Foto bij Hoofdstuk 26

+ Sophia Elizabeth Eleanor Stark +


"Sophia alsjeblieft, maak het niet open! Het is voor je eigen bestwil!" Ik zie hoe Niall naar het boek reikt en tot zijn grote verbazing overhandig ik het hem rustig. "Ik had het al gezien Niall. Al een paar dagen geleden." Mompel ik zacht. Niall kijkt me verbaasd aan terwijl hij het boek aan de kant legt. "Je wist dit? En je hebt het met hem besproken, neem ik aan?" Ik knik. "Ja, ik wou naar je toe komen maar ik wist niet zeker of ik het wel moest vertellen en ik wou sowieso eerst Greg uithoren.." Niall knikt begrijpend waarna hij zijn handen uit zijn zij haalt en ze op mijn schouders plaats, mij doordringend aankijkend. "Je weet wel dat je altijd naar me toe kunt komen, toch? Altijd. Ook al zijn het dit soort dingen." Ik knik begrijpend waarna ik mijn ogen sluit en me weer in zijn armen nestel. Zijn knuffels waren altijd zo fijn en hij ruikt altijd heerlijk. Ik voel hoe hij zijn armen om me heen slaat en een geruststellend kusje op mijn voorhoofd plaatst.

"Oh ja! Ik wou je nog wat vragen." Zeg ik met een volle mond. Ja, Niall en ik zaten wederom met een bak ijs en twee lepels aan een tafel in de eetzaal. Ik had Niall uitgelegd over Greg en zijn gezin en hij had plechtig beloofd om niet boos te worden op zijn broer, mits ik hem beloofde om hem vanaf nu aan alles te vertellen, waar ik dan ook meteen mee instemde.
Niall trekt een wenkbrauw op en haalt zijn lepel nogmaals door de grote bak met ijs. "En dat is?" Ik slik de overheerlijke vanille ijs door en schraap dan even mijn keel. "Of ik een keer met je mee mag buiten het kasteel. Al die tijd dat ik hier zit ben ik nog  nooit buiten de muren geweest en eerlijk gezegd ben ik best wel benieuwd, en ja ik weet dat ik niet mag klagen, maar alleen maar het kasteel zien elke dag word ook een beetje saai.." Zeg ik vlug terwijl ik het schaamrood op mijn wangen voel. Opzich klonk ik best wel als een spoiled brat nu, maar ik wil gewoon heel graag een keer dit kasteel uit. Ik kijk op als ik Niall hoor lachen, waarschijnlijk om mijn rode hoofd. "Natuurlijk kan dat. Maar niemand mag ons herkennen dus we zullen vermomd moeten. Mensen gaan rare ideeën krijgen als ze zien dat ik je meeneem de stad in, in plaats van Greg." Ik knik begrijpend. Het is natuurlijk ook wel raar om alleen op stap te zijn met de broer van je verloofde. Al hoewel, Greg en ik zijn nog nooit samen weg geweest of gespot dus ik vraag me af of het volk überhaupt wel weet dat we verloofd zijn. "Dus het staat vast?" Vraag ik hoopvol. "Staat vast. Zodra ik een vrije dag heb laat ik het je weten." Een brede glimlach verschijnt op mijn gezicht. "Super! Dankjewel, Ni." "Geen probleem. Maar Sophia.. Wees eens even eerlijk. Nu je weet dat Greg een andere vrouw EN een kind heeft.. Wil je nog wel met hem trouwen? Je weet dat niks moet. Als je het echt niet wilt dan vinden we wel een uitweg, dat beloof ik je. Ik ga je niet in de steek laten, je hoeft alleen maar te zeggen dat je het niet wilt, dat kan ik me namelijk wel voorstellen."


ja hij is een beetje kort. ik heb m net een paar uur geleden vlug geschreven. vergeet niet om vragen voor de Q&A in te sturen in het desbetreffende hoofdstuk!

Reacties (7)

 • Posty

  SHE NEEDS TO LEAVE GREG AND GO TO NIALL BYE

  7 jaar geleden
 • Sucrose

  Vinden WE een uitweg, dat klinkt als een stille hint :x

  7 jaar geleden
 • Loch_Ness

  Ik ship Niall en Sophia(H)

  7 jaar geleden
 • Amica

  NATUURLIJK NIET, ZE WIL MET NIALL TROUWEN

  7 jaar geleden
 • Hemmingz

  Cutie Niall awhhhh

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen