Foto bij Hoofdstuk 93.

Sorry,
álweer een fluffy opvul stukje...
Maar de bruiloft komt er bijna aan!
Liefs, xxx

Zodra Luke wakker is genieten we van het ontbijt. Luke straalt helemaal en het doet me echt goed hem zo gelukkig te zien, ondanks alles wat ik hem geflikt heb.
Zodra alles netjes op is begin ik met het opruimen. Luke staat erop me te helpen maar daar ben ik het niet mee eens. ‘Ga nu maar gewoon douchen.’ Zucht ik, terwijl ik de borden uit zijn handen pak. ‘Waarom? Dan moet jij alles alleen opruimen, en de vaatwasser moet ook nog uitgeruimd worden?’ Zucht Luke. ‘Ja, dat kan ik mooi doen als jij onder de douche staat.’ Antwoord ik simpel terwijl ik de kraan aandraai. ‘Stink ik of zo?’ Vraagt hij me dan. ‘Nee? Hoezo?’ Lach ik om zijn verwarrende opmerking. ‘Omdat je zo graag wil dat ik ga douchen.’ Luke haalt zijn brede schouders op. ‘Ik ruim dit gewoon op, en ik weet dat je het liefst in de ochtend douched dus ik dacht je kan vast een douche gebruiken.’ Glimlach ik, waarna ik mijn haren uit mijn gezicht strijk en deze over mijn schouder gooi. ‘Pffft.’ Zucht Luke, waarna hij toch een kus op mijn slaap drukt en dan naar mijn badkamer loopt. Ik ruim alles in de tussentijd netjes op en haal de cake-mix vast uit de kast. Ook pak ik vast de fondant en alle andere benodigdheden en tegen die tijd is Luke weer terug.
‘Gaan we cake bakken ja?’ Grijnst hij, waarna ik knik. ‘Een keer weer eens lekker kinderachtig doen.’ Grijns ik, waarna ik mijn armen rond zijn middel klem. Meteen klemt Luke zijn armen rond mijn schouders en drukt met een glimlach een kus op mijn neus. ‘Ik ben zo blij dat ik dit weer kan doen.’ Fluistert hij zachtjes. ‘Ik dacht echt dat ik dood ging zonder je.’ Mompelt hij, en ik kan het niet laten om te glimlachen. ‘Ik had het niet mogen doen Luke, het spijt me zo verschrikkelijk.’ Fluister ik. ‘Dus daar draait dit allemaal om.’ Zegt Luke dan. ‘Wat?’ Vraag ik zo onschuldig mogelijk. ‘Mijn lievelingsontbijt, ik mag niet meehelpen opruimen, cake bakken, ik zag family guy op tafel liggen… Je hebt spijt en nu wil je het goedmaken.’ Grijnst hij waarna hij zachtjes op mijn neus tikt. Ik voel mijn wangen rood kleuren. ‘Dat klopt, ik heb heel veel spijt. Het sloeg echt nergens op Luke.’ Mompel ik waarna hij glimlacht. ‘Ik snap je wel liefje.’ Zegt hij dan waarna hij een kus op mijn voorhoofd drukt. ‘Ik ben gewoon blij dat ik nu weer bij je kan zijn. Het was gewoon zo dom van me en ik snap volledig dat je even afstand van me wilde. En ik had ook wel in mijn achterhoofd dat je me niet zou verlaten, want dan zou ik er alles aan doen om je terug te winnen. Ik had zelfs al bedacht wat ik zou doen om je terug te winnen, want ik heb jou eerst aan het lijntje gehouden Jessie. Maar ik kan jou gewoon niet loslaten, we zijn al zo lang bij elkaar en je weet teveel van mij om dit alles weg te gooien, zeker nu we echt samen zijn.’ Glimlacht Luke, waarna ik meteen opkijk. Zijn blauwe ogen staren recht in de mijne en ik zie in zijn blik dat hij alles oprecht meent. Ik weet gewoon even niks te zeggen en het enige wat ik kan doen is mezelf op mijn tenen zetten om mijn lippen op die van hem te drukken. ‘Ik hou van je Luke.’

Reacties (6)

 • awsten

  Cake hehehehhehe

  sorry

  me while reading this : gif

  ik heb geen inspiratie sorry hahahahahah

  6 jaar geleden
 • dd_hemmo_

  Hmm nu zou ik willen weten wat Luke zou doen om haar terug te winnen

  6 jaar geleden
 • kaleidoscoop

  GOALS GOALS (niet dat even afstand van elkaar stukje) KNUFFEL GOALS EN KUSJES GOALS EN CAKE BAK GOALS EN UGHHH

  6 jaar geleden
 • Kjelaney

  JA. DIT IS ZO CUTE IK GA DENK IK DOOD OHMYGOD IK WIL OOK EEN LUKE EN ALKFJSDLKJFDS

  6 jaar geleden
 • chanyeoI

  Cuties! (Originele reactie van mij *kuch kuch*)
  +kudo

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen