Foto bij Hoofdstuk 24

+ Sophia Elizabeth Eleanor Stark +


Ik schiet nogal spottend in de lach. "Oh lieve Annick toch, ik weet niet waar je het idee vandaan haalt, maar ik voel niks voor Niall. Hij is alleen mijn beste vriend. Al sinds mijn tweede overigens. Maar je hoeft je nergens zorgen om te maken." Zeg ik verrassend genoeg vloeiend waarna ik nog een flinke slok neem van de overheerlijke rode wijn. Ik zie hoe de boze Annick haar mond open trekt om iets te gaan zeggen, maar ik steek mijn vinger op als teken dat ze stil moet zijn. "Tenzij je natuurlijk vervelend gaat doen. In dat geval zal ik je laten zien hoe diep mijn gevoelens voor Niall gaan." Ik laat een spottend lachje horen en sla vervolgens de rest van het glas achterover om daarna op te staan. "Wauw, ben je werkelijk bereid om zo ver te gaan? Alletwee de Horan broeders? Alsof het crashen van één gezin nog niet genoeg was." Meteen spits ik mijn oren en draai ik mijn gezicht naar haar toe. "Wat bedoel je daar nu weer mee?" Een grijns komt op haar gezicht te staan en ik moet me inhouden om hem er niet af te slaan. "Je weet best dat ik het over Greg heb." Ik draai mezelf meteen weer om ensta enkele seconden met een open mond naar de grond te kijken. Zonder nog iets te zeggen loop ik de zaal wankelend uit, een tevreden Annick achterlatend. Met kleine pasjes loop ik door het kasteel, zorgvuldig om me heen kijkend en bang om te vallen. Ik hoor stemmen dichterbij komen wat me enigszins geruststeld. De stemmen komen steeds dichterbij wat mij doet stilstaan. Ik draai mijn hoofd een kwartslag en glimlach als ik Liz en Jellanie met zijn tweeën zie lopen. "Sophia! Alles oké? Je ziet wat bleek.. En dronken.." het laatste mompelde ze maar ik hoorde het toch. Ik open mijn mond om iets te zeggen maar sluit hem direct weer. Jellanie loopt naar me toe en slaat haar arm om mijn middel heen. Ik leun op haar en zucht even. "Wil je me alsjeblieft naar mijn kamer brengen? Ik weet de weg niet meer." Zeg ik lachend. Ik zie hoe Jellanie en Liz een blik uitwisselen waarna Jellanie knikt en Liz de andere kant op loopt.

Met veel moeite open ik mijn ogen. Meteen schiet de pijn door mijn hoofd wat me mijn ogen pijnlijk weer doet dichtknijpen. Mijn keel voelt ontzettend droog aan en het doet me dan ook pijn om te slikken. Ik laat een zachte kreun van pijn horen en open dan uiteindelijk toch mijn ogen. Ik knipper een paar keer om aan het felle zonlicht te wennen. Ik drai mezelf om in mijn bed em rek mezelf uit om daarna op te staan en naar het tafeltje aan de andere kant van mijn slaapkamer te lopen. Er staat altijd een kan met water klaar waar ik nu wel heel erg blij me ben. Ik schenk eenglas vol en neem er meteen een flinke slok van waardoor de pijn in mijn keel wegebt. Ik loop naar het raam toe en kijk naar buiten toe. Het zonlicht verlicht het land mooi en er staan slechts een paar wolken aan de hemel wat het plaatje compleet maakt. Herinneringen van de vorige dag komen naar boven en meteen denk ik weer aan de woorden van Annick. Hoe wist ze over Greg en zijn familie? Wist iedereen in het kasteel over hem of was dit puur toeval en had ze het boek ook perongeluk gevonden? Haar woorden hadden me pijn gedaan. Ik hebnooit de bedoeling gehad om een homewrecker te zijn en Greg weet dat, ik wist niks van zijn gezin af toen ik instemde met het huwelijk. Een harde zucht verlaat mijn mond waarna ik mijn blik weer naar buiten richt. Als ik zie hoe koningin Maura door de tuin loopt, voel ik ook de drang opkomen om naar buiten te gaan. Mijn lichaam snakt naar vitamine D en het is fijn om mijn hoofd even leeg te kunnen maken. Het viel me op dat ik dat de laatste tijd erg vaak doe: mijn hoofd leegmaken. Sinds ik hier woon lijken de problemen zich alleen maar op te stapelen. Misschien ligt het ook wel aan mij.

oeh hi hi. sorry voor het niet updaten, ik ben echt heel erg druk geweest en het word alleen maar drukker de komende tijd. hopelijk kan ik morgen weer de inspiratie en tijd krijgen om te schrijven!

oh en btw.. OH MY GOD. freaking 95 abo's?! Dat had ik ècht niet kunnen dromen, thank you all so much my god

Reacties (6)

 • biancadokkum

  Super phenomiNiall geschreven <3!!!

  7 jaar geleden
 • Kjelaney

  Annick is a cute little fucker. HAHAHA.

  7 jaar geleden
 • Infrared

  Annick man, dat is echt laag... Veel te laag... GIIIRLL

  7 jaar geleden
 • Hemmingz

  Haters gonna hate maar Aniesje is wel zo lief om mij als bitch te schrijven terwijl ik eigenlijk heel cute ben :3
  never mind, vergeet wat je net gelezen hebt

  7 jaar geleden
 • MrsNeymessi

  :Ozoveel abo's heb je al kudootje van mij kan er wel bij heaxD

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen