+ Niall James Horan +


Het kasteel ontwaakte langzaamaan. Eerst de bewakers, het personeel en als laatste de leden van het koninklijk huis. Ik zat inmiddels aan tafel met mijn moeder, Annick en Sophia. Vader kreeg zijn ontbijt in bed en Greg was slaap aan het inhalen. Zoals verwacht hadden Annick en ik daarnet van de Raad te horen gekregen dat de bruiloft volgende week zaterdag zal zijn. Annick was natuurlijk door het dolle heen. Er zullen niet veel gasten komen omdat de bruiloft zo kort dag is, had de Raad gezegd. Alleen mijn familie en Annick’s familie zullen aanwezig zijn, ergens was ik daar ook wel blij om. Ik hield niet van uitbundige feesten. Het was overigens ook het enige van deze hele bruiloft waar ik het mee eens was. Vandaag zit mijn dag volgepland met het ontmoeten van kleermakers. Ze zullen mijn maten gaan opnemen en in de komende dagen een pak in elkaar zetten. Ik zag er ontzettend erg tegen op, gewoonweg omdat het lang duurde en omdat ik er geen zin in had. Al die mensen die stoffen en meetlinten om je heen wikkelen, en dan nog die spelden die 9 van de 10 keer in je huid terecht komen, nee ik had er absoluut geen zin in.

Zoals ik al had voorspeld was deze dag verschrikkelijk. Mijn kleermaker, Leonardo, was een ongelooflijk arrogante kwast en zijn personeel was een kopie van hem. Het opmeten van mijn maten had maar liefst een uur geduurd en toen moesten we het nog eens worden over een stof en de kleur. Ik had het liefst een zwart pak gehad, maar Leonardo vond dat maar saai. Hij stelde een groen pak voor, de kleur van Ierland, waarop ik op mijn beurt gefrustreerd weg was gelopen. Uiteindelijk toen ik was afgekoeld waren we het eens geworden over een kleur: grijs.

Op dit moment zit ik in de grote bibliotheek met een glas whisky in mijn hand. Het was pas half 4 maar ik was nu al klaar met deze dag en kon eigenlijk niet wachten om naar bed te gaan. “Hey, nu al klaar?” Ik kijk op en glimlach als ik Sophia zie staan. Ik bekeek haar outfit. Meteen merkte ik dat mijn irritatie en boosheid wat wegebde. Ik stond op en zette het glas neer waarna ik naar haar toe liep en zonder na te denken een kus op haar lippen drukte. Ik voelde hoe ze glimlachte. Ik liet mijn hand in haar haar rusten en ging verder in op de zoen. Net toen ik er zin in begon te krijgen voelde ik hoe Sophia me wegduwde. Ik trok een pruillip en keek haar vragend aan. "Er kan elk moment iemand binnen komen, gek!" Ik lachte om haar bezorgdheid. "Maak je geen zorgen, iedereen is bezig met de voorbereidingen van de bruiloft." Ik zie hoe ze knikt en naar de stoel loopt waar ik net in zat. Ze ploft er in neer en pakt mijn whiskey op. Verbaasd kijk ik haar aan. "Ga je dat echt doen?" Een grijns verschijnt op mijn lippen als ik zie hoe ze haar schouders luchtig ophaalt en het glas naar haar mond brengt. Ik kan het niet laten om in de lach te schieten als ze een grote slok neemt en meteen met een zuur hoofd naar haar keel grijpt. "Oh ja, het is nogal sterk." "Goh echt?!" Lachend loop ik naar haar toe en neem ik het glas van haar over. Ik drink het gulzig op en trek haar daarna overeind. Ik sluit mijn armen om haar middel en kijk haar glimlachend aan. "Ik denk dat je in vervolg beter wijn kan drinken." Fluister ik waarna ik mijn lippen nogmaals tegen de hare aandruk.

"Sophia, Niall, het diner staat klaar!" Ik kijk op van de stem van Jellanie. Sophia zat op mijn schoot met mijn vingers te spelen, als het iemand anders dan Jellanie was geweest hadden we een groot probleem gehad. Ik zuchtte dan ook opgelucht en knikte dankbaar. We hadden hier dik twee uren gezeten. "Kom." Sophia komt overeind en trekt me met haar mee. Zodra we in de hal lopen laten we elkaar weer los, zo ging het nu eenmaal. Niemand mocht weten dat we een relatie hadden. Hadden we die eigenlijk? Een relatie? Verward schud ik mijn hoofd.

holla! ik zal de foto toevoegen zodra ik op mijn laptop zit! het volgende hoofdstuk kan een paar dagen op zich laten wachten zaterdag ben ik de hele dag in leeuwarden dus idk of ik tijd krijg om te schrijven.. we will see, ik ga mijn best doen!

Reacties (8)

 • Kjelaney

  YES ze zijn zo cutecutecute

  6 jaar geleden
 • biancadokkum

  Super awesome geschreven <3!

  Wat ga je in Leeuwarden doen?

  6 jaar geleden
 • Infrared

  Komen ze in de eetzaal; 'Annick is verdwenen'. Ok nee lmao sorry doei HAHAH

  6 jaar geleden
 • Hemmingz

  Ik wil nog wel een bitch momentje hebben eigenlijk. Ik ga sowieso alles verpesten of ze verraden HAHAHA

  6 jaar geleden
 • GirlAlmighty

  Aaaaaaaaaaaahw ze zijn echt cute samen.(H)

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen