Foto bij Hoofdstuk 30

+ Niall James Horan +


Lachend lopen Sophia en ik de kleine winkel uit. Uiteindelijk had ze de jurk toch gekocht, hoewel er wat aandringen van mij voor nodig was. Ik werp even een blik op mijn horloge en concludeer dat we nog een half uurtje hebben voordat we uiterlijk moeten vertrekken om op tijd te zijn voor het diner. Ik kijk Sophia aan. "We moeten zo gaan, anders zijn we te laat. Is er nog ergens waar je in wi-" Bruut word ik onderbroken door Sophia die mijn hand vast grijpt en me een winkel in sleurt. Verbaasd kijk ik haar aan. "Wat doe je?" De bange blik op haar gezicht maakt me bezorgd. "Ik zag Annick! Shit, Niall.. Wat als ze mij ook zag? Wat doet ze hier überhaupt?!" Schreeuwt ze fluisterend. Hard bijt ik op mijn lip. Shit.. Als Annick ons echt had gezien zaten we in de problemen. Niemand van het kasteel, op de vriendinnen van Sophia na, wisten dat we weg waren en dat wou ik graag zo houden. "Hallo! Kan ik jullie ergens mee helpen?" Verbaasd kijken we op naar een verkoper, totdat het me opvalt in wat voor winkel we staan. Het was een lingeriewinkel. Ik open mijn mond om haar verzoek af te wijzen, maar dan bedenk ik me opeens dat Annick hier hoogstwaarschijnlijk pal voor de deur staat en ik kan niet garanderend dat ze ons niet zal zien. "Ja graag." Zeg ik daarom maar. Ik voel de verbaasd-staande ogen van Sophia op mij branden maar ik geef er geen aandacht aan. "Kom schat." Zeg ik vrolijk terwijl ik mijn arm om haar middel sla en achter de verkoper aanloop die allang blij was dat ze misschien iets kon verkopen. Het zou ook zo raar zijn als die verkoper zou weten dat we slechts vrienden zijn. "Annick staat hier waarschijnlijk voor de deur en anders ziet ze ons." Fluister ik snel in haar oor. Ik zie hoe ze me begrijpend aankijkt. "U mag hier ook wel plaats nemen hoor, ik beloof dat ik uw vriendin goed zal behandelen." Ik knik en glimlach even vriendelijk naar de vrouw waarna ze samen met Sophia wegloopt. Ik plof neer in de stoel en kijk uit het raam naar buiten. In de verte kan ik zien dat er een groepje mensen zich om Annick heen heeft verzamelt. Ik vloek binnensmonds. Als we nu uit deze winkel zouden lopen, zouden mensen ons sowieso herkennen en al waren het de mensen niet - dan zou het Annick wel zijn. We hebben overigens nog maar 20 minuten. Als we niet komen opdagen voor het diner dan is het oorlog in het kasteel en daar zat ik ook weer niet op te wachten. Ik zucht gefrustreerd waarna ik een hand door mijn haar haal en mijn ogen voor enkele seconden sluit.
"Meneer? Zou u even mee willen lopen?" Ik kijk op en zie de verkoper wederom voor mijn neus staan. Zonder na te denken loop ik met haar mee. "Volgens mij twijfelt ze nog een beetje, maar ik vind het haar prachtig staan en ik denk dat ze hetzelfde van u moet horen." Ik snapte niet wat ze bedoelde, totdat ze een pashokje opengooide en Sophia in mijn gezichtsveld verscheen. Ik voel hoe mijn ogen groot worden en mijn mond lichtelijk open zakt. Ik kon het niet laten om mijn ogen over haar lichaam te laten gaan voordat ik haar in haar ogen aankijk en mezelf snel weer herpak. "U-Uh wauw. Hij staat je prachtig, schat." Ik draai met moeite mijn hoofd weg en knik naar de verkoper. "We nemen hem." Ze knikt tevreden en loopt dan weg om een andere klant te helpen. Ongemakkelijk schraap ik mijn keel. "Kleed je maar aan, ik uh.. ik ga wel even kijken of ze al weg is." Sophia knikte met een rood hoofd. Waarschijnlijk had zij ook niet verwacht dat de verkoper mij zou ophalen. Met grote stappen loop ik naar de andere kant van de winkel, proberend de bobbel in mijn broek te verbergen.

oeeef horny niall hehehe. ik had een heel lang hopfdstuk geschreven van bijna 900 woorden en toen drukte ik perongeluk op 'verwijderen' =(( anyway, ik wou toch updaten en dit is er uit gekomen. Ik hoop dat jullie het leuk vinden!

Oh en de oude top is weer terug! YAY YAY YAY! Proberen we er in te komen? :3
Love you guys x

Reacties (12)

 • Posty

  Niall, jij viezerik (joehoe)
  bijna komt de smut buksydyuvfgsdyvyufhdvxcbers

  7 jaar geleden
 • biancadokkum

  Haha geweldig <3!!!

  7 jaar geleden
 • Amica

  Hahahahahaha omfg dit is geweldig

  7 jaar geleden
 • Elis

  Hahahahah Omg typisch

  7 jaar geleden
 • Chantilly

  O my God, Niall! You pervert!

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen