Deelnemers
Er wordt gezocht naar 10 tot 15 actieve deelnemers. Gedurende de wedstrijd zal er niemand afvallen, dus je moet ook echt de gehele periode actief kunnen zijn. Mocht je een periode afwezig zijn, laat dit dan weten zodat er rekening mee gehouden kan worden (later inleveren).

Afval deelnemers
Er zullen geen deelnemers afvallen. Het is wel mogelijk een joker in te zetten. Deze joker is één keer in te zetten. Gebruik je de joker helemaal niet gedurende de wedstrijd, dan valt je laagste cijfer weg. Dit geldt alleen als je laagste cijfer een 7 of lager is.

Juryleden
Ik ben het enige jurylid en ik zal dus ook als enige je opdrachten beoordelen.

Rondes
Er zijn 5 rondes. Elke ronde duurt 1 week.

Uitstel
Uitstel is maximaal 3 dagen en moet 24 uur van tevoren worden aangevraagd. Vraag je te laat uitstel (een paar minuten vind ik nog niet zo erg), dan zal je toch echt op de oorspronkelijke inleverdatum je opdracht moeten inleveren.

Inleveren
Het inleveren van je opdracht gebeurt door een link naar je opdracht te sturen. Deze link stuur je naar mij via PB. Zet in de titel van de PB (onderwerpregel) je naam en welke opdracht het is, bijvoorbeeld Madrugada Opdracht 1.

Te laat inleveren
Levert iemand te laat in, krijgt diegene automatisch niet hoger dan een 6. Twee dagen na de inleverdatum (inclusief uitstel) valt diegene af en wordt hij/zij uit de wedstrijd gezet. Een paar minuten na inleverdatum vind ik nog niet zo’n groot probleem, maar na meer dan een half uur wordt het punten aftrek.

Prijs
1e plaats: 9 credits
2e plaats: 6 credits
3e plaats: 3 credits

Regels
1. De verhalen moeten speciaal voor deze wedstrijd geschreven zijn.
2. Als ik het idee heb dat je plagiaat pleegt, ga ik eerst proberen dit uit te zoeken en zal ik je daarna persoonlijk benaderen. Blijken mijn vermoedens juist te zijn, wordt je gelijk uit de wedstrijd gezet.
3. Het verhaal moet in het Nederlands zijn geschreven.
4. Mocht het thema bijvoorbeeld Harry Potter of Lord of the Rings zijn, dan is het toegestaan namen en termen in het Engels te gebruiken (zoals Portkey of Bilbo Baggings)
5. Met het woordenaantal mag je er 10% boven en onder zitten.
6. De huisregels zijn altijd van kracht!

Reacties (1)

  • Laleah

    Ik had een vraagje over het inleveren. Hoe zit dat nou precies? Moet je dan je verhaal in een short story zetten ofzo op je eigen profiel en dan de link naar jou sturen?

    5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen