Foto bij Hoofdstuk 96.

Ik heb niet veel te melden...
Alleen dat ik vandaag nog een examen heb,
En morgen nog een toets,
En van vakantieeeee!
Damn ik ben er echt aan toe.
Ik wordt gek van al dat leren ):
Hoe is het verder met jullie? ^^
Liefs xxx

We hadden alles helemaal uitgestippeld en iedereen was ontzettend enthousiast over ons idee. Het zou echt geweldig worden, daar hadden wij allemaal het vertrouwen in. Ashton zijn zusje is ook over de zaak ingelicht omdat we toch wel wat extra handen konden gebruiken en ze was meteen mega enthousiast. We hebben nog wat meer vriendinnen van Celine weten te regelen die ook komen, maar van het echte idee weten zij nog niets.
We staan nu bij Francis in de tuin en alle meiden zijn druk in de weer met versieren. Ik sta samen met Laurianne en Kim, een nichtje van Celine, in de keuken. We zijn druk bezig met de hapjes terwijl we af en toe lachen om het hysterische gedrag van de rest –en dan vooral Francis- buiten. ‘Oh, kan een van jullie alsjeblieft mijn neef bellen? Hij zou echt al een kwartier geleden hier moeten zijn.’ Zucht Francis gestrest. ‘Fran, adem even diep in en uit, please.’ Zucht Laurainne dan. ‘We hebben geen haast, want we kunnen Celine gewoon ophalen als het ons uitkomt.’ Lacht ze. ‘Ja, maar als alles op dit slakkentempo gaat is dat pas om half twaalf vanavond en dat is niet de bedoeling.’ Zucht ze waarna ze met haar hand door haar haren heen strijkt. ‘Echt Fran, je bent een kip.’ Zucht ik terwijl ik een bord met hapjes op tafel zet. Francis zucht en loopt dan door naar de gangkast om waarschijnlijk slingers te pakken.
‘Wij hoeven alleen nog maar de broodjes toch?’ Vraagt Kim dan, waarna we knikken. ‘Ja.’ Antwoord Laurianne. ‘Als wij die dan samen doen? Dan kan Jessie even Luke bellen hoe ver hun zijn?’ Stelt Laurianne dan voor. ‘Goed idee.’ Glimlacht Kim, waarna ik mijn handen begin af te wassen en af te drogen. Zodra ik ze droog heb pak ik mijn telefoon en druk ik Luke zijn nummer in. ‘Hey liefje.’ Neemt hij meteen op. ‘Hey schat, hoe ver zijn jullie?’ Vraag ik hem. ‘Bijna zo ver, Mike is nu de kratten aan het stapelen en daarna gaan we Ashton halen. Ik denk dat we over een half uurtje bij jullie zijn.’ Ik knik maar besef dan dat hij dit helemaal niet kan zien. ‘Is goed, moet lukken.’ Ik neem afscheid van Luke en draai me dan om. ‘Ze zijn over een half uurtje hier.’ Sis ik, waarna Laurianne knikt. ‘Moet lukken.’ Glimlacht ze dan waarna ik knik en naar buiten loop. ‘Girls, over een half uurtje gaan we Celine halen.’ Een paar meiden knikken, ik zie een paar meiden paniekerig kijken die meteen verder gaan met waar ze mee bezig waren en een paar meiden kijken niet eens op of om. ‘Zal ik de barbecue dan maar aanzetten?’ Vraagt een meisje aan me, waarna ik knik. ‘Doe maar ja.’ Zeg ik met een glimlach, waarna ik weer naar binnen loop. Francis kijkt me met een opgelucht gezicht en een twinkeling in haar ogen aan. ‘Kijk popje, zo doe je dat.’ Ik schenk haar een knipoog, waarna ik mijn telefoon terug in mijn zak stop.

Reacties (8)

 • FrannieSuggy

  Ik herken me hier dus echt heel erg in haaha, love it!

  6 jaar geleden
 • kaleidoscoop

  Ik ben zoooo benieuwd naar wat ze allemaal gaan doen hihi

  6 jaar geleden
 • chanyeoI

  Leuk!
  +kudo

  6 jaar geleden
 • Horlinson

  I'm excited (:

  6 jaar geleden
 • Kjelaney

  AAAAH IK BEN ZO EXCITED VOOR HET FEEST EN DE BRUILOFT OEF YES

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen