Foto bij Q&A

De Q&A heeft geen invloed op de verdere verloop van het verhaal


Ja, ik moest wel een foto van Niall in Brussel nemen, haha

xLittleBirdx

‘Hier, deze kant op!’ fleur123 wijst naar een smal straatje en certified_cloud en ik besluiten zonder vragen te stellen te volgen. Met z’n drieën lopen we door Amsterdam, in een hopeloze poging om het kleine restaurantje te vinden waar we met de jongens afgesproken hebben.
We lopen de straat uit, slaan linksaf en uiteindelijk zien we het restaurant.
‘Daar is het!’roep ik enthousiast en dan beginnen we alle drie te rennen. Ik ren tegen de deur aan, omdat ik denk dat ik moet duwen om hem te openen, maar er straat groot “trekken” op.
‘Sufferd,’grinnikt certified_cloud, waarna ze de deur voor me opent en we allemaal naar binnen lopen. We hangen onze jassen op en daarna is het niet moeilijk om de rest te vinden. De tafel waar het meeste kabaal vandaan komt, is de tafel waar we moeten zijn.

Liam: Daar zijn jullie!
Niall: We waren al bang dat jullie het niet zouden vinden *grinnikt*
Mila: Dit is voor hen een thuiswedstrijd, zo moeilijk kan het toch niet zijn.
Sabine: Wel als je uit een klein dorpje komt en misschien vier keer in Amsterdam bent geweest *pruillip*
Harry: Blij dat jullie het toch gevonden hebben. Dus, wat gaan we doen?
fleur123: We gaan een Q&A houden!
Zayn: Oh, jee.
Mila: Niet zo negatief, volgens mij is dit best leuk.
Louis: Altijd beter dan een interview.
Zayn: Dat is ook weer zo.
certified_cloud: Goed, met wie beginnen we?
Sabine: Laten we beginnen met de vragen aan Niall.
fleur123: Wat dacht je als eerste toen je Mila zag?
Niall: Ik weet nog dat ik op het podium stond te spelen en ineens zag ik in mijn ooghoek iemand heel enthousiast dansen. Mijn blik werd naar haar getrokken en omdat alles in mijn hoofd vastliep, kon ik alleen maar lachen en heel stom mijn gitaar optillen. Ik wist echt even niet meer wat ik moet denken, want haar uitstraling had me zo in beslag genomen. Toen ik weer in staat was om te denken, dacht ik: "Ik moet haar nog een keer zien, zij is mijn prinses". Maar gelukkig ontmoetten we elkaar al verrassend snel daarna opnieuw.
Mila: *glimlacht*
certified_cloud: Wat vind je van Mila?
Niall: Ik vind eigenlijk heel veel van Mila. Ik vind haar schattig, ik vind haar spontaan, mooi en muzikaal. Maar bovenal vind ik-
Louis: Nu komt het...
Eleanor: *slaat Louis tegen zijn bovenarm* Ssssht! Laat hem uitpraten!
Louis: Sorry, sorry...
Niall: Bovenal vind ik haar perfect zoals ze is. Ik kan me niet voorstellen dat ik iets aan Mila zou willen veranderen. Ze is voor mij het perfecte meisje, er is niets wat ik kan bedenken wat ik niet leuk aan haar vindt.
fleur123: Dat is echt heel schattig! Wat vind je dan zo mooi aan Mila?
Niall: Ik heb zo het vage vermoeden dat “alles” afgekeurd gaat worden?
fleur123: *knikt*
Niall: Oké, vooruit dan. Maar ga er goed voor zitten, ik heb wat te vertellen. Allereerst is ze gewoon heel positief, ze lacht vrolijk en haar ogen stralen als ze vrolijk is. Dan lijkt het alsof alle sterren vage stipjes aan de lucht zijn, want ze laat alle sterren verbleken. Ze laat zich niet gemakkelijk uit het veld slaan. En verder is het bij Mila altijd alsof ik thuis kom. Ik hoef me nooit anders voor te doen, ze neemt me zoals ik ben en heeft een bepaalde warmte om zich heen waardoor ik me meteen veilig voel.
Oh, en daarnaast is ze ook erg muzikaal en dat vind ik ook geweldig. Ik vind het fijn hoe we samen met muziek bezig kunnen zijn en dan voelt het voor even niet als werk. En ik kan het niet uitleggen, maar ze zorgt ervoor dat is sommige dingen ineens in een heel ander licht zie. Ze haalt gewoon het beste in mij naar boven.
fleur123: Wat vind je eigenlijk van Mila’s stem als ze zingt?
Niall: Het is betoverend. Ik denk dat muziek sowieso de sterkste vorm van magie is en Mila beheerst het zo goed. Haar stem is zo helder, zo mooi, ik denk niet dat ik het ooit met woorden uit kan drukken.
certified_cloud: Welke stad vond je tot nu toe de leukste van de tour?
Niall: Duh, Dublin! Maar ik vond Stockholm en Parijs ook erg leuk, ik heb het goed naar mijn zin in Amsterdam en ik kijk erg uit naar Milaan. Ik vind het gewoon leuk om hier nieuwe plekjes te ontdekken.
fleur123: Wie is je beste vriend uit de band en waarom?
Niall: Jij bent wel van de lastige vragen, of niet soms? *grinnikt*
Maar ik vind dit echt een verschrikkelijke vraag. De anderen zijn als de broers waar iedereen voor wenst in een broer en zijn allemaal geweldig. Maar ik merk wel dat ik veel optrek met Harry. Hij is gewoon verschrikkelijk toegankelijk, maakt me altijd aan het lachen, maar kan ook een –tot op zekere hoogte- serieus gesprek voeren. En daarbij is er gewoon een klik, iets wat ik niet kan beschrijven.
certified_cloud: Wat is je lievelingsnummer om te zingen?
Niall: Van One Direction... Ik denk “Where Do Broken Hearts Go” of “Little White Lies”, niet echt met een bepaalde redden *lacht*
En niet van onszelf denk ik eh... “I’m Yours” van Jason Mraz.
certified_cloud: Welk nummer speel je het liefst op je gitaar?
Niall: Ik speel “I Do It For You” van Bryan Adams graag, vanwege het feit dat ik dat liedje aan Mila koppel, en verder speel ik verrassend graag liedjes van The Rolling Stones. Dat komt voornamelijk omdat ik wel een paar keer met Ronnie Wood van The Stones heb gezeten en gespeeld en toen heeft hij me dat geleerd. Het is echt heel bijzonder.
En qua eigen liedjes maakt het me eigenlijk niet uit, want daar kleeft toch een soort van trots aan *glimlacht trots*
fleur123: Goed, dan de laatste vraag: beschrijf Mila in vijf woorden.
Niall: Eh... Sterk, opgewekt, muzikaal, eerlijk en... *grijnst* Waarom ook niet, fantastisch. Ze is gewoon fantastisch.
Sabine: *kijkt vertederd*
Zayn: Ze zit ons weer met die blik aan te kijken.
Sophia: Laat haar nu. Kom, we gaan verder met de vragen!
certified_cloud: Zullen we de vragen aan Mila gaan doen?
Mila: Lijkt me goed *glimlacht*
certified_cloud: Wat vind je van Niall?
Mila: *bloost* Niall is voor mij één van de beste dingen die me ooit is overkomen. Hij is ontzettend lief voor me, staat altijd voor me klaar en slaat een arm om me heen als ik me rot voel. Hij maakt me aan het lachen, hij zorgt ervoor dat ik me fijn voel. Niall is alles wat ik me kan wensen en meer.
Niall: *kust Mila’s wang*
Mila: *giechelt* Hé, rustig aan, anders trekt Harry het niet.
Harry: Dank je wel *rolt met zijn ogen*
fleur123: Wat dacht je als eerste toen je Niall zag?
Mila: Volgens mij dacht ik wat iedere fangirl zou denken: OH MIJN GOD! Ik was zo blij dat hij me überhaupt zag *grinnikt*
Maar misschien kwam dat ook omdat hij me voor het eerste zag tijdens het concert. Toen we elkaar later in de gang zagen, dacht ik heel wat anders.
Eleanor: Oh, wat dacht je toen?
Mila: Ik zal alle gedachten over het bijna missen van mijn bus achterwege laten, maar het kwam er kort gezegd op neer dat ik het niet erg vond om hem weer te zien. En niet alleen omdat hij mijn idool is.
certified_cloud: Wie van de jongens is je beste vriend?
Mila: Ah, nee, niet ik ook!
certified_cloud: Echt wel *grinnikt*
Mila: Ik denk dat ik dan toch Zayn zeg. Al vanaf het begin voel ik me bij hem het gemakkelijkste en zijn karakter spreekt me het meeste aan. Maar verder is het gewoon een gevoel en kan ik met eigenlijk alle jongens heel goed overweg.
fleur123: Wat vind je eigenlijk van de meiden? Wat vind je van Eleanor?
Mila: Eleanor is echt een hele lieve, warme meid, altijd in een goed humeur en soms een beetje gek. We kennen elkaar eigenlijk pas sinds de tour, maar ze praat zo gemakkelijk en ik weet dat ik haar altijd kan bereiken als ik haar nodig heb.
Eleanor: Altijd *glimlacht*
fleur123: En wat vind je van Sophia?
Mila: Ik ken Sophia nog korter, maar ze is eigenlijk de rustigere versie van Eleanor, die ook nog eens boeken leest, haha. Ze is echt hartstikke lief, staat altijd voor me klaar en kan heel goed advies geven. Ik denk dat Sophia en Eleanor een beetje de zussen zijn die ik nooit heb gehad.
Sophia: Dat is echt heel lief! Jij bent ook ons zusje.
Eleanor: *knikt instemmend*
certified_cloud: Wil je ooit trouwen met Niall?
Mila: Ik eh... Ja. Ik denk niet dat ik ooit iemand zal vinden die mijn gelukkiger gaat maken dan dat Niall dat doet. Ik zou graag met hem trouwen als de tijd daarvoor rijp is.
Eleanor: Het zou wel schattig klinken, Mila Horan. Of Mila Horan-Valentina, als je dat liever hebt *geeft Mila een speelse duw tegen haar schouder*
Mila: En in dat opzicht ben ik ook wel een meisjes-meisje, ik het heeft me altijd al mooi geleken om te trouwen. En dat er dan zo’n fantastische jongen aan het einde van de gang mag staan is nog een extra pluspunt. *giechelt*
Sophia: Dat is zo lief. *zucht verliefd*
fleur123: Fangirlde –is dat een woord?
Mila: Ik vind van wel *grinnikt*
fleur123: Hoe dan ook, fangirlde je vroeger meer dan nu of doe je dat niet meer vanwege Niall?
Mila: Oh God. Ik fangirl nog steeds, ik lees nog steeds mijn fanfictions en houd mijn Pinterest bij, maar ik probeer het niet in zijn bijzijn te doen. Dat zou ongemakkelijk zijn! Maar ik merk wel dat ik het nieuws minder goed in de gaten houd en dat ik me vaker erger aan kleine dingetjes in fanfictions die daar anders beschreven worden dan dat ze in de werkelijkheid zijn. Dus het is wel wat geminderd ja *lacht*
certified_cloud: Wat is je leukste herinnering aan de tour tot nu toe?
Mila: Ik vond Dublin erg bijzonder, omdat eigenlijk de eerste plaats was, met het eerste optreden, maar Parijs had ook wel wat, toen Niall en ik er ’s avonds tussenuit geknepen zijn en de stad verkend hebben. Maar ik denk dat eergisteren bij RTL Late Night tot nu toe mijn leukste herinnering was. Het was echt overweldigend hoe iedereen verderging met zingen toen ik hen dat vroeg en ik vond het fantastisch om met de jongens “How To Save A Life” te spelen.
fleur123: Wat vind je het voordeel en nadeel van fans?
Mila: Een voordeel vind ik echt dat ze het altijd voor de jongens zijn. Wat de pers ook schrijft, wat er ook gebeurt, de fans zijn er altijd om het voor hen op te nemen. Ze zijn echt heel lief en loyaal, dat is echt ongelofelijk.
Wat ik een nadeel vind, is dat ze soms ook iets te fanatiek zijn en in een droom leven. Er zijn meisjes die nauwelijks iets anders doen dan zich met het fan zijn bezig houden en bijna geen buitenlucht zien. En verder vind ik het ook niet echt leuk als ze persoonlijk op iemand gaan haten, of het nu gaat om Eleanor, Sophia, Perrie, mijzelf of een andere artiest die iets gezegd heeft wat verkeerd is overgekomen op de Directioners. Maar ik denk dat je dat toch houdt, over welke fanbase je het ook hebt.
Louis: Dat vind ik best redelijk uitgedrukt. Subtiel, Mila.
Mila: Ik ben goed opgevoed *knipoogt naar Sabine*
Sabine: *knipoogt terug*
certified_cloud: Welk nummer zing je het liefste?
Mila: “A Thousand Miles” en “High Hopes”, maar die laatste zing ik liever privé dan openbaar, omdat ik er soms wat emotioneel van kan worden.
certified_cloud: En welk nummer speel je het liefste?
Mila: “Pianoman” en “Against All Odds”, omdat dat ook zonder zang echt prachtig klinkt. Ik vind de muziek van die nummers zo sterk en sprekend, ik vind het gewoon prachtig om naar het geluid wat ik zelf maak te luisteren. En ja, ik weet dat –dat raar klinkt.
Eleanor: Grappig, dat ik het ook herken. Dat heb ik ook als ik speel –al ben ik lang niet zo goed als jij- ik vind het gewoon mooi om te horen wat ik zelf speel *grinnikt*
Sophia: Tja, en ik speel niet, maar ik vind het wel gewoon mooi om te horen.
Liam: Dat is toch ook goed? *drukt een kus op Sophia’s kruin*
fleur123: Goed, dan doen we nu ook hier de laatste vraag: beschrijf Niall in vijf woorden.
Mila: Oh, dit vind ik moeilijk… Eh… Trouw, beschermend, gevoelig, creatief en eh… Betoverend.
Eleanor: *tegen Louis* Kijk hoe lief ze voor elkaar zijn! Wanneer ga jij ook eens zo romantisch doen?
Louis: Hé!
Liam: Jongens, vecht dat dadelijk in het hotel maar uit, we waren met die Q&A bezig.
Sabine: Volgens mij ben ik hier helemaal overbodig, Liam weet de orde wel te houden *grinnikt*
fleur123: Maar je moet wel blijven! We hebben ook nog vragen aan jou!
Sabine: Ik zou het niet durven. En daarbij, ik zit hier goed! Goed, laten we verdergaan met de vragen voor Eleanor en Sophia
certified_cloud: Oh ja. Goed, eerst aan Eleanor, die zit het dichtste bij. Wat vind je van Niall en Mila als stelletje?
fleur123: Hé, dat wilde ik ook vragen *grinnikt*
Eleanor: Eh, relationship goals! Ze zijn zo lief voor elkaar, ze maken elkaar echt gelukkig. Het is echt zo leuk om hen samen te zien, het lijkt alsof ze samen uit een sprookje zijn komen lopen. Mila is Niall’s prinses, Niall is Mila’s prins op het witte paard. Het is heel aandoenlijk.
fleur123: Dan vraag ik het wel aan Sophia, want zij zit dichter bij mij *steekt haar tong uit naar certified_cloud*
Sophia: Hé, niet om ons ruziën, er is genoeg Eleanor en Sophia voor iedereen.
Sabine: *grinnikt*
fleur123: Wat vind jij van Niall en Mila als stelletje?
Sophia: Het is echt heel schattig! Niall zou volgens mij nog voor een vrachtwagen springen voor Mila en zij zou omgekeerd hetzelfde doen. Ze zijn echt elkaars soulmates, het is echt heel lief.
fleur123: Eleanor, wat vind je van Mila zelf? En ja, certified_cloud, Sophia is dadelijk all yours
certified_cloud: *glimlacht tevreden*
Eleanor: Oh, nu moet ik ook iets liefs zeggen. Gelukkig is dat niet moeilijk. Mila is heel vriendelijk, ontzettend getalenteerd en soms heerlijk sarcastisch. Ik kan geweldig met haar lachen en ze is altijd een luisterend oor. Ze is echt een geweldige vriendin, ik vind het heerlijk om met haar om te gaan.
Mila: *glimlacht verlegen*
certified_cloud: Sophia, wat vind jij van Mila?
Sophia: Ze lijkt wel verlegen, maar ze is af en toe bijna net zo gek als Eleanor. Ik bedoel, je moet ergens wat los kunnen laten als je als een gek door een schoenenwinkel rent op hakken van 12 centimeter. Ze is loyaal en ik moet me bij Eleanor aansluiten, ze is ontzettend getalenteerd.
Mila: *bloost als een gek*
Niall: *neemt haar hand vast*
fleur123: Zullen we dan eerst de vragen voor Eleanor doen?
Sophia: Is goed, ik ben soms best geduldig.
Liam: Met nadruk op soms.
Sophia: Hé!
Sabine: Li, laat dat nou *rolt met haar ogen*
fleur123: El, hoe lang zijn jij en Louis nou ook alweer bij elkaar?
Eleanor: Louis en ik hebben elkaar ontmoet in september 2011, door gemeenschappelijke vrienden. We kwamen samen op 17 november dat jaar, wat wil zeggen dat we in november alweer vier jaar samen zijn!
certified_cloud: Wat is je leukste herinnering aan de tour tot nu toe?
Eleanor: Tot nu toe, het winkelen in Amsterdam. Het was zo leuk, de mensen in de H&M merkten helemaal niets en die kerel in de schoenenwinkel, die werd kwaad! Ik heb de hele tour niet zo gelachen!
Louis: Dus je hebt je niet goed vermaakt in Madame Tussauds?
Eleanor: Het was ook wel oké, maar denk je dat ik op zit te wachten dat er wel honderd meisjes aan je vriend zitten te plukken, hem aanraken en hem kussen? Nou, nee.
Louis: *besluit wijselijk niets te zeggen*
fleur123: Is Louis de ware voor jou, Eleanor?
Eleanor: Ik denk het wel, hoewel ik het jammer vind dat we elkaar maar zo weinig kunnen zien. We vullen elkaar aan, volgens mij zijn we best een goed duo.
certified_cloud: Wil je ooit met Louis trouwen?
Eleanor: Misschien niet zo traditioneel, maar waarschijnlijk wel. Ik ben er eigenlijk niet zo mee bezig, we zijn nog jong en hebben alle tijd. Als het zover is, kunnen we er nog genoeg over nadenken.
Louis: *glimlacht trots*
fleur123: Sophia, hoe lang zijn jij en Liam alweer bij elkaar?
Sophia: Even denken... Sinds augustus 2013. Ik moet eerlijke toegeven dat ik de precieze datum niet eens meer weet! Wat erg! Maar dat betekent dus dat we in augustus twee jaar samen zijn!
certified_cloud: wat is je leukste herinnering aan de tour tot nu toe?
Sophia: Ik denk dat ik met Liam in Kopenhagen was. Het was heel klein eigenlijk, maar we zijn naar het terrein geweest waar altijd het festival van Roskilde plaatsvindt. We hebben daar ons eigen feestje gehad in het donker en uiteindelijk zijn we blijven liggen totdat de sterren opkwamen. Het was magisch.
Liam: *glimlacht en knijpt zachtjes in Sophia’s hand*
fleur123: Denk je dat Liam de ware voor je is?
Sophia: Zoals het er nu naar uitziet, wel ja. Maar hij moet wel iets heel onvergeeflijks doen wil het ooit nog fout gaan tussen ons twee, denk ik.
certified_cloud: Wil je ooit met Liam trouwen?
Sophia: Ik denk het wel. In dat opzicht ben ik best wel traditioneel en misschien wel truttig te noemen. Ik heb er altijd al van gedroomd en als Liam belooft om aan het einde van het gangpad te staan, durf ik dat denk ik wel aan.
Sabine: Dit is echt schattig. Ik moet misschien ook maar eens een vriendje gaan zoeken.
Zayn: Nah, jouw tijd komt wel. Geduld, het komt wel goed.
Sabine: Dat zien we nog wel *grinnikt* Laten we maar verdergaan met de vragen. Aan wie nu?
certified_cloud: Aan de andere jongens?
Louis: Oké, kom maar op!
certified_cloud: Wat vinden jullie van Niall en Mila?
Louis: Ik vind ze erg aandoenlijk samen. Ze maken elkaar gelukkig en ze halen het beste in elkaar naar boven.
Harry: Ik vind het gewoon leuk om ze bij elkaar in de buurt te zien. Ze hebben van die kleine dingetjes samen, het is heel leuk om te zien.
Liam: Ik was dan misschien niet direct fan van hun relatie, maar ik zie wel dat ze genieten van elkaars aanwezigheid, dat ze het beste uit elkaar halen en dat ze samen doen wat ze leuk vinden.
Zayn: Tja, wat kan ik er nog aan toevoegen? Ze zijn gewoon leuk samen.
Sabine: Kort maar krachtig *grinnikt*
certified_cloud: Wat vinden jullie van Mila?
Louis: Spontaan, eerlijk, getalenteerd...
Zayn: Muzikaal, soms wat verlegen en erg loyaal.
Liam: Vol verrassingen, positief, sociaal...
Harry: Shit, nu wordt het moeilijk... Eh... Ze geeft niet snel op, soms erg koppig en graag bezig.
Niall: *knikt instemmend*
certified_cloud: Welk nummer zingen jullie het liefste?
Harry: Ik denk... “Where Do Broken Hearts Go”.
Zayn: “Moments”. Maar er zijn maar weinig liedjes die we zingen die ik vervelend vind om te zingen.
Liam: “You & I”, maar het wisselt nog al eens.
Louis: Ik denk dat ik moet zeggen “No Control”. *lacht* De energie van het liedje doet het ‘m.
fleur123 + certified_cloud + Mila + Sabine: *kijken elkaar aan en glimlachen naar elkaar*
Eleanor: Oh God, ze zijn stilletjes aan het fangirlen. Kijk wat je nu weer hebt gedaan, Tomlinson!
Louis: Ze vroeg het toch? Ik geef dan eerlijk antwoord.
fleur123: En wat wordt zeer gewaardeerd.
certified_cloud: *knikt* Oké, mijn laatste vraag, wie is je beste vriend in de band?
Harry: Als ik moet kiezen... Louis.
Zayn: Niall. Of Liam! Rotvraag *zucht*
Louis: Eh... Harry.
Liam: Zayn, denk ik. Ik vind het zo moeilijk om te zeggen.
fleur123: Ik heb nog een laatste vraag aan Harry: hoe is het om als enige geen vriendin te hebben?
Harry: Fijn dat je er naar vraagt *zucht dramatisch*
Aan de ene kant houd ik van mijn vrijheid. Ik kan doen en laten wat ik wil en er is niemand –buiten mijn moeder en het management, maar die laatste groep kan me eigenlijk mijn reet roesten- die zich rot voelt als de media weer eens speculeert dat ik een relatie heb. Aan de andere kant zie ik natuurlijk ook dat de jongens hun meiden over laten komen en samen hun dingetjes hebben. Ze hebben hun soulmate gevonden en dat mis ik wel. Ik mis dat ik zo nu en dan iemand van ongeveer mijn eigen leeftijd over kan laten komen, waarmee ik kleine dingetjes kan delen, plaatsen kan ontdekken en van wie ik kleine kusjes kan stelen. Dus het heeft zo zijn voors en zijn tegens.

Even valt er een stilte.

Sabine: Waren dat alle vragen?
fleur123: Yup.
certified_cloud: *knikt*
Liam: Het is ook tijd om te gaan. Kom, we gaan jassen pakken, dan gaan we.
certified_cloud: Wacht, voordat jullie gaan. Mag ik een knuffel van jullie allemaal?
Louis: Nou, vooruit dan *grinnikt en omhelst certified_cloud*

Iedereen omhelst ons en dan blijven fleur123, certified_cloud en ik met z’n drieën over

fleur123: Zullen we dan de vragen aan jou doen?
Sabine: Kom maar op, dan!
fleur123: Als je één personage mocht spelen in dit verhaal, wie zou dit zijn en waarom?
Sabine: Ik overweeg om Mila te zeggen, maar ik ga toch voor Julia, want ik houd niet zo van om in de schijnwerpers te staan. En verder lijk ik wel veel op Mila, maar dat komt waarschijnlijk omdat Mila het eerste karakter is wat ik verzonnen heb en ik toen geneigd was om veel eigenschappen van mezelf ook aan Mila te geven. En ik wilde het verhaal wel herschrijven, maar ik wilde Mila ergens ook niet te veel veranderen. Maar dat was niet waar we het over hadden *grinnikt*
fleur123: Hoe heb je dit verhaal bedacht?
Sabine: Ik weet het niet eens meer precies. Het concept is nu tweeënhalf jaar oud en waarschijnlijk heb ik het bedacht toen ik niet kon slapen, want dan krijg ik over het algemeen de meeste ideeën voor verhalen *lacht*
Maar volgens mij kwam het door iets wat ik gedroomd had, want ik kan me nog wel herinneren dat ik drie jaar geleden heel vaak de droom had dat mijn vader en ik een ongeluk kregen. Als ik dan wakker werd, zei mijn moeder niets tegen me en stond mijn zusje op het raam te bonken, zonder dat iemand behalve ik het merkte. Heel vreemd *schudt lachend haar hoofd*
fleur123: Waarom deze titel?
Sabine: Het gaat door het verhaal heen nog wel duidelijker worden, maar ik denk dat iedereen die wel eens verliefd is geweest, kan beamen dat liefde vreemde dingen met je kan doen. Zo kan het er ook voor zorgen dat je licht ziet in de duisternis en je iets vindt om je aan vast te houden en ineens wordt de weg in je leven duidelijk. Het klinkt waarschijnlijk een beetje vaag, maar in de loop van het verhaal wordt het duidelijk *grinnikt*
fleur123: Waar komt jouw inspiratie vandaan?
Sabine: Meestal uit dagelijkse dingen, muziek of uit dromen. Verder hoor ik soms in de bus ook dingen die aanzetten tot een opzetje voor een verhaal. En dan heb je soms ook nog van die vreemde gedachtes van mij waar soms ook ineens een verhaal uit komt. Het is vaak heel vreemd bij mij.
fleur123: Wat vind je van Mila en Niall?
Sabine: Misschien is het raar om te zeggen, maar ik vind ze wel schattig samen! Misschien ook omdat ik Mila zelf zo kan vormen als ik wil, maar ze hebben samen gewoon iets wat echt heel lief is. Niall is het vriendje wat ik zelf ook wel zou willen hebben en Mila past in mijn ogen heel goed bij hem.
En dit is heel raar om over een wereldberoemde popster en je eigen verzonnen karakter te zeggen.
fleur123: Wat vind je van Eleanor en Louis?
Sabine: Ik vind het echt heel jammer dat ze uit elkaar zijn! In mijn ogen waren ze echt soulmates, ik vond het zo’n leuk koppeltje! Daarom heb ik ze hier ook gewoon bij elkaar gelaten. Maar ik vind alle geruchten zo raar. Ineens zou Louis vader worden en zo. Ik vind het echt allemaal verwarrend, het is allemaal zo tegenstrijdig... Maar het zou ook weer eens niet zo zijn, met ons fandom *rolt met haar ogen*
fleur123: En wat vind je van Sophia en Liam?
Sabine: Ik moest eerlijk gezegd even aan Sophia wennen. Ik was zo gewend aan Danielle en ik vroeg me echt even af hoe oprecht Sophia van Liam houdt. Maar mede doordat ik dit verhaal schrijf, waarin Sophia nu ook met regelmaat verschijnt, denk ik dat ik haar leuker begin te vinden. Ze lijkt me heel vriendelijk, nuchter en oké, ze is best wel heel schattig met Liam.
fleur123: Wat was je eerste reactie toen je hoorde dat Zayn uit de band ging?
Sabine: Het drong helemaal niet tot me door! Pas toen ik de volgende dag op school kwam en een meisje uit mijn oude klas –waar ik eigenlijk helemaal niets mee had- me huilend om de hals viel, drong het een beetje door. Ik vond het zo onwerkelijk, Zayn was voor mij de stille kracht. Hij was voor mij het voorbeeld dat je het ook als stil, teruggetrokken persoon, het kan maken, als je maar doet wat je leuk vindt. En uiteindelijk heb ik met dat meisje gehuild, bepaalde zinnen in liedjes met extra nadruk gezongen en dingen op Instagram gezet en een blog geschreven. Ik vond het een raar moment, zeker omdat ik toetsweek had en na school weer blij moest zijn, want mijn zusje was die dag jarig.
fleur123: Wat is je lievelingskleur?
Sabine: Eh... Ik denk nog steeds koraalroze. Maar alle zomerse, misschien wel tropisch te noemen kleurtjes vind ik eigenlijk wel leuk, geel uitgezonderd.
fleur123: Wat is je lievelingsdier?
Sabine: Ik denk hamsters of rode vosjes (een panda-achtige soort, je vindt ze in de dierentuin). Ik weet niet waarom, maar ik vind harige beestjes wel het leukste, denk ik.
fleur123: Wat is je lievelingseten?
Sabine: Kokosijs! En als dat niet telt, alles wat Italiaans of Mexicaans is. Maar eten is over het algemeen goed, ik houd van eten *lacht*
fleur123: Heb je eigenlijk huisdieren?
Sabine: Yep, ik heb nog steeds twee cavia’s, Jarah en Jip.
certified_cloud: Was dat het dan?
fleur123: Ik ben door mijn vragen heen.
certified_cloud: Ik ook.
Sabine: Dan denk ik het wel.
fleur123: N’aww. Kom, nog een knuffel, dan gaan we onze trein halen.
Sabine: Yay!

We geven elkaar een knuffel, rekenen af en pakken dan onze jassen, waarna we het ietwat stormachtige Amsterdam door wandelen. Vervolgens moeten we nog even wachten op onze trein, maar stappen dan in. Al pratend zitten we de reis uit, totdat onze wegen zich scheiden.

Als ik nog alleen in de trein zit, glimlach ik.
Vandaag was best een topdag.

---
Zo, dat is me wel een Q&A!
Het was wel raar om Eleanor zo lovend over Elounor te laten zijn, maar ik vind ze zo schattig samen, mehh.

Ik hoop dat jullie het ook leuk hebben gevonden (:

Reacties (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen