met deze jongen naast me…
Ik druk een kus op zijn wang en blijf naar hem kijken. Hij slaapt zo vredig, zo lief. Hoe kan ik het ooit in mijn hoofd gehaald hebben dat zo een lieve jongen me zou bedriegen? Dat hij me pijn zou doen? Dat hij met iemand anders zou gaan? Hoe kan ik hem weggestuurd hebben? Hoe heb ik het over mijn hart gekregen om mezelf te dwingen om niet aan hem te laten merken dat ik van hem houd?
Hoe heb ik zo stom kunnen zijn?
Meteen komt er een glimlacht op mijn gezicht te staan. Ik weet wat ik vandaag ga doen. Vandaag ga ik Luke in het zonnetje zetten. Ik ga alles doen waar hij gelukkig van word, ik ga de kleine dingetjes doen waarvan ik weet dat hij een glimlach op zijn gezicht krijg.
Zo zachtjes mogelijk stap ik uit bed waarna ik mijn kast open trek. Ik bekijk mijn kleding eens goed en kies dan het jurkje uit waarvan ik stiekem nog had onthouden dat Luke ooit gezegd heeft dat het me goed stond. Daarna kies ik ook een sexy lingerie setje uit en loop ik naar de badkamer. Zo stilletjes mogelijk kleed ik mezelf om, te bang om hem wakker te maken. Ik doe een laagje make-up op en laat mijn haar los hangen omdat ik ook hiervan weet dat hij dit fijn vind, omdat hij er dan mee kan spelen als we knuffelen op de bank.
Zodra ik klaar ben loop ik terug naar de kamer, en ontdek ik dat Luke nog altijd ligt te slapen. Hij ligt nu wel met zijn rug naar me toe, maar hij heeft de lakens zo half over zich heen liggen dat ik weet dat hij slaapt. Als dit niet het geval was had hij namelijk de lakens al wel onder zijn kin getrokken.
Ik loop zo zachtjes als ik kan richting de keuken waarna ik alles klaar zet voor Luke zijn lievelingsontbijt. Ik bak wat broodjes, eieren met spek, ik maak de koffie zo ver klaar dat ik die alleen maar aan hoef te zetten als hij er is, en ik besluit zelfs om verse jus te persen van sinaasappels die toevallig nog in de koelkast liggen, iets wat ik anders nooit zou doen. Ik dek de tafel netjes en zie dat ik hierdoor inmiddels al een half uur verder ben. Ik denk even na kijk dan in de koelkast of ik alle spullen heb om wat hapjes te maken. Gelukkig hebben we dat, en vind ik in de voorraadkast ook nog cake en muffin-mixen dus daar kunnen we eventueel ook nog mee aan de slag. Ik zucht diep en laat me dan op de bank vallen. En nu wachten tot Luke wakker wordt.

Reacties (8)

 • Kjelaney

  goals af, ze mag mij ook wel ontbijt komen brengen alfkjslkjd HAHA

  6 jaar geleden
 • kaleidoscoop

  Wat lieeeeeef! Goals af hiero

  6 jaar geleden
 • Hemmingz

  Aah zo cute! <3

  (Ik ben het wel eens met Laurianne hahaha )

  6 jaar geleden
 • Horlinson

  Eens met Laurianne (':
  <3

  6 jaar geleden
 • TAMOCHi

  ik ga m'n boyfriend dit laten lezen
  Stille hint hahaha

  Superlief. En superleuk ;3
  Love it !
  xx

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen