Foto bij Hoofdstuk 31 (16+)

+ Niall James Horan +


Ze had er niet meer gestaan; gelukkig. Misschien betekende dit dat ons geheim veilig was. Voor nu, althans. Momenteel was het niet mijn grootste zorg.
Ik kon niet stoppen met herleven wat ik zojuist gezien had. Dat ze mooi was, wist ik - ik kende haar al zo'n beetje mijn hele leven - maar de gevoelens die ik nu ervaarde, waren nieuw. Het was een mix van geilheid en een gevoel dat ik niet kon beschrijven. Nog nooit had ik me zo gevoeld. Nooit.
Voor de situatie in mijn broek was het ook niet geweldig. Als er ook maar iemand achter zou komen dat mijn lichaam zo reageerde op de verloofde van nota bene mijn broer, kon ik het wel vergeten. Mijn ouders zouden meer dan door het lint gaan, om nog maar niet te spreken van de reactie die ik van Annick kon verwachten. Misschien was die laatste nog wel de engste.
Gelukkig was het nog niet zo ver.
Ik had haar gezegd alle tassen te dragen. Etiquette schreef voor dat ik haar niet mocht belasten met dergelijke zware - zeer zware - lasten. Op deze momenten vond ik het minder een man te zijn, al vond ik het voor Sophia niet erg.
Ze liep langs me. Beiden zeiden we niets. Ik zag dat ze een rode gloed over haar gezicht had. Het stond haar wel.
Ik mocht niet zo over haar denken. Ik was verloofd. Ik ging trouwen. Ik werd koning der Nederlanden. En zij? Zij zou koningin worden; ook al wilde ze dit niet. Ze was nog altijd de verloofde van mijn broer.
We waren bijna terug bij het kasteel. Toen we eenmaal het terrein opliepen, richting de grote deuren van de hoofdingang, trok ik haar opzij, van het pad af. Verbaasd keek ze me aan.
'Waar gaan we heen?'
'Denk je nou werkelijk dat we niet betrapt gaan worden als we door die deur daar stappen? Mooi niet dat we net al die moeite gedaan hebben om niet door Annick betrapt te worden, om nu recht in de armen van mijn ouders te lopen. We nemen de achteringang.' Vurig hoopte ik dat er daar niemand was. De kans daarop was in ieder geval een stuk kleiner.
We moesten bijna wel een engeltje op onze schouders gehad hebben, aangezien we de hele weg naar boven niemand tegen kwamen.
Ik zette de tassen bij het raam, snel een blik naar buiten werpend. Niemand te zien. Daarna draaide ik me om.
Daar stond ze; bij het bed. Het mocht niet, maar direct begon mijn fantasie het van me over te nemen. Ze was zo adembenemend mooi. Het leek wel alsof haar schoonheid nu pas tot me doordrong. Het overviel me.
Met haar grote, twinkelende kijkers keek ze me recht in mijn ogen aan. Een klein glimlachje verscheen op haar gezicht. Ik voelde hoe er iets in me knapte. Ik kon me niet inhouden.
Met grote passen liep ik richting haar. Mijn handen legde ik aan de achterkant van haar nek. Voor ik het wist raakten mijn lippen de hare.
Alles om ons heen leek zomaar te verdwijnen toen mijn tong en haar tong elkaar vonden in een passionele zoen. Ik voelde hoe ze eerst lichtelijk verstijfd stond door mijn plotselinge handeling; maar al gauw gaf ze in.
Langzaam bracht ik haar naar het bed. Mijn mond niet van de hare verwijderend, legde ik haar daar neer - om mezelf voorzichtig bovenop haar te begeven. Pas toen hief ik mijn gezicht wat op; mezelf van haar verwijderend.
'Waar zijn we mee bezig?' Sprak ze op fluistertoon.
'Ik weet het niet, maakt het uit?' We spraken beiden niet, maar we wisten precies van elkaar wat we wilden. Wederom drukte ik - een stuk voorzichtiger dit keer - mijn lippen op de hare.
Haar handen streken over mijn rug. Het kriebelde lichtjes, maar dit wond me alleen maar meer op. En toen haar handen onder mijn shirt verdwenen, besloot ik mezelf ook te laten gaan.
Het zwarte shirt dat ze droeg, haalde ik voorzichtig over haar hoofd. Ik liet het naast het bed vallen. Niet veel later lag mijn eigen bovenkleding daarbij.
Mijn handen lagen op haar broek, spelend met de knoop en rits ervan. Zij liet me toe uiteindelijk haar broek te verwijderen, met haar handen duidelijk makend dat ik als tegenprestatie ook mijn broek moest verliezen. Dit deed ik maar al te graag.
Enkel nog in onze onderkleding lagen we daar. Ik wist dat zij inmiddels mijn kloppende, harde onderdeel moest voelen. Ik voelde mijn heer door mijn onderbroek heen tegen haar ondergoed prikken. Ik hoorde haar zachtjes kreunen.
Mijn beide handen streken over de gladde stof van haar bh heen. Met mijn vingers streek ik langs de band richting haar rug, waar de sluiting zat, om deze te openen. Het duurde even voor ik de sluiting losgeprutst had. Ik had het nog nooit gedaan. Seks voor het huwelijk was verboden in onze kringen. Wat niet weet, wat niet deert.
De bh belandde op het steeds groter wordende bergje kleding. Wederom begaven mijn handen zich naar haar voorgevel.
De koude lucht had haar zachtroze tepels hard gemaakt. Ik liet ze tussen mijn vingers glijden en onder de palm van mijn hand verdwijnen. Hoge geluiden schoten zachtjes uit de hoeken van haar mond.
Mijn handen liepen naar beneden; schoven onder haar achterste en omklemden de rondingen van haar billen. Haar handen lagen intussen op de band van mijn onderbroek, klaar hem naar beneden te halen en mijn paal te bevrijden.
Ik keek haar weer even aan.
'Hierna is er geen weg terug meer. Gaan we dit doen?' Direct knikte ze. Ze twijfelde niet.
Ik plaatste mijn mond in haar nek; kusjes drukkend op de strak gespannen huid. Ik verwijderde haar slip en voelde haar even rillen.
Mijn hand bracht ik in de richting van haar vagina. Ze was al goed nat. Even liet ik mijn vingers over haar schaamlippen en genotspot gaan, waarna ik haar hand - die zich had beziggehouden met het bevredigen en laten groeien van mijn deel - langzaam loshaalde en naast haar hoofd legde.
Vol verwachting keek ze me aan. Ik liet mijn ogen niet losbreken van de hare op het moment dat mijn rechterhand mijn trots tegen haar opening plaatste.
Langzaam bracht ik mezelf bij haar naar binnen. Even zag ik een hint van pijn in haar ogen. Ik moest moeite doen het zelf niet uit te schreeuwen van genot.
Langzaam bracht ik mijn lul met afwisselend korte- en lange stootjes steeds weer in haar. Haar vingernagels drukten in mijn rug. Hopelijk zou ze geen afdrukken achterlaten. Ach; daar dacht ik nu eigenlijk ook niet aan.
Met man en macht probeerde ik mijn hoogtepunt zo lang mogelijk uit te stellen, maar uiteindelijk ging dit niet meer. Als een waar kanonschot schoot mijn zaad uit me, en na nog wat naschokken, liet ik me, zwaar hijgend, naast haar op bed neervallen. Pas toen kwam het besef. Wat hadden we in hemelsnaam gedaan?

thanks to our awesome Evi (aka hamily).
dit is wel een kudo waard toch? morgen weer een stukje!!

Reacties (9)

 • Posty

  HOLY FUCK I LOVE IT
  ik denk ook dat ze zwanger wordt haha I hope so
  dan moeten ze wel samen komen (joehoe)

  7 jaar geleden
 • biancadokkum

  yes haha:)!
  ben benieuwd wat er nou gaat komen:)!

  7 jaar geleden
 • Amica

  HIER KOMEN PROBLEMEN VAN MAAR YASSSS EINDELIJK

  7 jaar geleden
 • Chantilly

  Niaphia!

  7 jaar geleden
 • Altaria

  Hier komen problemen. Waarom heb ik het vermoeden dat ze zwanger wordt? XD

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen