Foto bij Hoofdstuk 97.

Zodra we bij Celine zijn stappen Luke en ik onze auto uit. Francis wilde perse dat ik alleen zou gaan zodat ze thuis nog snel de laatste dingetjes af konden maken en toen is Luke ook maar alleen gekomen. ‘Wij kunnen dit babe.’ Glimlacht Luke dan, waarna hij snel naar me toe loopt en me een kus op mijn lippen geeft. Hij pakt mijn hand en samen lopen we naar de voordeur. Luke belt aan en ik knijp meteen in zijn hand waarna Ashton de deur opent. ‘Hey, Jes, Luke!’ Glimlacht hij, waarna hij een stap naar achter zet. Meteen lopen Luke en ik naar binnen. ‘Wat gezellig dat jullie langskomen.’ Glimlacht Ashton waarna hij voor ons uit naar de woonkamer loopt. ‘Hey!’ Roept Celine vrolijk, waarna ze het tijdschrift dat ze aan het lezen was weglegt. ‘Wat gezellig.’ Glimlacht ze, en ze schuift wat op van de bank. ‘Ash, kan ik je even spreken onder vier ogen?’ Vraagt Luke dan. Ashton kijkt even verward, maar knikt dan wel. Luke schenkt me een knikje en een knipoog waarna ik ook knik. Verward kijkt Celine op waarna ik met een grijns op mijn gezicht naar haar toeloop. ‘Ohnee Jess, nee.’ Roept ze meteen. Dan hoor ik Ashton roepen en weet ik meteen hoe laat het is. Ik pak de theedoek uit mijn zak en bind deze bij Celine voor. Gelukkig geeft ze mee en voorzichtig help ik haar overeind. ‘Wat gaan we doen?’ Zucht ze. ‘Oh, je gaat het leuk vinden meid.’ Glimlach ik waarna ik haar richting de deur begeleid. Ik zie nog net hoe Luke wegrijd en zwaai snel. Luke blaast een handkusje naar me en dan ontferm ik me weer over Celine. ‘Voorzichtig, je moet nu de auto in.’ Glimlach ik dan. Celine luistert braaf en niet veel later zit ze in de auto.
De barbecue was heerlijk en Celine heeft er al echt van genoten. De meeste vriendinnen van haar zijn inmiddels naar huis, aangezien het ook al best laat is. Het feestje is nog wel in volle gang en Celine hoeft echt nog maar een paar glazen en we kunnen haar gaan opvangen, want recht staan gaat al niet goed zo meer. En dat is maar goed ook, zeker in wat we nog van plan zijn. Snel wissel ik wel haar glas wijn om voor een glas met water, want wat er nu gaat komen willen we haar nog wel in haar geheugen drukken. ‘Ah dank jullie wel voor het komen!’ Kiert ze als de laatste meiden, op Francis, Laurianne en mij na weggaan.
Zodra ze weg zijn seint Francis naar haar neef en gaat de muziek nog niets harder. Een gil verlaat Celine haar mond waarna ze Laurianne bij haar handen pakt en uitbundig begint te dansen. Francis seint naar me en ik knik, waarna ze naar de poort loopt. Haar neef start een ander liedje en Laurianne laat Celine los, om haar naar de poort te draaien. Een spannend liedje wordt afgespeeld en onze 4 jongens komen binnen, gehuld in zwarte kepen en maskers. ‘Neeeeeeee, nee meiden, neeeeeee.’ Roept Celine dan. ‘Geen strippers hé?!’ Zucht ze waarna ik grijnzend naar mijn andere vriendinnen kijk. De jongens gaan op een rijtje staan en alle 4 tegelijk gooien ze hun kepen af. ‘Wij zijn veel leuker als strippers. Let the game begin!’ Roept Michael dan, waarna hij Celine optilt en haar op een van de staan tafels laat zitten. Snel loop ik naar Luke toe en geef hem een kus op zijn lippen. ‘Nu gaat het echt beginnen.’ Grijnt hij.

Reacties (10)

 • dd_hemmo_

  UGH YOU BETTER BE UPLOADING TOMORROW!!!
  ANDERS MOET IK EEN FUCKING WEEK WACHTEN VOOR IK WEET HOE T VERDER GAAT!!

  6 jaar geleden
 • chanyeoI

  Leuk!
  +kudo

  6 jaar geleden
 • Kjelaney

  HOE KAN JE HIER NOU STOPPEN DAT KAN JE ME NIET AAN DOEN D:
  Ik kreeg echt zo'n grote glimlach toen ik las dat het de jongens waren ahahaha

  6 jaar geleden
 • kaleidoscoop

  Holy shit zomaar komen zij aan wtf is going on hahahah

  6 jaar geleden
 • Hemmingz

  Hahahhaha omg

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen