Foto bij Hoofdstuk 18

+ Sophia Elizabeth Eleanor Stark +


Zoals Niall had voorgesteld sta ik die namiddag in de rozentuin te wachten op Annick. Niall had aan me doorgegeven dat ze er om stipt 17:00 zou zijn. Inmiddels is het 17:28, maar daar zal ze vast een reden voor hebben. Mijn ogen staan gebrand op de ring die om mijn vinger zit. De diamant glinsterde in het zonlicht. "Kom je speciaal in de tuin zitten om je ring te bekijken?" Ik kijk op van de stem van Greg. Ik glimlach naar hem en loop naar hem toe. "Ik wacht. Ik heb met Annick afgesproken om een wandeling te maken zodat we elkaar wat beter kunnen leren kennen." Leg ik uit waarna ik verbaasd naar de gezichtsuitdrukking van Greg kijk. Hij heeft een diepe frons op staan. "Annick? De verloofde van mijn broertje? Ik zag haar net vertrekken naar de binnenstad met de limo." Ik trek mijn wenkbrauwen op en laat mijn mond ietwat open zakken. Zonder nog wat te zeggen draai ik me om en loop ik op een behoorlijk tempo met een boos gezicht richting het kasteel, terwijl ik een verbaasde Greg achterlaat.

"Niall! Enig idee waar Annick is? Ik had een halfuur geleden met haar afgesproken maar ze is nooit komen opdagen." Zeg ik rustig als ik hem in de keuken aantref met een bak ijs. Ik ga naast hem zitten en pak zijn lepel van hem af en steek hem vervolgens in mijn eigen mond. "Ik heb geen idee waar ze is, ze zei tegen mij dat ze naar jou toe ging. En hey! Mijn lepel!" Zegt hij terwijl hij een pruillip trekt. Ik grinnik zacht en neem nog een hap waarna ik de lepel terug leg in de bak. Ik voel hoe het ijs wegsmelt op mijn tong. "Waarschijnlijk was het gewoon een misverstand. Wat doe je vanavond?" Vraag ik zo nonchalant mogelijk. "Geen idee. Jij?" Ik haal mijn schouders op. "Niks. Misschien wat lezen." "Zin om een filmpje te kijken in de filmzaal?" Ik kijk Niall aan en grijns even. Bingo. Het klonk misschien kinderachtig, maar ik wou Annick terugpakken. Misverstand m'n reet. Ze was expres niet komen opdagen. Ik weet niet waarom, maar ik heb heel sterk het gevoel dat ze me niet mag.

Die avond zit ik zoals beloofd naast Niall in de filmzaal. Het zwart-witte beeld interesseerde mij totaal niet, maar Niall kennelijk wel en daar gaat het om. Het gaat er om dat Niall en ik weer worden zoals vroeger en dat Annick weet dat ik zijn beste vriendin ben - en ook zal blijven. Mijn gedachten worden verstoord door de schaterlach van Niall. Kennelijk gebeurde er iets grappigs in de film. Ik kijk toe hoe de blonde Ier het uitgiert van de pret terwijl er, zonder dat ik het zelf doorheb, een glimlach op mijn gezicht vormt.

dit is echt een shitty hoofdstuk, sorry. ik wou gewoon schrijven voor jullie en ja dit is het geworden.
ik heb trouwens ook het gevoel dat jullie het verhaal niet meer zo leuk vinden.. Ik krijg heel weinig reacties in vergelijking met 5/6 hoofdstukken geleden. Idk tho.
sorry voor mn gezeik, i still love you guys x

Reacties (15)

 • Monks

  Annick is echt die wahed zieke bitch

  6 jaar geleden
 • Posty

  Ja wtf dikke haat voor Annick HAHA
  snel verder tho

  6 jaar geleden
 • Salute

  Leuk stukje meid!
  Ben benieuwd wat voor persoon die Annick is.
  Snel verder xx

  6 jaar geleden
 • floree

  snel verder:)

  6 jaar geleden
 • Kjelaney

  She's in loveeee wieeeh

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen