Dracos POV:

Het is alweer een week geleden dat het begin feestje was. In die 7 dagen heb ik al weer 2 vriendinnetjes gehad: Samantha en Veerle. Nu Blaise telkens bezig is met Teresa, zijn ik en Louise telkens gedwongen om met elkaar op te trekken. Ze heeft telkens de neiging om te gaan dansen, maar GOD daar kan ze wat van! Ze is best lekker en ik snap wat Blaise bedoelt. Veerle denkt telkens dat we nog steeds samen zijn terwijl ik het gisteren uit heb gemaakt.
'Hey lekkertje', zegt Blaise tegen Teresa die luidruchtig giechelt.
Daarna pakt Blaise Teresa vol op de mond.
'Fijn he, zo'n bekkende vriendin?' vraag ik aan Louise.
Ze giechelt.
'Ja, awasome'.
'Misschien moeten jullie ook maar een stelletje worden', zegt Blaise tussen het zoenen door.
Ik zie dat Louise rood wordt.
'nou, uuh, nee, ik denk niet dat-'.
'Louise?' roept een bekende stem.
'Ben jij vrienden met Weamsey?' vraag ik ongelovig.
'Ja, en het is trouwens Weasley', zegt Louise en ze loopt naar Ginny en Luna, waar later ook stupid Neville bij komt staan.
Hoe kan in Merlijns naam, zo'n leuk meisje met zulke sukkels omgaan? Louise is alles wat maar kan: Mooi, Stoer, Lekker, Slim, Lief en Funny. Weamsey, Lijpo en stupidje zijn alles wat je maar kan bedenken voor je aartsvijanden: Stom, Lelijk, Dom, Slordig en totaal niet grappig. Nog steeds kijk ik jaloers naar het viertal terwijl ik misselijk begin te worden als Ginny Louise omhelst.
'Draco?' vraagt Veerle en ik schrik op uit mijn trance.
'Wat?' snauw ik nors.
In mijn ooghoek zie Ik Louise en haar 'vrienden' weglopen. Opeens heb ik de neiging om kei hard te gaan schreeuwen dat het Lekkerste meisje van de aarde betere vrienden verdient.
'Veerle, oprotten', roep ik terwijl ik haar van me afschud.
Louise is van mij, en dat zou ik bewijzen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen