Foto bij O1O Olivia May Carpenter

Love Hurts Squad

Michael: Bruh's Ik weet dat het laat is maar wie gaat er mee door de McDrive? Ik wil niet alleen >>22:30
Luke: Ik wil wel mee! Ik heb best wel trek! (: >>22:35
Joey: Ik ga niet mee... Ben bij mijn ouders op het moment! >>22:35

Met een bedenkend gezicht staar ik naar mijn beeldscherm. 'Eef?' Vraag ik waarna ze opkijkt van haar boek. 'Heb je zin in McDonalds?' Ze knikt. 'Uiteraard' Een glimlach siert haar gezicht. 'Mooi zo, ik ook' Ik check of Abby eten heeft en als ik zie dat haar bakje leeg is, vul ik het aan.

Love Hurts Squad

Ashton: Zo laat nog? Maar prima, ik ben van de partij! >>22:36

<<22:36 Eva en ik willen ook meee!! :3

Michael: We komen jullie ophalen! (: Meiden, we zijn over een halfuurtje bij jullie! >>22:38
<<22:38 Okaayy

Joey: Veel plezier! >>22:39

Ik stop mijn telefoon in mijn broekzak en sta op om mijn schoenen uit de gang te pakken. 'Eef, ze zijn hier in een halfuur' Zeg ik als ik ze aantrek. 'Wie gaan er allemaal mee?' Ze leest rustig verder en komt niet uit haar opgekrulde comfortabele positie. 'Michael, Luke, Ashton jij en ik' Een glimlach siert haar gezicht als ik Ashton noem. 'Wat zit jij te glimlachen' Zeg ik met een grijns als ik naar haar toe loop. 'Niks' Ik hurk voor haar neer en probeer haar recht in haar ogen aan te kijken. 'Kom op.. vertel het me' Ze schud haar hoofd als ze haar boek dichtklapt. 'Je verbergt iets' Ze grijnst en kijkt me aan. 'Wil je het echt weten?' Haar ogen twinkelen. 'Ja, duh!'

'Ashton en ik hebben iets samen' Mijn ogen worden groter en mijn mond valt open. 'En dat wilde je me niet eens vertellen?' Ze schiet in de lach. 'Ik wilde je het niet vertellen want dan kon ik je het straks laten zien' 'Dat mag je alsnog' Grinnik ik.

Een halfuur later staan ze op de stoep. Een toeter weergalmt door de straat waardoor ik zacht moet lachen. Er liggen kleine kinderen op bed in deze straat en dan gaat hij toeteren. Eva en ik lopen naar buiten en stappen in de auto. Eva in het midden zodat ze naast Ashton zit en ik bij de raam kant. Als ik omkijk zie ik Eva en Ashton mekaar een kus geven. Ik kan het niet helpen om te glimlachen. Het is ook gewoon zo leuk!

Na 10 minuten rijden komen we aan bij de McDrive. 'Wat willen jullie?' Vraagt Michael. 'Een McChicken menu met een cola' Zeg ik als eerste. 'Voor mij een BigMac menu met een cola' Zegt Ashton waarna Luke en Michael hetzelfde bestelt. 'Wat wil jij Eef?' Vraagt Luke waarna ze bedenkelijk kijkt. 'Ik weet het niet.. wat is lekker?' 'Een McChicken is lekker' Mompel ik. 'Maar een BigMac ook' Zegt Ashton. 'Fuck it, ik neem gewoon kip nuggets met ook een cola' Michael bestelt het en we kunnen doorrijden naar het raampje waar je moet betalen. Na een paar minuten hebben we het eten. We parkeren ergens en al kletsend en lachend eten we het op. 'Zullen we nog een rondje rijden? Ik wil nog niet naar huis' Zucht Luke. 'Ik heb fikse ruzie met mijn moeder' Gelijk maak ik me zorgen. Eerst zijn oma die overleed en nu ruzie met zijn moeder. 'Tuurlijk kunnen we nog een rondje rijden'

Na nog een hele poos gereden te hebben, zijn we rond een uur of 2 thuis. Ik kan nauwelijks mijn ogen open houden maar dat is niet erg. Het was het helemaal waard. Het was gezellig en we hebben zelfs serieus kunnen praten want dat heb je soms wel eens nodig.

'Ik ben zo moe.. my gosh' Klaag ik als ik de trap op strompel achter Eva aan. 'Ik ook..' Mompelt ze. We maken ons klaar voor bed, geven mekaar een knuffel en gaan slapen.

****
De volgende morgen word ik wakker van het trillende geluid van mijn telefoon. Als ik kijk, zie ik een appje van Joey.

Joey

Hey >>10:45
Wanneer gingen we nou stappen? (: >>10:45

Een glimlach siert mijn gezicht. 'Snel' Mompel ik als ik me weer terug in bed laat vallen. Nog heel eventjes slapen.

Hooii,
Please leave a comment x

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen