Foto bij Dieci

10!

Magicsongzz: Ik ben ook professioneel vloerenknuffelaar.:D
En ja ik ben er trots op...

Finn's moeder was na een bezoek van twee dagen gisteravond vertrokken. Ik had volgens Finn een goede indruk gemaakt.
'Okay, ik heb een spel bedacht en iedereen gaat meedoen,' zei Rosie toen ze de loft ingelopen kwam.
Jason, Nate, Finn en ik waren 'Mr & Mrs Smith' aan het kijken en keken verbaasd op naar Rosie.
'Ook hallo,' zei Jason lachend.
Nate zuchtte. 'Sssh. Ik wil deze film kijken,'
Ik lachte en zette de film op pauze. Ik richtte me vervolgens tot Rosie. 'Vertel, Rosie. Wat is het plan?' vroeg ik nieuwsgierig.
De jongens keken Rosie nu ook nieuwsgierig aan. Rosie glimlachte breed. 'Okay, ieder gaat voor een ander een soort rol verzinnen die ze één dag lang moeten volhouden. En aangezien ik toevallig weet dat jullie morgen alledrie ook vrij zijn, is er geen excuse dat jullie het druk hebben,'
Finn fronste. 'Wat voor rol dan?'
'Kan vanalles zijn, ben origineel dat het niet makkelijk wordt. Want ik heb een prijs verzonnen voor de winnaar,'
'Wie verzint voor wie?' informeerde Jason.
Rosie dacht even na. 'Ik voor Finn, Finn voor Jason, Jason voor Nate, Nate voor Cara en Cara voor mij,'
Ik keek Nate aan. O shit. Hij ging vast iets verschrikkelijks voor me verzinnen.
'Iedereen heeft een uur om iets te verzinnen,' zei Rosie en zette de timer op haar iPhone aan.
Iets voor Rosie.. Hmm.. Ik had me teruggetrokken in mijn kamer en had een notitieblok waar ik alle ideeën opschreef. Ik wilde dit uiteraard wel winnen, dus moest ik iets verzinnen wat niet makkelijk voor Rosie was. Wat haatte ze? Gelijk dacht ik aan films waar van die dikke Amerikaanse politieagenten inzaten, daar kon ze zich zo aan ergeren. Of een meisje die haar lippenstift niet goed had zitten? Donuts? Een typische Amerikaanse politieagente die altijd donut's eet en knalrode lippenstift die helemaal verkeerd draagt. Dat waren alle dingen die Rosie haatte. Typische Amerikaanse politieagente, zoals je vaak in films zag; donuts, die at ze niet meer nadat Quincy in groep 4 er eentje had opgegeten en daarna over haar heen had uitgekotst en natuurlijk die knalrode lippenstift, daar had ze zo'n hekel aan als die niet perfect zat. Perfect.
'Het uur is om!' schreeuwde Rosie door de loft. Ik stond op en liep naar de huiskamer. De anderen zaten er al. Ik ging naast Finn zitten. 'Oké Finn, jij begint,' zei Rosie en keek de bruinharige jongen aan.
Finn grijnsde. 'Jason: een luie dame die 8 maanden zwanger is en elk moment denkt dat ze gaat bevallen. Maar ze doet niets anders dan zitten of schoonmaken,'
Jason zuchtte luid. 'Zwanger? O god. Nou ja, ik moet het ermee doen. Nate: een bekakte man uit Engeland die met een zwaar Engels accent praat en het alleen maar heeft over zijn kat of het meisje waar hij verliefd op is. En hij is erg beleefd tegenover vrouwen,' vertelde Jason triomfantelijk. Jason knipoogde naar me. Die laatste was voor mij bedoeld.
'Oké, oké. Cara: jij bent een typisch model dat heel veel sport en strenge diëten volgt. Daarbij lach je om elke grap die ík maak,' grijnsde Nate en knipoogde naar me.
You. Have. To. Facking. Kidding. Me. 'O god,' reageerde ik en trok een vies gezicht. 'Oké Rosie, hier komt jouw rol: een typische Amerikaanse politieagente die altijd donuts eet en haar rode lippenstift totaal verkeerd draagt,' zei ik en glimlachte breed naar haar.
Rosie trok wit weg. 'Dit doe je me niet aan, Care,'
'Sorry Rosie, maar ik wil gewoon winnen,' zei ik nog steeds glimlachend.
'Bedankt Care. Finnie! Jouw rol is een Duitser die overal over klaagd en niets goed keurt, maar zelf niets uitvoert. Je haat kinderen en bent altijd aan het jodelen,'
Finn zuchtte. 'Waarom heb ik je verteld dat ik Duitsland haat?'
Rosie lachte. 'Sorry Finn, zoals Cara al zei: ik wil dit winnen,'

Reacties (2)

  • Blackinnon

    Ik vind Jason's rol de leukste !

    6 jaar geleden
  • Magicsongzz

    Wat een leuk spelletje!:Dmoet ik ook eens doen!

    6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen