Foto bij Hoofdstuk 36

+ Sophia Elizabeth Eleanor Stark +


Ietwat onoplettend liep ik door de gangen van het kasteel, veel rustiger dan op de heenweg. Je kon het eigenlijk meer slenteren noemen. Niemand was meer in het kasteel te bekennen, iedereen zat waarschijnlijk buiten. Ik zuchtte even. Het leek een eeuwigheid geleden sinds ik hier had gelopen, maar in werkelijkheid waren het misschien twee maanden geweest. Tot voorheen miste ik het kasteel helemaal niet, maar nu ik er weer terug was merkte ik aan mezelf dat ik nog steeds gehecht ben aan deze plek, wat overigens ook niet zo raar is.

“Hey jij.” Ik frons even en draai me om bij het horen van de stem. “Niall.” Breng ik uit. Ik liet mijn ogen over zijn gelaat glijden en kwam glimlachend tot de conclusie dat hij er ontzettend goed uit zag. “Wauw. Je ziet er prachtig uit, Soph. Ik vind alleen die uitgesmeerde make-up iets minder.” Spreekt hij terwijl hij met kleine pasjes naar me toe loopt en vlak voor me stil blijft staan. Ik bijt op mijn lip om mijn glimlach te verbergen. Eventjes was ik mijn verdriet vergeten. “Nee maar even zonder grapjes, vanwaar dat betraande gezicht?” Hij vraagt het op fluistertoon terwijl hij langzaam met zijn duimen onder mijn ogen veegt. Meteen voel ik mijn angst weer opborrelen en merk ik hoe de spieren in mijn lichaam zich aanspannen. Ik bijt harder op mijn lip en schud even mijn hoofd. “Ik ben gewoon heel erg blij voor William?” Ik probeerde zo zelfverzekerd mogelijk te klinken, maar mijn woorden kwam er meer uit als een vraag. “Soph, je hoeft niet tegen me te liegen, dat weet je toch?” Ik zucht en knik waarna ik mijn hoofd wegdraai. “Ik wil er niet over praten. Maar je hoeft je geen zorgen te maken. Uhm ik moet maar weer eens terug naar de tuin, en-“ Ik voel hoe mijn ogen opensperren als ik bruut word onderbroken door de zachte lippen van Niall op de mijne. Ik voel een tintelend gevoel in mijn onderbuik en voor een paar luttele seconden sta ik aan de grond genageld. Al snel komt mijn verstand weer terug en duw ik hem met een rood hoofd van me af. “Niall! Je kunt dat niet zomaar doen!” Sis ik, terwijl ik schichtig om me heen kijk, er zeker van zijn dat niemand ons had gezien. Als ik hem opgelucht weer aankijk zie ik dat hij een grijns op zijn gezicht heeft staan. Verslagen schud ik mijn hoofd. “Jij bent echt zo-“ “Zo wat?” Vraagt hij geamuseerd. Ik sla mijn hoofd geïrriteerd in mijn nek. “Ik weet het niet maar je moet stoppen! Jij moet trouwens naar William, hij vroeg naar je, en ik moet Pedro gaan zoeken zodat hij mijn gezicht kan herstellen.” “Hmm, maar wat als ik dat nou niet wil?” Streng kijk ik de blonde Ier aan. “Je zult wel moeten, Horan.” Ik grinnik zacht als hij een pruillip trekt. Zonder er ook maar een seconde over na te denken ga ik op mijn tenen staan en druk ik er een kusje op. Niall handelt snel en pakt meteen mijn hoofd tussen twee handen vast, hij drukt zijn lippen steviger op die van mij en opent zijn mond een klein stukje. Ik spiegel zijn handeling en al snel spelen onze tongen een kort spel om dominantie. Ik sla mijn handen, waar nog steeds mijn schoenen in zaten, om zijn nek en laat een zacht kreuntje horen als Niall in mijn onderlip bijt.

Na een paar minuten laat ik hem wederom met een rood hoofd los. Beschaamd kijk ik naar mijn blote voeten. Ik voel hoe hij een van zijn vingers onder mijn kin plaatst en mijn hoofd naar boven trekt waardoor ik hem in zijn hemelblauwe ogen aankijk. Een glimlach staat op zijn gezicht. “Je bent geweldig. Ga maar, ik wil je broer niet langer laten wachten. Ik zie je zo, oké?” Ik knik en geef hem nog een snelle knuffel waarna ik me omdraai en wegloop “Oh ja, Niall? Je hebt wat lippenstift op je mond.” Zeg ik hem lachend na waarna ik nog steeds met een rood hoofd de trap af loop naar de benedenverdieping, op zoek naar Pedro.


holla!

Reacties (11)

 • Elis

  Die foto was er net te veel aan. God, ik weet niet waar je die vandaan haalt maat hij past zo goed in dit stukje!

  7 jaar geleden
 • DreamyHoran

  Jaa, ze zijn nu al verliefd op elkaarr (:

  7 jaar geleden
 • GirlAlmighty

  Jaaaaaaaa omg yassss dit is zo lief

  7 jaar geleden
 • lUcOzAdE

  Eindelijk wauw

  7 jaar geleden
 • Kjelaney

  YAAAAAAAAASH FINALLY I'VE WAITED SO LONG FOR THIS MOMENT I LOVE IT

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen