Foto bij Hoofdstuk 17

+ Sophia Elizabeth Eleanor Stark +


"Hey! Ik dacht al dat ik je hier zou vinden. Klaar voor je rondleiding?" Verschrikt sla ik het boek dicht waar ik in verdiept zat. "Greg.." Mompel ik. Ik sta op en kijk hem lipbijtend aan. "Ik had je niet horen aankomen. Hoe waren je lessen?" Vraag ik subtiel terwijl ik naar de grootste kast in de bibliotheek loop om het boek op te bergen. "Saai zoals gewoonlijk. Zullen we gaan?" Vraagt hij vrolijk. Ik zucht zachtjes en kijk hem spijtig aan. "Ik heb al een rondleiding gehad van Niall toen je weg was.. Hij bood het aan en ik had toch niks beters te doen, dus.. Uh.. Het spijt me Greg." Ik hoor hoe de man tegenover mij grinnikt. "Maak je er geen zorgen om. Ik had er eerlijk gezegd ook niet zo veel zin in." Ik glimlach nep.

Met een diepe zucht en knallende hoofdpijn stap ik de vergaderzaal uit. We hadden net de eerste vergadering over onze bruiloft gehad en ik was er nu al klaar mee. Niemand van de Raad luistert naar wat wij te zeggen hebben. Maar wat verwacht je ook, van 12 mannen op leeftijd die zelf nooit liefde hebben gekend? Greg had er nog geprobeerd tussen te komen, maar niets hielp en dus hadden we de Raad hun gang maar laten gaan. "Hey, die blik ziet er niet zo goed uit." Ik schrik op van de plotselinge stem. "Niall. Hey. Greg en ik hadden net de eerste vergadering van de bruiloft. Het was.. Hoe zeg ik dit? Intensief." Het laatste woord mompel ik terwijl ik snel terugdenk aan de marteling van een paar minuten geleden. De schaterlach van Niall vult mijn oren wat me enigszins opvrolijkt. "Ik weet hoe het gaat. Annick en ik worden er ook altijd gek van." Ik knik begrijpend waarna ik opsta en samen met Niall de lange gang uit loop. "Hoe is ze eigenlijk? Ik heb haar pas één keer ontmoet en nog nooit gesproken. En ja ik moet haar wel goedkeuren hè! Ze trouwt immers met mijn beste vriend." Zeg ik plagend terwijl ik hem een knipoog schenk. Ik zie hoe een grijns zich op Niall's mond vormt. "Ik wou dat ik hetzelfde kon zeggen over Greg maar ik ken hem al en hij is echt door en door slecht. Ik zou het niet doen hoor, veel te riskant." Spreekt hij overduidelijk sarcastisch. Ik lach en geef hem een duwtje. "Niet zo over je broer praten, Horan." "Hmm ik zal het overwegen. Maar om je vraag te beantwoorden, je kunt zelf gaan kijken hoe Annick is? Ik weet dat ze vanmiddag vrij is. Wellicht kunnen jullie een wandeling maken of iets in die richting? Het zou wel handig zijn als jullie elkaar kennen voordat we jullie in één kasteel stoppen." Verward kijk ik Niall aan. "Hoe bedoel je?" "Je weet toch dat Ierland financiële problemen heeft? Het volk word woedend als ze erachter komen dat we hun belastinggeld gebruiken om een nieuw kasteel te bouwen. Er is nog één ander kasteel in Ierland. Het staat in Mullingar en mijn ouders hebben besloten dat mijn broer en ik daar beiden gaan wonen." Ik houd mijn blik op de vloer gericht. "Dus dat betekent.." "Dat we met zijn vieren gaan wonen. Klopt, maar zodra er weer wat geld in de pot is komt er een nieuw kasteel en zijn Annick en ik weg. Het is slechts tijdelijk en het is niet ideaal, maar het kon erger toch?" Ik knik instemmend. "Nu worden we huisgenootjes, Horan."

hiii guys. het spijt me, maar het volgende hoofdstuk zal pas tegen het weekend online komen. ik heb de hele week geen tijd om te schrijven en mijn voorraad is op door de vakantie. sorry daarvoor =(

Reacties (7)

 • Monks

  Huisgenootjes en weet je wat dat betekent? EEN AFFAIRRRRRREE

  7 jaar geleden
 • Posty

  Ik zou gelijk op hem springen, bye

  7 jaar geleden
 • DreamyHoran

  Ze gaan lekker samenwonen (;
  X

  7 jaar geleden
 • magiclove

  snel verder

  7 jaar geleden
 • Kjelaney

  Stiekem gaat ze dan sowieso vreemd met Niall ehehehe

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen