Foto bij OO9 Eva Amelia Carpender

'Nou Irwin. Laat maar zien wat je kan' zeg ik lachend maar uitdagend. Hij was er stellig van overtuigt dat hij een betere conditie heeft dan mij. Ondanks hij niet naar de sportschool gaat. 'Is goed. Wie het het langst volhoud op de loopband. De gene die verliest trakteert de ander op een milkshake' Hij kijkt me grijnzend aan. 'Weet je het zeker?' Lach ik. Als hij knikt stappen we samen op de loopband en beginnen met warmlopen. 'En al moe?' Knipoogt Ashton. Ik lach en concentreer me.

'Oke stop. Ik hou het niet meer vol' hijg ik. Ik zet de band langzamer en neem een slok water. Ashton lacht en drinkt zelf ook. 'Hoe hou je dat zo lang vol? Zonder te sporten?' Vraag ik als ik weer op adem ben. 'Ik ga vaak hardlopen' verbaast kijk ik hem aan. 'Je zij dat je nooit sporten!' Ashton begint te lachen. 'Dat heb ik niet gezegd. Je vroeg of ik wel eens naar de sportschool ging en dat ga ik niet. Dus ik heb niet gelogen' Ashton kijkt me vrolijk aan. 'Ja dat is makkelijk milkshake's binnenhalen' lach ik. Ik kijk naar Ashton. Zweetdruppeltjes lopen over zijn voorhoofd naar beneden, wat hem enorm sexy maakt. Oké Eef stop met staren. Dit valt op. Ik dwing mijzelf om ergens anders naar te kijken.


Na een uur stoppen we en lopen we richting de kleedzaal. 'Tot zo' ik loop de vrouwen kleedzaal in en neem daar snel een douche en kleed me dan weer aan. Als ik de kleedzaal uit kom staat Ashton al te wachten. 'Let's go' Samen lopen we naar buiten. Gelukkig zit er een mac om de hoek dus hoeven we niet met de auto. 'Welke wil jij?' Ashton staart naar de kaart en zegt niks. 'Ash?' Ik grinnik en tik hem aan. 'Waar zat jij met je gedachte' lach ik. Hij kijkt op en grinnikt. 'Nergens' zegt hij geheimzinnig. 'Hahah oke. Maar welke wil je?' De vrouw achter de balie kijkt ons verveeld aan. 'Aardbei' ik knik en kijk de vrouw aan. Het zou eigenlijk niet mogen dat een werknemer zo'n verveelde uitstraling heeft. 'Ik wil graag 1 milkshake aardbei en 1 milkshake vanille' de vrouw knikt. 'Was dat het?' Ik knik. 'Dan wordt het 4,25 alsjeblieft' Ik haal mijn pas uit mijn zak maar Ashton houdt me tegen. 'Ik betaal' zegt hij glimlachend. Voor ik iets kan zeggen heeft hij al betaald. 'Maar ik zou toch betalen?' Zeg ik als we aan een tafeltje zitten. 'Maak je er nou niet druk om' ik grinnik.
'Zullen we vaker samen gaan sporten? Ik vond het wel gezellig' vraagt Ashton voorzichtig. 'Ja lijkt me leuk. Zo veel leuker dan alleen' antwoord ik vrolijk. Als we de milkshake op hebben lopen we samen terug naar de auto. 'Eef' vlak voor de auto houd hij me tegen. 'Ja?' Glimlach ik. Ash zet een stap dichterbij en kijkt me aan. 'Je bent echt leuk' zegt hij dan zachtjes. 'Jij bent leuk bedoel je' antwoord ik. Zijn hand glijd langzaam over mijn kaaklijn en dan zoenen we. Midden in de parkeergarage, waar iedereen ons kan zien. 'Ash? Iedereen kan ons zien' fluister ik zacht. 'Nou en' ik grinnik. Ik plak mij lippen weer vast aan de zijne en leg mijn handen in zijn nek. Dit was het moment waar ik naar verlangde.

Voor de deur staan we stil. 'Wacht voordat je naar binnen gaat, wil jij mijn vriendin zijn?' Ik glimlach. 'Het voelt zo raar om die zin te zeggen maar het is wel wat ik wil' grinnikt Ashton. Ik lach en zoen hem zachtjes. 'Is dat een ja?' Grinnikt hij. Ik knik en geef hem nog een kus voor ik mijn sleutels pak. 'Sorry maar ik moet echt naar binnen gaan. Ik zie je morgen oke?' Zeg ik als ik naar de tijd kijk. 'Tot morgen'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen