Foto bij Hoofdstuk 13

+ Sophia Elizabeth Eleanor Stark +


Een handjevol mensen staan achter mij terwijl ik toekijk hoe een van de werkers mijn laatste koffer in de zwarte limousine stopt. Sinds het gesprek met William enkele dagen geleden had ik een ijzeren masker op gedaan. Ik was kil en reageerde enkel nog strategisch. Ik had geleerd dat je beter je gevoelens uit kon schakelen in dit wereldje. Ze lopen je alleen maar in de weg. Ik moest er overheen komen. Voor wat hoort wat was mijn nieuwe motto. Ik trouw met Greg en krijg er een koninkrijk voor terug, het was een eerlijke deal.

Ik draai me om en zie dat Brigitte en mijn broer tranen in hun ogen hebben. Ik zet een gemaakte glimlach op. "Niet huilen darlings, ik ga niet dood." Op mijn hakken loop ik naar William toe die ik een stevige knuffel geef. "Succes hier nog William Stark. Ik zie je op jouw bruiloft. Doe Margaretha de groeten." Ik spreek de woorden uit zonder gevoel. William zegt niks terug, hij geeft me enkel een laatste knuffel en een kus op mijn wang. Zodra hij me eindelijk los laat loop ik naar Brigitte. "Bedankt voor alles wat je voor me hebt gedaan, Brigitte. Ik zal je niet vergeten. Let goed op jezelf en op je gezin." We nemen afscheid door middel van een knuffel en al snel is Brigitte terug naar het kasteel, ze is immers nog steeds een werkster van het huis. Mijn ouders gun ik enkel een knik met mijn hoofd. "Vader, Moeder. Tot ziens." Ik draai me om en stap met de hulp van James, de o-zo bekende chauffeur, de limousine in. De deur gaat dicht en niet veel later begint te auto te rijden. Door het raam zie ik het kasteel langzamerhand kleiner worden. Goodbye Wales..

"Prinses? Prinses u moet wakker worden, we zijn gearriveerd in Dublin." Met wat moeite open ik mijn ogen en kijk ik recht in het gezicht van James die voor mij zit. Ik lach zacht. "Oops. Goeiemorgen James." Ik zie hoe James lacht en vervolgens de limousine uit stapt. Enkele seconden later gaat mijn deur open en komt de handschoen van James in zicht. Ik neem hem aan en steun erop om vervolgens uit de limousine te stappen. Met grote ogen kijk ik om me heen. Het was zo veel mooier dan het kasteel in Wales. Het kasteel is omringd door bomen en struiken. Verschillende vruchten zijn klaar om geplukt te worden. Ik sluit mijn ogen even en geniet van de geur van de natuur. "Lady Sophia, het doet mijn hart goed om te zien dat u veilig bent aangekomen. Het is me een genoegen om u te ontvangen in ons land. Namens mij en mijn familie, welkom in Ierland." Ik open mijn ogen en zie hoe Greg naar me toe loopt met een overdreven neppe glimlach terwijl hij de overduidelijk ingestudeerde woorden uitspreekt. Hij rijkt naar mijn hand die ik uitsteek. Hij kust mijn hand zoals het hoort en steekt vervolgens zijn arm uit. "Zou ik u mogen begeleiden naar binnen? Mijn familie kan niet wachten om u te ontmoeten." Spreekt hij formeel. Ik haak mijn arm door de zijne en knik. "Natuurlijk. En noem me alsjeblieft Sophia." Ik zie hoe Greg dit keer een echte glimlach laat zien. "Komt goed, Soph. Ik zat al te wachten tot ik het formele praatje kon stoppen." Ik grinnik zacht.

hii guys! so apparently Louis is gonna be a dad.. and i'm sad.. i should write a poem HAHA.

anyway, ik ga over een uurtje op vakantie en ik weet niet of ik wifi heb maar ik heb wel alles op Q gezet dus ik hoef alleen te activeren. zo niet: tot zondag! All the love, A.

Reacties (9)

 • Creator

  Ik hoop dat sophia nog steeds dat ijzeren masker op houdt, ze kunnen niet zomaar verwachten dat ze eventjes trouwt tegen haar wil :3

  7 jaar geleden
 • Monks

  Ze gaat Niall bangen in het kasteel. Sowieso ahahahahahahahahha

  7 jaar geleden
 • magiclove

  snel verder

  7 jaar geleden
 • DreamyHoran

  Ik weet niet of ik blij moet zijn met het nieuws van Louis.. Maar ik ben wel blij voor hem denk ik..
  Volgens mij is Greg wel aardig voor haar, maar alsnog moet ze met Niall gaan (:
  Xx

  7 jaar geleden
 • Salute

  Super leuk geschreven!
  Ben benieuwd hoe dit gaat aflopen.

  Veel plezier op vakantie!
  Liefs,

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen