Foto bij Why?

Josh pov
Ik word zachtjes wakker. IK voel een arm rond me liggen,ik kijk naar rechts. Jennifer, heeft ze de hele tijd bij mij gelegen? Hoelang lig ik hier eigenlijk al? Ik kijk op de klok hoelaat het is 10:00u. IK wrijf met mijn hand over Jennifer haar wang. Ze word zachtjes wakker. 'Josh, je bent weer wakker!' Ik neem haar stevig vast en geef haar een kus. 'Je denkt toch niet dat ik je hier alleen zou laten.' Ze lacht bij de opmerking die ik maak. Dan drukt ze op het rode knopje. 'Wat doe je?' 'Ik moest op het knopje duwen als je wakker was.' Ik knik. Ik denk na over wat er gebeurt was. Gibril komt de kamer binnengelopen met dokter Saks. 'Josh, ik ga meteen open kaart met je spelen. Je vleugel is vergiftigt. Heb je enig idee hoe dat kan?' Ik kijk met bange ogen dokter Saks aan.' Vergiftigd! Het harnas, het deed meer pijn dan anders maar ik dacht dat ik het me inbeelde!' Ik kijk naar Gibril. 'Ik ga er alles aan doen om uit te zoeken wie dit gedaan heeft. En die persoon zal zwaar gestraft worden.' 'Het spijt me dat ik even tussen beide kom. Maar kunnen we nu even op medisch vlak kijken?' Ik knik. 'Zou je even willen rechtstaan. En nu je vleugels spreiden. Daar was ik al bang voor.' Dat laatste fluisterde hij heel zacht. 'Wat is er met mijn vleugels?' Ik kijk hem bang aan. 'Je vleugel is te hard toegetakeld. Ik zal er alles aan doen dat je terug kan vliegen.' Ik draai me om. Ik ruil mijn tranen in voor woede. 'Ik haat absoluut mijn leven!' met deze woorden ren nee storm ik de kamer uit. 'Josh!' Hoor ik Jennifer nog roepen maar loop gewoon door. Op de gang lacht iedereen me uit. Ik heb geen waardigheid meer. Nu mijn ene vleugel kapot, beschadigd en verwoest is. Al dat werk dat ik gedaan heb om zo hoog te geraken. Allemaal voor niets. Ik kom in mijn kamer en val neer op de grond.

Jennifer pov
'Josh' riep ik hem nog na. 'Jennifer je moet hem tot rede brengen hij mag niet zoveel rennen dat verzwakt hem nog meer. En dan kan ik zijn vleugel zeker niet redden.'
'Zou Josh het beter getroffen hebben met een vampier?' Ik schrik dat ik dat zelf durfde te vragen. 'Nee, een vampier zou hem meteen verlaten hebben. Vampieren hechten zich heel veel aan hun vleugels.' Ik moet naar Josh toe.' Ik ren zo snel ik kan naar de kamer van Josh. Onderweg krijg ik allemaal vreemde blikken naar me geworpen. Ik ren de kamer in Josh ligt op de grond. Ik trek hem op bed en ga bij hem liggen. IK slaag mijn handen rond hem en laat hem niet meer los.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen