Hoofdstuk 39
~ Dus als het avond wordt dan
Als het avond wordt dan
Laat ik de wereld achter
Kom ik weer even naar je toe
Praten we over vroeger
En weet je
Dit word ik in geen jaren moe ~
De Geest, Maan

Jane POV

Ik wandel met Misty door Alwoodley park. Ik haal de leiband van de hond af zodat die wat vrij kan rondlopen. Ikzelf ga wat op een bankje zitten want de wandeling hierheen was eigenlijk wel vermoeiend. "Hoi," Ik kijk opzij en zie dat James naast me is komen zitten. "Oh, hey James. Alles goed met je?” Hij knikt. "Met jou zo te zien ook." Minachting is in zijn stem te horen. "Wat bedoel je?” vraag ik hem. "Hoe kun je Tyler zo snel vervangen? Is het omdat je bang bent dat je de baby niet alleen kunt opvoeden? Daar hoef je niet bang voor te zijn, er zijn genoeg mensen die jou daarmee willen helpen. Ik ben daar één van trouwens. Durf je niet alleen te zijn of was je enkel bij hem voor zijn geld? Als dat laatste de reden is dan ben ik echt fucking teleurgesteld in je, Jane." Verbaasd kijk ik hem aan. James lijkt echt kwaad te zijn. "Waar heb je het over? Ik heb Tyler helemaal niet vervangen en ik kan die baby alleen opvoeden. Hoe durf je ook nog maar te denken dat ik bij Tyler was voor zijn geld. We kennen elkaar al van als we baby's waren! Ik hou van Tyler, niet van zijn geld.” Zoals ik al eerder zei, ik word niet snel boos, maar door de hormonen en ook door wat James durft te beweren ben ik nu wel echt kwaad. "Waarom staat er dan over heel het internet dat jij," James wijst me bestraffend aan. "samen bent met Harry Styles?" Ik kijk hem als het kan nog verbaasder aan, voor ik in lachen uitbarst. Nu is het James' beurt om verbaasd te kijken. "Jane?" Ik probeer normaal adem te halen zodat ik hem kan vertellen wat er zo grappig is aan deze situatie.
"Harry en ik?" Ik schud mijn hoofd. "Wij zijn gewoon vrienden. Ik zou Tyler niet zo snel vervangen, ik zou hem nooit vervangen. Niemand kan hem vervangen." Voor het eerst vandaag komt er een klein lachje op James' gezicht. "Oh, thank God!" zegt hij en kijkt kort naar boven. "Sorry, dat ik je zo aanviel en beschuldigde, maar jullie zagen er nogal close uit op die foto's." Ik kan het hem natuurlijk niet kwalijk nemen dat hij zo reageert, maar hij kon het toch eerst even gewoon gevraagd hebben. "Welke foto's? Ik sta er toch wel goed op, zeker?" zeg ik lachend. "Nee Jane. Sorry, dat ik het zeg hoor. Maar je ziet er zoals steeds verschrikkelijk uit." James lacht terwijl hij wat dingen intikt op zijn mobiel. Ik lach met hem mee, want ik weet dat hij het niet meent. Hij geeft zijn mobiel aan mij en ik kijk even naar de foto's. Er zijn foto's van Harry en ik in mijn wagen toen ik heb bij de ouders van Zayn afzette. Foto's van onze omhelzing in de wagen, ook van deze ochtend. Daarna zijn er nog enkele foto's van Harry en mij apart, als we de kerk binnengaan en ook als we er weer buitenkomen.

Naast de begrafenis van Zayn Malik is er vandaag nog ander nieuws over One Direction. Er zijn foto's verschenen van Harry Styles (22) met zijn arm rond een meisje. Dat meisje is niemand minder dan Jane Collins (24). Het is niet duidelijk ze louter kennissen zijn of dat het om Harry's nieuwe vlam gaat.
De twee zijn later nog afzonderlijk gespot op de begrafenis van Zayn Malik. Een insider liet wel weten dat Jane tijdens de uitvaartplechtigheid plaatsnam bij de familie van Harry.

Jane is een musicalactrice in Leeds. Haar vriend, Tyler Wilson, stierf een half jaar geleden en ze is ook hoogzwanger van Tyler. - Dat denken wij althans.-


Mijn mond valt bijna letterlijk open van de laatste zin. 'Dat denken wij althans?' Wie zou anders de vader zijn, ik kende Harry toen nog helemaal niet. "Hey, trek het je niet aan oké? Wij weten dat het niet waar is wat er staat." Ik haal diep adem. "Het is wel waar, James. Tyler is wél dood en ik ben zwanger van Tyler." James neemt zijn mobiel uit mijn handen. "Je bent inderdaad zwanger van hem, niet van Harry. Dat is wat ik bedoel.” Een dankbare glimlach vormt zich op mijn lippen.
"Heb je nog iets te doen vandaag?" vraag ik aan James nadat het even stil is geweest tussen ons. "Nee, niet echt. Waarom?" Ik haal mijn schouders op. "Heb je zin om mee te gaan naar mijn huis? Ik heb nog wat voor je." James knikt. "Je maakt me nieuwsgierig."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hoi,
Sorry dat ik zo lang niets gepost heb,
maar school is weer begonnen en
we hebben meteen al weer hopen werk
gekregen!
Ik kan niet beloven wanneer mijn volgende
stukje komt, maar ik hoop dat het er zeker volgend
weekend komt.

Hoe gaat het bij jullie op school?
Wat studeren jullie of welke richting volgen jullie op
school?
Ikzelf volg de richting Wetenschappen Wiskunde.

LUFU

Reacties (3)

 • FrannieSuggy

  I like it! Ik doe de opleiding dierverzorging (:

  3 jaar geleden
 • Bombinate

  Ik heb het ook echt druk met school
  Ik heb vanaf maandag elke dag een toets:(
  Wel fijn dat je verder bent gegaaan

  3 jaar geleden
 • magiclove

  snel verder!!

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen