Foto bij Hoofdstuk 28

+ Sophia Elizabeth Eleanor Stark +


Met ingehouden adem loop ik door de gangen van het kasteel. Jellanie kwam me wakker maken om te vertellen dat het diner bijna klaar staat. Enkele minuten geleden was ik dus wakker geworden en meteen voelde ik me ellendig. Ik had mijn masker af gedaan en Niall wist nu hoe ik over het huwelijk dacht. Het was een hele slechte set van me en ik heb er dan ook enorme spijt van. Ik had net iets langer moeten volhouden. Helaas kan ik nu geen verandering meer in de situatie brengen dus heb ik op mezelf ingepraat dat ik Niall kan vertrouwen en dat ik hem moet geloven als hij zegt dat hij het aan niemand zal vertellen en niet boos op Greg zal worden. Ik heb er een hard hoofd in, maar het enige wat ik nu nog kan doen is afwachten.

Bijtend op mijn lip loop ik in een simpel wit jurkje de eetzaal in. Niall zat er al, net zoals Greg. Ik voelde mijn hart in mijn keel. Met klamme handen en een hard bonzend hart loop ik naar de tafel en neem ik naast Greg plaats. Een paar seconden is het stil totdat Greg zijn keel schraapt. Niall en ik kijken allebei op en kijken de oudste van het stel verwachtingsvol aan, maar er lijkt geen geluid uit te komen. Hij blijft stug naar zijn bord staren wat me mateloos irriteert. Ik rol even ongezien met mijn ogen en wend mijn blik dan weer af, tot me opeens iets opvalt. Snel draai ik mijn hoofd weer terug en bestudeer ik zijn gezicht goed. Ik frons diep en wil mijn mond opentrekken om hem te vragen waarom hij foundation op had, maar ik word onderbroken door het klikgeluid van hakken op de marmeren vloer. Alledrie draaien we ons hoofd naar de deur en precies op dat moment komen koning Horan, koningin Maura en Annick de eetzaal in gelopen.

Het diner verliep bijna in volledige stilte. Alleen koning Horan en Niall praatte af en toe, maar daar bleef het bij. De rest was muisstil en hield zich meer bezig met zichzelf. Toen ik de gelegenheid kreeg was ik dan ook heel snel naar de bibliotheek gelopen om eventuele vragen te voorkomen. Ik zat al snel weer met mijn neus in een boek gestoken. Het ging over een moeder die haar kind moest afstaan omdat het een bastaardzoon was. De moeder leed ontzettend veel pijn en ik kon het dan ook niet laten om af en toe een traantje weg te pikken. Ik lees geïnteresseerd verder en heb daardoor niet in de gaten dat er iemand de bibliotheek binnen komt, totdat ik hoor hoe iemand de keel schraapt. Ik kijk op en glimlach even als ik Niall zie staan. "Hey." Ik pak van de tafel een boekenlegger en stop hem in het boek om hem daarna te sluiten en op te staan. Ik leg het boek weg en kijk Niall vragend aan. Hij staat in spijkerbroek en een simpel zwart t-shirt voor mij, wat me verbaasd. Waar zou hij die kleding vandaan hebben? "Je was erg snel weg na het diner." Ik grinnik zacht en knik terwijl ik naar mijn ballerina's kijk. "Ja, het voelde een beetje ongemakkelijk." Ik wou Niall vragen of hij ook had gezien dat Greg make-up op had, maar ik word onderbroken. "Ga je omkleden. Doe vooral een saai setje aan wat niet teveel opvalt. Desnoods leen je iets van een van je vriendinnen, die hebben vast wel wat liggen. Oh en neem een zonnebril mee! We gaan de stad in." Ik voel hoe mijn ogen groot worden terwijl een grote glimlach op mijn gezicht verschijnt. "Oh my God Niall!" Ik trek een sprintje en vlieg hem dankbaar om de nek wat hem doet lachen. Ik sluit mijn ogen even genietend maar laat hem al snel weer los omdat ik te veel zin heb in ons uitje. Dit zou immers de eerste keer worden dat ik buiten het kasteel kom.

Hey! Sorry dat ik gisteren niet heb geactiveerd, ik weet dat ik het had beloofd maar ik werd op het laatste moment gebeld met de vraag of ik met een paar vrienden kon hangen en ik zei ja dus ik had geen tijd om te schrijven.. Anyway, hier is het stukje alsnog! Hope YOU enjoy it!

Oh en btw, vonden jullie de Niall POV leuk? Want ik zit er aan te denken om het vaker te doen maar idk of jullie dat ook leuk vinden?

Reacties (6)

 • MrsNeymessi

  Niall pov would be nice:$nog maals tis geen saai stukje:)kudo

  7 jaar geleden
 • Kjelaney

  GREG MET FOUNDATION HAHAHAHA FUCKING HELL :'D

  7 jaar geleden
 • Hemmingz

  HAHAHHAHAHAHA IK LACH ME DOOD OM LIZ

  7 jaar geleden
 • GirlAlmighty

  NIALL POVS WOOHOO!
  Snel verder!
  Xxxx

  7 jaar geleden
 • lUcOzAdE

  De Niall pov was leuk!

  Uh, kan Sophia niet gewoon met Niall gaan en Greg lekker laten.

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen