Foto bij heaven ~28~

Jay van Treisen

Naar: Mikey
Heyy,
I would love to, but Luke asked me if I could teach him some dutch like I promissed.
And we planded it on Saturday :/
I owe you something Okay?
Sorry :')
Xx Jay

"Zo iets?" Kaylee laat me het bericht zien dat ze net op mijn mobiel had getypt. Ik heb echt geen idee wat ik er mee aan moet.
Ik wil zo graag op date met Mike maar ik kan Luke nu toch niet zomaar weer afzeggen? Waarom hadden ze het niet even overlegd? "Is het niet heel hard?" Ik bijt op mijn lip en lees het bericht nog een keer. "Nee, ik denk het niet. Daarbij eerlijk zijn is wel beter dan dat je een of ander slap verhaal gaat ophangen," zegt ze en staat op van haar bed. "Verstuur dat nou maar. Ik moet Lidia nog helpen. Er komt weer een groep vanmiddag." Ze geeft me nog een knuffel en loopt naar de deur. "Moet ik niet helpen?" "Nee joh, ik kan het wel ga jij maar even naar buiten en je hoofd leeg maken of zo. Kun je beslissen wat je moet met die twee aanbidders van je," knipoogt ze en lacht. "Over aanbidders gesproken, wat heb jij opeens met onze Nieuw-Zeelander?" Ik wiebel met mijn wenkbrauwen en lach als Kaylee haar wangen een donkere tint aan nemen. "Ik moet gaan," zegt ze vlug en rent de kamer uit.

Als de deur dicht valt sta ik ook op van mijn bed en ga in het raam zitten. "Een paar weken hier en mijn leven staat nu al op zijn kop." Oke ik praat tegen mezelf. Dit gaat niet goed. Ik zucht en kijk nog een keer naar mijn mobiel en druk dan toch op verzenden. Nu maar hopen dat Michael het niet te erg vind. Wat moet ik Zaterdag eigenlijk gaan doen? Ja Luke Nederlands leren maar hoe? Dat zie ik later nog wel. Wat bedoelde Kaylee eigenlijk met aanbidders? Ja, oke ik vind Mike leuk dat weet iedereen nu wel maar leuk niks meer. Ik ben jong en heb gewoon lol. er is waarschijnlijk maar een persoon die dat snapt. En dan Luke... Hij is meer mijn vriend nu dan een beroemd bandlid, maar dat zijn ze allemaal. Zouden ze nog opname dagen hebben of iets? Ik zou heel graag zo'n studio eens van binnen zien. En ik moet nog terug naar sydney. Ik heb nog lang niet de hele stad gezien. Misschien kan Michael het me laten zien? Hij woont hier immers... "Hou nou eens op Jay." Ik moet niet zoveel aan Michael denken. Ik pak mijn mobiel en scrol door mijn contact lijst opzoek naar haar nummer.

"Hey Jay! wat bel je lekker vroeg!" Haar vrolijke stem klinkt door de telefoon.
"Hey Alex! Oh kut niet gedacht aan tijd verschil. Hoe laat is het bij jou? Bel ik je wakker?" grinnik ik.
"Oh nee hoor. Het is 7 uur, maar ik was al wakker." Het doet me goed haar stem te horen. "Ik mis je meid en Kaylee ook. Tom is nu ook op vakantie en ik hou het niet uit met die andere twee. Echt kom terug please!" Ik hoor haar lachen. "Kom jij maar hier heen. Ik ga echt niet terug. Australië is geweldig!" Roep ik zowat. "Ja ik heb wat gehoord van Kaylee. Jullie hebben de 5SOS jongens ontmoet?"

Ik zucht en bijt op mijn lip. Alex moet het gehoord hebben aan haar reactie te merken "Wat is er te zuchten?" Ik haal mijn schouders op zonder er bij na te denken dat ze dat natuurlijk niet kan zien. "Ja, we hebben ze ontmoet en het zijn echt geweldige gasten! Echt waar, alleen ja ik weet niet. ik ben nogal close met Michael en nu heeft hij me per sms op date gevraagd alleen had ik Luke beloofd hem Nederlands te leren op zaterdag en Michael vroeg me dus mee voor zaterdag en i voel me nu echt fucked. Al helemaal nu ik denk dat er ook iets is tussen Calum en Kaylee want ze word steeds rood als we het over hem hebben. En ik wil haar daar ook mee helpen . Maar ja, ik weet nu niet wat ik moet met Michael en Luke en ik word er helemaal gestoord van, want ze zijn beide zo lief en-" ratel ik aan een stuk door. Ik hoor Alex lachen. "Wat nou?" zucht ik wat geïrriteerd. "Je ratelt en ik snap niet helemaal waar je om zeikt. Twee jongens die beide beroemd en knap zijn willen met je uit. Wat is het probleem?" Weer zucht ik. "Het probleem is dat ik niet de bedoeling heb een relatie te krijgen of verliefd te worden. Liefde doet alleen maar pijn en al helemaal als je vriendje dan beroemd is. Je hebt fans en Paparazzi en al dat soort shit. You know, ik kan dat niet aan Lex."

Het is even stil aan de andere kant. "Ben je bang?" Ik moet daar toch over nadenken. Voor de haat niet echt denk ik. Het is meer voor het opnieuw gebroken worden uiteindelijk... "Ja, ik denk het," zeg ik wat aarzelend."Jay, luister gewoon naar je hart. Ik weet dat dat niet jou sterkste kant is, maar dat is nu wel het beste. Geloof me." Ze kent me zo goed. Ik vraag me soms echt af of mijn vrienden mij beter kennen dan ik mezelf ken. Wat waarschijnlijk ook zo is. "Geniet nu eerst Zaterdag van je date met Luke." lacht ze. "Het is geen date! Ik ga hem les geven. Michael vroeg me op date en ik denk niet dat ik op date zou wilen met luke om heel eerlijk te zijn. Ik zie hem meer als, nou hoe ik Tom en Ralf zie. snap je." Een instemmend geluid komt van de andere kant. "Persoonlijk denk ik dat Luke dit als date ziet..."

"Nee, vast niet. Het is gewoon vriendschappelijk." Schiet ik in de verdediging. Als Luke dacht dat dit een date word is dat jammer voor hem maar ik zie hem als vriend en niks meer. "Pas gewoon op et wat je doet en volg je hart voor een keer. Ik moet nu gaan, anders word het heel duur maar ik spreek je snel weer en misschien kom ik binnenkort nog wel even naar jullie toe." Ik hoor wat geschraap van een stoel alsof Alex opstaat. "Ja, is goed. Ik hoop je snel te zien. Ik knuffel je nu even door de telefoon."lach ik nog voor ik zelf ook opsta. "Ik knuffel je terug! En Jay, Liefde heeft twee kanten. Kijk naar beide en sluit je niet volledig."

Reacties (2)

 • TeamHemmo

  Als Luke maar snel bijdraait, want dit kan zo niet verder Lucifer.
  Goed stukje!

  5 jaar geleden
 • x_smileforme_x

  Ze moet wel echt voor Mikey gaan :c
  En dan mag ik Luke wel hebben...
  Toch? c;

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here