Foto bij Hoofdstuk 25

+ Sophia Elizabeth Eleanor Stark +


Met nog een lichte hoofdpijn loop ik door de tuin van het kasteel. Nog nooit was ik buiten deze kasteelmuren geweest en eigenlijk snakte ik daar heel erg naar. Ik wou het land zien, het volk ontmoeten, kijken hoe het er in de praktijk aan toe ging. Ik word binnenkort koningin van dit land en ik weet er helemaal niks vanaf. Mijn lessen zijn ook nog niet begonnen en ik irriteer me daar aan. Ik moet er voorbereid op zijn om koningin te worden. Mijn ouders zorgde er maanden geleden al voor dat William zijn lessen kreeg. Ik frons even bij de gedachte aan mijn ouders. Al die tijd had ik niks van ze gehoord en dat maakte me alleen maar bozer. Ik was al boos vanwege het feit dat ze me wegstuurden naar een onbekend land om te trouwen met iemand van wie ik niet hield, maar dit was de druppel. Ik schud de gedachte snel weg en vervolg mijn weg door de rozentuin, kijkend naar de bruine muren die mij gevangen houden, vooruitkijkend naar de dag wanneer ik het kasteel verlaten mag.

Mijn benen dragen mij op een vlot tempo naar binnen, zoekend naar de kamer waar ik Niall kan vinden. Ik had mijn jurk ietwat opgetild zodat het makkelijker liep. Ik blijf om me heen kijken en besluit vervolgens om op de volgende verdieping verder te zoeken. Ik loop de lange marmeren trap op naar boven om daar even op adem te komen en daarna een willekeurige kamer in te lopen. Ik scan de kamer en glimlach vluchtig als ik Noek zie staan die een tafel aan het boenen is. "Hey Noek, heb je misschien Lord Niall gezien?" Ze kijkt op en glimlacht terug. "Ja, hij is in de bibliotheek. Zie ik je vanmiddag bij de lunch?" Ik knik meteen. "Ja natuurlijk, roep me als jullie pauze hebben!" Zeg ik terwijl ik mezelf al weer omdraai om naar beneden te lopen. Het lunchen was een vast ritueel geworden. Jellanie, Liz, Noek en ik lunchte elke middag samen. Het voelde fijn om niet meer het gevoel te hebben dat ik alleen was in dit immense kasteel. Niall was er natuurlijk altijd voor me, maar net zoals dit moment was hij zoek en 9 van de 10 keer was hij druk met zaken waardoor ik hem nauwelijks zag. De meiden waren fijn om even mee te ontspannen. Ik denk weer terug aan gisteren en maak een notitie in mijn hoofd zodat ik niet vergeet om Jellanie en Liz te bedanken omdat ze er voor hebben gezorgd dat ik veilig in bed lag in mijn dronken bui.
Met enigszins wat haast loop ik de lange trap weer af en loop ik met grote passen de bekende weg naar de bibliotheek. Ik kon de gesloten houten deur al zien. Ik zucht opgelucht en sta voor de deur even stil om opnieuw op adem te komen. Vervolgens strijk ik mijn jurk weer glad en pak ik de hendel vast die ik naar beneden druk. Met twee handen duw ik de zware deur open waarna ik naar binnen loop en Niall met zijn rug naar mij toe zie zitten. Hij zat met een boek in zijn handen, zijn ene been half over zijn andere been gekruist. "Niall?" Vraag ik zacht. Geschrokken kijkt hij op en meteen slaat hij het boek dicht. Ik loop fronsend naar hem toe, zijn reactie vertrouwde ik niet. Ik bekijk hem en zie dat hij het boek achter zijn rug stopt. "Hey, wat doe je hier? Ik dacht dat je nog sliep. Lekker gesla-" Ik sus hem en grijp met een snelle handeling het boek achter zijn rug vandaan. Hij probeert het nog snel af te pakken maar het was al te laat. Mijn mond hangt open en een diepe frons vormt zich op mijn gezicht. Het was het fotoboek van Greg's gezin.

JAAAAAAA HET IS GELUKT !! DEZE MEID (nee, eigenlijk deze story) HEEFT DE 100 ABO'S GEHAALD!!
Daarom heb ik dit stukje even geschreven, als bedankje. Jullie zijn echt geweldig, ik had echt nooit gedacht dat Royal Blood zo veel abo's zou kunnen krijgen.
Wat zeggen jullie er van? Zullen we dit vieren met een Q&A? Reageer alsjeblieft als je dit een leuk idee lijkt! Bij genoeg toezeggingen zal ik een hoofdstuk maken waar jullie vragen kunnen insturen aan in principe elk personage en/of aan mij.

Laat het maar even weten, mij lijkt het namelijk wel heel leuk!
All the love, A

Reacties (8)

 • Posty

  I'm so proud of you D. U DESERVE IT
  AND WTF CLIFFHANGER GIVE ME MORE MORE MORE
  EN JA IK WIL EEN Q&A (wbw)

  7 jaar geleden
 • Kjelaney

  AAAAAAAAAH YESSSS BABY U DESERVE ALL THE ABO'S IN THE WOLRD
  AND SHITS GOING DOWN FROM HERE BC NIALL KNOWS OEEEEEEH

  7 jaar geleden
 • Amica

  Eerste keer dat ik reageer, sorry :3
  Q&A lijkt me wel leuk ^^
  Proficiat! 100 abo's is echt fucking veel.

  7 jaar geleden
 • MrsNeymessi

  Congratulations(yeah)kudo voor jou(flower)

  7 jaar geleden
 • Hemmingz

  ANIESJE I'M SO HAPPY FOR YA
  En Q&A zekerrrrrr ik ga alvast wat leuke dingen bedenken gehhehehe (: (kan ik vragen aan mezelf stellen?)

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen